Strona główna Działy Hyde Park Transport Liverpool – Leeds

Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    marcink
    Participant

Jak najtaniej przejechac ta trase. Kolezanka mi opowiadala, ze jak byla tam ostatnio to jechala pociagiem. Kto sie orientuje w temacie ?? dzieki z gory za pomoc.

Malgon
    Participant

ja jezdze pociagiem i bardzo sobie chwale, szybko (niecale 2 godziny), wygodnie i niedrogo faktycznie.
    Prawdopodobnie autobusem cena jest podobna.

Prekursor
    Członek

Chlopie wejdz na strone transpennie express i national express i porownaj ceny.Pociag bedzie zawsze drozszy ale jest szybszy i wygodniejszy!!!A z lotniska Liverpool do dworca pociagowego mozesz jechac z 45minut.Takze wez to pod uwage!

marcink
    Participant

A ile placisz malgon ?? konkretnie 🙂
    Jestem na tej www i sprawdzam polaczenie, ale jak chce zobaczyc cene biletu to wymaga rejestracji…. albo ja cos pominolem.

Malgon
    Participant

na jakiej jestes stronie ?
    ja sprawdzilam i single na dzis np kosztuje 19.80.
    i srednio wlasnie 20f place za osobe.

wejdz i wpisz sobie date i godzine wyjazdu/przyjazdu,
    pozniej get fare options na dole.

http://ojp2.nationalrail.co.uk/en/pj/jp

Baggins
    Participant

Ano se zarezerwujesz online na stronie pociagowej w dwie strony 24£

stelmah
    Członek

national express kilka dni wczesniej 10,5 funta do liverpoolu a tam juz autobus 2 futny nie trzeba nigdzie chodzic kursuje co 30 minut czas faktycznie około 45 minut do godziny

Shaman
    Członek

Mozesz tez nationalem za w sumie 8 funtow w ta i spowrotem tyle ze odpowiednio wczesniej bilety sobie trzeba zarezerwowac
    Kupujesz przez neta fun fare z Leeds do Manchesteru za 1 funta powrot tez moze byc za 1, a z Man prosto na lotnisko w Liverpoolu standard return za 6. Calos 8 funciakow tylko trwa to w … i jeszcze dluzej 🙂

marcink
    Participant

No wlasnie jeszcze nie posiadam wlasnej karty, ktora moglbym oplacac takie uslugi. Mam polska platnicza i nie sadze zeby byla reflektowana w jakikolwiek sposob za granica. Do zamowienia biletu lotniczego potrzebna byla kredytowa. W Angli bylem tylko 3 tygodnie i to w 98……… i to bardziej turystycznie.
    Staram sie zbierac wszelkie informacje na temat bankow, tego jaka siec telefoniczna mam wybrac. Jak wydawac kase na poczatku aby sie nie przejechac …….. To samu tyczy transportu owego. Dostaje od Was cenne informacje, ale pewnie i tak decyzja zapadnie na miejscu jak pojade i wysiade na miejscu……….

v-tec
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    marcink wrote:

No wlasnie jeszcze nie posiadam wlasnej karty, ktora moglbym oplacac takie uslugi. Mam polska platnicza i nie sadze zeby byla reflektowana w jakikolwiek sposob za granica. Do zamowienia biletu lotniczego potrzebna byla kredytowa.

I tu się mylisz, bo w Anglii można płacić w necie zarówno kartą kredytową jak i debetową (pobierającą pieniądze z konta).
    Bardzo często jest tak że kupując bilet przez net, zwłaszcza z pewnym wyprzedzeniem, płacisz mniej niż w kasie lub u kierowcy, no i masz pewność że pojedziesz

marcink
    Participant

huh……… obecnie jestem szarym posiadaczem tylko karty Inteligo (debetowej). Nawet mi do glowy nie przyszlo tego sprawdzic.

Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.