Strona główna Działy Hyde Park Polskie delikatesy

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    hammer18
    Participant

pewnie nie jestem pierwszy ktory o tym wie ale informacja dla tych ktorzy lubia male co nieco:))))

Polskie delikatesy"nowe" mam nadzije w markecie,co najwazniejsze polska obsluga:))),ceny nie takie najgorsze,a sklep bardzo ladnie zaopatrzony:))
    udanych zakupow

SZwindel
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    hammer18 wrote:

pewnie nie jestem pierwszy ktory o tym wie ale informacja dla tych ktorzy lubia male co nieco:))))

Polskie delikatesy"nowe" mam nadzije w markecie,co najwazniejsze polska obsluga:))),ceny nie takie najgorsze,a sklep bardzo ladnie zaopatrzony:))
    udanych zakupow

Jest Jest od zeszlego tygodnia albo dalej. Bardzo polski i bardzo ladny polski cennik 🙂 jaki w barach pojawia sie. Tylko nie wiem czemu nie maja budyniu. Ale maja za to Kefir 🙂

Wojtek
    Członek

ale gdzie ten sklep jest dokladnie??

SZwindel
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Wojtek wrote:

ale gdzie ten sklep jest dokladnie??

a dokladnie na srodku marketu – w tej glownej czesci naroznej w ksztalcie moze i kola (bo tak sie chodzi w kolko) i nie na zewnetrzu lecz wewnatrz, wsrod tych powrzucanych sklepikow

hammer18
    Participant

dokladnie tojest 2 albo 3 box od kwiaciarni w trone dzialu rybnego:)))bialo czewony ,bardzo schludny:)))))))

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.