Strona główna Działy Hobby Polacy kradna ryby?

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Wojtek
    Członek

bardzo mnie rozbawil ten artykul 🙂
    http://wiadomosci.onet.pl/1363339,2678,kioskart.html

SZwindel
    Członek

Bo ten Artukul jest Genialny 🙂 Pozwole sobie zacytowac:
    [i:ed50510581]"Zamiast wrzucać złowione ryby z powrotem do wody, nielegalnie je zatrzymują, aby przyrządzić z nich posiłek"[/i:ed50510581]
    [i:ed50510581]- Mamy ogromne kłopoty z populacją ryb, więc staramy się informować wszystkich, że należy po złowieniu wypuszczać je wolno, niestety wielu Polaków się do tego nie stosuje.[/i:ed50510581]
    [i:ed50510581]- Docierają do nas raporty o tym, że niektórzy wędkarze zabierają ze sobą złowione ryby – [/i:ed50510581]
    Genialni sa Polacy oraz Anglicy nie rozumiejacy Genialnosci Polakow. Ja tez bym zabral. To tak jakby oddawac grzyby przy wyjsciu z lasu. Jezeli Anglicy maja problem to niech zupelnie zabronia, a nie mecza te ryby ciagle je lowiac i wyrzucajac z powrotem. To nie ludzkie. Przeciez taka ryba ma ranke biedna, a jezeli haczy polknie i do zoladka on sie dostanie? 🙂

girkit
    Participant

[img:f590177122]http://www.evolvefish.com/fish/media/S-NoFish.jpg[/img:f590177122]

a tak na marginesie to sie znastanawiam czy jest tu jakis hardkorowiec ktory wylowil i spozyl rybkeu z lazurowego Aire’u 8) juz widze te fosforyzujace paznokietki na drugi dzień – w sumie zawsze sie przyda na nocna zmianke w łerhałzie 😉

Prekursor
    Członek

Wydaje mi sie ze Rosja powinna nas przeprosic.A tak na marginesie to nie wydaje mi sie ze angole jedza Karpie wiec co za problem?Niech sie ciesza ze ktos zjada ryby!No bo po co one tam sam?Graja w karty albo inwestuja na gieldzie???
    Jesli chodzi o fosforyzujace miejsca to przypomnialem sobie jak kilka lat temu pewna japonska korporacja przyjechala zrobic badania pewnego miejsca na Dolnym Slasku.A mowa dokladnie o miejscu zwanym "Zelaznym mostem" nalezacym do KGHM S.A.Otoz Japonscy inzynierowie zrobili pomiary zdrowia tej okolicy i na podstawie ich stwierdzili ze teren swieci.No niestety!A tyle kasy bysmy zarobili!!!!

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.