Strona główna Działy Praca Millenium volunteers

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    olnene
    Członek

Czy ktoś może słyszał i wie coś na temat podjęcia współpracy z towarzystwami Millenium Volunteers, poprzez które podobno możliwe jest podjęcie pracy w zawodzie – umożliwiające zdobycie doświadczenia w UK do czasu znalezienia wymarzonej poszukiwanej posady. Jeśli tak proszę o kontakt

Gośka

olnene
    Członek

nikt nic nie wie…..no nie mówcie… 8)

v-tec
    Członek

Wydaje się że my tu przyjechaliśmy po to żeby pracować za kaskę a nie jakimiś wolontariatami się zajmować 🙂

anka86
    Participant

masz racje v-tec… [b:44dbb0be19]wydaje się[/b:44dbb0be19] 🙂

Shaman
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    anka86 wrote:

masz racje v-tec… [b:1ab0af7d9e]wydaje się[/b:1ab0af7d9e] 🙂

Dokladnie tak jak powiedzialas tylko sie wydaje… 🙂

olnene
    Członek

dokładnie- co post to sie dla v-tec coś wydaje 😛

Hm… Jakby ktoś coś wiedział to niech sie odezwie (panu v-tec juz podziekujemy za offtopy)

Shaman
    Członek

A w jakim zawodzie pracy szukasz??? Moze trzeba po prostu do wyspecjalizowanej agencji uderzyc nie koniecznie do Millenium Volunteers.

W barze pracowalem tylko 1.5 miecha ciagle szukajac "wymarzonej pracy" i dzieki wlasnie jednej z takich agencji w swoim zawodzie pracuje juz od 2 lat

v-tec
    Członek

Wcale nie offtopuję tylko nawiązuję do tematu, skoro wszyscy są tacy obeznani w temacie woluntariatu to dlaczego nikt niczego konkretnego nie odpowiedział? 🙁

bloodlette
    Participant

Zastanawia mnie, czy ktos z Was, czy Waszych znajomych, angazuje sie w jakas dzialalnosc charytatywna, spoleczna, pomoc biednym, dzieciom, zwierzetom, Amnesty Int., Greenpeace, cokolwiek. Jesli tak, w jaki sposob zaczynaliscie? Szczerze mowiac, to nie spodziewam sie wielu odpowiedzi twierdzacych, juz z doswiadczenia wiem ze brak czasu moze byc tu czynnikiem decydujacym, ale teoretycznie, dla chcacego…;) Wiec jak to jest?

cyklop
    Participant

pracuje w EAST PARK LEEDS TENANNT COMMUNITY CENTER jako voluntary worker ,ale oprocz kilku zebran w roku i paru spotkan na ktorych przedstawia sie przyszlosc danej dzielnicy raczej niewiele sie dzieje,choc zawsze cos mozna wniesc jesli chodzi o sprawy mieszkancow ,takie podstawowe jak chocby nowe lampy na ulicy ,nowe smietniki itp itd,natomiast jesli chodzi i british heard to mozna sie zapisac w kazdym sklepie oxfam,pozdrawiam 😀

Sandgirl
    Członek

ja zamierzam sie zglosic do charity shop jaho wolontariusz 🙂

cheeky girl
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    bloodlette wrote:

Zastanawia mnie, czy ktos z Was, czy Waszych znajomych, angazuje sie w jakas dzialalnosc charytatywna, spoleczna, pomoc biednym, dzieciom, zwierzetom, Amnesty Int., Greenpeace, cokolwiek. Jesli tak, w jaki sposob zaczynaliscie? Szczerze mowiac, to nie spodziewam sie wielu odpowiedzi twierdzacych, juz z doswiadczenia wiem ze brak czasu moze byc tu czynnikiem decydujacym, ale teoretycznie, dla chcacego…;) Wiec jak to jest?

Znajomi pracuja w St. Georgie’s Crypt, ktora pomaga bezdomnym, biednym ludziom.

W kosciele, do ktorego chodze jest rowniez wiele roznych inicjatyw, np. raz w miesiacu grupa ludzi pomaga w praktyczny sposob mieszkancom Little London i Woodhouse.

Osobiscie angazuje sie w organizacji Friends International ktora pomaga studentom z zagranicy.
    Mysle, ze przydalaby sie rowniez organizacja charytatywna Polish Friends 😉

cheeky girl
    Participant

A i jeszcze jest Kidz Club dla dzieciakow. Polecam jesli lubisz prace z dziecmi.

http://www.kidzklubleeds.org.uk/

ewelin
    Participant

z tymi dziećmi to może i ja się zgłoszę 🙄 kocham dzieciaczki 😀

fatemeh
    Participant

Ja kiedys chcialam dla CAB-u (Citizens Advice Bureau) zglosic sie ochotniczo. Poprosilam o aplikacje (online), ale w miedzyczasie znalazlam prace na caly etat, a i aplikacja uswiadomila mi, ze raczej nie bede tam mogla robic dokladnie tego co sobie wymarzylam (ze tak to ujme). Jesli ktos jest zainteresowany – CAB-y czekaja.

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.