To tak mi troche zabrzmialo, jakby mlody, ambitny krytyk bez dorobku napisal ogloszenie "chetnie skrytykuje jakas sztuke" :). Poza tym jak uczyl Rejs, najpierw powinno sie glosowac nad wyborem metody glosowania 😆 . Ogloszony przez Kolege konkurs ma szanse nabrac rozpedu tylko i wylacznie jesli czesc bywalcow Forum bedzie miala ochote komus przywalic, bo: (1) "go" nie lubi, (2) ktos im docial na Forum i teraz szukaja okazji do slodkiej zemsty, (3) noc nie byla taka jak oczekiwali 😆 . Gdyby konkurs byl na najwiekszego gadule, pewnie przeszedlbym przez aklamacje, bo niemilosiernie przynudzam 😉 . Ale konkurs na najbardziej premadrzalego to konkurs na kogos, kogo oceniamy jako taka osobe. Jestem starym dziadem z bateriami rozmiaru walizki i zycie mnie nauczylo pokory i szacunku w stosunku do innych, chyba, ze przekraczaja wszelkie granice. Zycze powodzenia – wszak to wolne Forum i rozni na nim ludzie – moze Twoj konkurs zrobi furore. Ja – zarazony pomyslowoscia rozwazam ogloszenie konkursu na najglupszy watek 😉 😆 😆 😆 😆