Strona główna Działy Hobby spirytus

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Baggins
    Participant

Czy wie ktos gdzie mozna kulturalnie zakupic spirytusik 95%. Szykuje nalewki na chlodne miesiace zimowe:)

7sisters
    Participant

Nigdy nie szukałem specjalnie intensywnie spirytusu do picia, ale kupowałem kiedyś white spirit do mycia pędzli w B&Q. Może to się nawet da pić, kto wie?

leedsinski
    Participant

7sisters – musialo chyba niezle szczypac ????

rafa3l
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Baggins wrote:

Czy wie ktos gdzie mozna kulturalnie zakupic spirytusik 95%. Szykuje nalewki na chlodne miesiace zimowe:)

Hej, szukalem szukalem, ale jakos nigdzie nie znalazlem 🙁
    Jak znajdziesz to napisz gdzie, tez z checia bym przerobil na naleweczke 😀

girkit
    Participant

[quote:8284bcd9f1]
    7sisters – musialo chyba niezle szczypac ????[/quote] 😆

tak na marginie to spirytus to dosyc sympatyczne hobby panie bagginsie 8)

Baggins
    Participant

Oj czepiasz sie:). Nie bede wrzucal do Hyde Parku gdzie polowa tematow powinna nalezec gdzie indziej.
    Hmm szkoda ze zadnej odpowiedzi nie uzyskalem:/

gonia
    Participant

Moj znajomy ostatnio uraczyl mnie spirytusikiem (oczywiscie rozcienczonym…byscie soebie nie pomysleli…)na cukrze czy jakos tak :)paluszki lizac 🙂
    kupil go na Leeds Market przy stanowisku z polskim jedzonkiem…
    na leeds market sa dwa jedno obok miesnych drugie niedaleko jednego z wejsc z nazwa Oriental Food czy jakos tak 🙂
    Cena chyba tez nie jest zbyt wygorowana…

Baggins
    Participant

O dziekie wielkie:)
    Pewnie przypalanke zrobil

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.