Strona główna Działy Hyde Park KONKURS NA NAJBARDZIEJ PRZEMADRZALEGO FORUMOWICZA

Wyświetlanych postów: 14 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Ch0dA bOy
    Participant

Witam, niniejszym postem chcialbym inaugurowac konkurs na najbardziej przemadrzalego forumowicza. Wszystkich zainteresowanych prosze o przesylanie propozycji. Za rowno 14 dni wylonimy zwyciezce. W nagrode razem z kolega obrzucamy go jajkami w realu:) start

Mediator
    Członek

To tak mi troche zabrzmialo, jakby mlody, ambitny krytyk bez dorobku napisal ogloszenie "chetnie skrytykuje jakas sztuke" :). Poza tym jak uczyl Rejs, najpierw powinno sie glosowac nad wyborem metody glosowania 😆 . Ogloszony przez Kolege konkurs ma szanse nabrac rozpedu tylko i wylacznie jesli czesc bywalcow Forum bedzie miala ochote komus przywalic, bo: (1) "go" nie lubi, (2) ktos im docial na Forum i teraz szukaja okazji do slodkiej zemsty, (3) noc nie byla taka jak oczekiwali 😆 . Gdyby konkurs byl na najwiekszego gadule, pewnie przeszedlbym przez aklamacje, bo niemilosiernie przynudzam 😉 . Ale konkurs na najbardziej premadrzalego to konkurs na kogos, kogo oceniamy jako taka osobe. Jestem starym dziadem z bateriami rozmiaru walizki i zycie mnie nauczylo pokory i szacunku w stosunku do innych, chyba, ze przekraczaja wszelkie granice. Zycze powodzenia – wszak to wolne Forum i rozni na nim ludzie – moze Twoj konkurs zrobi furore. Ja – zarazony pomyslowoscia rozwazam ogloszenie konkursu na najglupszy watek 😉 😆 😆 😆 😆

7sisters
    Participant

Niniejszym zgłaszam swoją kandydaturę. Motywuję ją faktem że wszyscy moi znajomi, łącznie z moją Żoną uważają że jestem przemądrzały a ja się z nimi zgadzam.

Nagrodę proszę w stanie stałym pozostawić pod moimi drzwiami w niedzielę rano. Uwielbiam jajecznicę na śniadanie.

Asix
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Mediator wrote:

Ja – zarazony pomyslowoscia rozwazam ogloszenie konkursu na najglupszy watek 😉 😆 😆 😆 😆

Ja sie zglaszam ze swoim watkiem "poznam chlopaka”. Miała byc z tego dyskusja o tym, czego nam brakuje i skad takie wymagania, wyszlo absurdalne posmiewisko.

Marta Klecz
    Członek

Zglaszam Michaela- za te jego posty o wyzszosci ludzi z mgr.

Mediator
    Członek

Okazuje sie, ze watek wzbudzil zainteresowanie, wobec czego moja ironia zamienila sie w autoironie, wobec czego zgrzytajac zebami – zglaszam siebie 😆

ela1981
    Participant

A ja zglaszam watek Pani "Monikapas" jako najinteligentniej postawione pytanie na forum "co to za fabryka"

Malgon
    Participant

Ja nominuje post (watek) Anki1959 do Pawla 🙂
    o tym ze w tlumiku cos peklo i teraz drynda, etc. i ze szanowny Pawel moglby sie tym zajac :):):) rozbawil mnie strasznie!!

v-tec
    Członek

Nie musicie się silić, wiadomo że najprzemądrzalszy (z odstępem) jest obok podpisany. Cóż, taki jestem a przy tym za stary żeby się zmienić, komu się to nie podoba niech zaprogramuje sobie jakiś filtr wycinający moje wypowiedzi 🙂
    Moglibyście mnie teraz obrzucić, ale będzie to nieco utrudnione, jako że jak powszechnie wiadomo ja w ogóle nie istnieję w realu, jestem bytem wyłącznie wirtualnym 8)

girkit
    Participant

tez jestem tylko botem 8)

leedsinski
    Participant

Troche odbiegne od forum i odniose sie do ogloszen na tej stronie. Moja nominacja do nagrody to ogloszenie w dziale ”rozne” o tresci:
    ”Mlody wolny bezrobotny, pozna mloda wolna bezrobotna w celu spedzania wolnego czasu od pracy”
    Napewno ma juz zapchana skrzynke mailowa. Ha ha

OBSERWATOR
    Członek

A ja podpowiem konkurs/ankietę na…najlepszy/najładniejszy lub najgłupszy/najbrzydszy emblemat przy nazwie użytkownika…
    W ten sposób, min. autor topicu będzie miał spore szanse bo ten facio przystojny jest jak Balcerowicz niemal…
    A tak przy okazji…
    Gdzie są ci, co za największego mądralę na forum mieli (albo nadal mają) niejakiego Fatamorganę? No dalej, głosować!
    😆

Wojtek
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    OBSERWATOR wrote:

A ja podpowiem konkurs/ankietę na…najlepszy/najładniejszy lub najgłupszy/najbrzydszy emblemat przy nazwie użytkownika…
    W ten sposób, min. autor topicu będzie miał spore szanse bo ten facio przystojny jest jak Balcerowicz niemal…
    A tak przy okazji…
    Gdzie są ci, co za największego mądralę na forum mieli (albo nadal mają) niejakiego Fatamorganę? No dalej, głosować!
    😆

Ja do takich sie zaliczam … ale obok niego zaraz postawilbym siebie 🙂 moja zona uwaza ze wymadrzam sie za dwoch 🙂 choc nie na forum 🙂

SAMIRAHINI
    Członek

OBSERWATOR wrote:

A tak przy okazji…
    😆

Balcerowicz?toż to pryz nim Mister Photo!Dla mnie to raczej Tadeusz Cymański-złotousty lektor Radia M. 😈

Wyświetlanych postów: 14 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.