Strona główna Działy Hyde Park NO zesmy im doje……

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Baggins
    Participant

Jak w temacie, a chodzi oczywiscie o Polska -Portugalia

Wojtek
    Członek

pozwol ze pojade toba ….
    No kazdy kiedys wygrywa… i podejrzewam ze kazdy moze wejsc na onet (i nie tylko) i tam sobie zobaczyc rzucajacy sie w oczy artykul

SZwindel
    Członek

Tu nie chodzi o to za kazdy moze, ale to przyjemne przczytac ze polski zespol pokonal czwarty najlepszy zespol swiata. Przeciez Portugalia to nie takie tam, a Polska puki co okazywala sie mizerna totalnie, a tu taka niespodzianka. Ja nawet nie wiem w jakiej Polacy sa grupie w tych (dowiedzialem sie tez dzisiaj) eliminacjach do Euro 2008 … juz wiem, grupa A. No jest na czwartym miejscu 🙂 to sliczne przeciez. Inna sprawa ze ja nie korzystam z onetu – wole wp 🙂

Sandgirl
    Członek

POLSKA GOLA!!…..
    …. kurcze, znowu mnie bierze…. 😛

gonia
    Participant

Szwindel…..

Ehh to byla raczej odpowiedz Wojtka …a stosunku do Bagginsa dotyczace uwagi o info i smierci M Grechuty ….
    ojjj chlopcy…. 🙂 😉

marcink
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    SZwindel wrote:

przczytac ze polski zespol pokonal czwarty najlepszy zespol swiata. )

przeczytal :]…………… czlowieniu u mnie pol osiedla oszalalo, a jak padla druga bramka to caly blok sie trzesl :]

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.