Strona główna Działy Hobby Capoeira

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    olnene
    Członek

Poszukuję informacji dotyczących capoeiry w Leeds, może Bradford lub Huddersfield. Widziałam, żże poprzedni temat został zablokowany. Jeżeli ktoś coś wie – byłoby miło gdyby podzielił się informacją.

Bartoo
    Participant

aha:))
    w leeds masz w yoga centre.(tak sie chyba miejsce nazywa, dla pewnosci wpisz sobie capoeira norte). treningi maja w niedziele po poludniu, jeszcze jedna szkola jest wakefield.. treningii w poniedzialki i piatki o 17.30.. numery imaily moge jutro podeslac.. pozdro..
    a cwiczyles juz czy jako beginer idziesz??

olnene
    Członek

hmm…to ja poproszę o dokładne namiary, będą przydatne:D Ja ćwiczyłam, ale mam dłuższą przerwę – planuję wrócić i coś sobie tu znaleźć. A Ty? Dzięki. [/b]

Bartoo
    Participant

http://www.capoeira-norte.com/thankyou.html to w leeds
    i w wakefield danny_lawrenz@hotmail.com or call Darek 07724550967
    a ja wlasnie zaczynam.. tak polowalem na capo od jakiegos czasu,, ale czas nie za bardzo pozwalal.. pozdro

olnene
    Członek

Dzięki:) pozdro również 🙂

Bartoo
    Participant

Paul on 0161-273-2101 to jeszcze do capo norte.. baggins daj znac czy doszlo, bo cos mi strona zaczela swirowac.. CU

olnene
    Członek

doszło, dzieki

Olo81
    Członek

Tak sie sklada ze od jakis 2 michow juz tam "wyginam smialo cialo" 😀 wiec jak cos to wbijac jak dym. A sprawa wyglada mniej wiecej tak:

– Zajecia prowadzi ziomus co ma stopien Profesora i generalnie jest jedym z pierwszych angoli ktorzy zaczeli nauczac capo

– na zajeciach gramy capoeire angole ( dla niewtajemniczonych to nie dlatego ze w angli tylko to taka odmiana jest 🙂

– zajecia sa w czwartki od 19.30 do 22.00 a czesto sie przedluzaja czasami nawet dosc mocno, raz w miesiacu sa zajecia dla poczatkujacych w niedziele od 13.00 do 15.00 a pozniej robimy hode do 17.00

– koszty: lekcja dla poczatkujacych kosztuje 10 funi a potem bulisz 5 funi za kazdy trening, generalnie nie ma problemu jesli chceciecie przyjsc i popatrzec jak to wyglada, wpuszcza cie do srodka siadasz sobie w konciku i nikt sie toba nie stresuje.

– samo miejsce (yoga space) jest bardzo przyjemne bo jest to zaadaptowany kosciol babtystyczny: witrarze, drewniana podloga, stare organy na scianie.

Polecam, zachecam, pozdrawiam 🙂

Baggins
    Participant

Hmm wlasnie sobie poczytalem tutaj
    http://www.theyogaspace.co.uk/timetable.htm

Napisane ze zajeciea dla poczatkujacych sa raz w miesiacu, w zakladce z bookowaniem nie ma capoeiry w najblizsza niedziele, wiec pewnie lepiej dryndnac pierwej:)

Olo81
    Członek

Dzisaj nie bylem ale powinienem byc w nastepny czwartek to podam wam kiedy.

Olo81
    Członek

Najblizsze zajecia dla poczatkujacych w ta niedziele 15.10.2006 od 13.00 do 15.00 potem robimy rode (hode) do 17.00 a nastepne beda 19.11.2006

Przypomne jeszcze adres: The Yoga Space, 378 Meanwood Road, mozna tam dojechac z centrum autobusami 51, 51A, 781. Po prawej stronie minniecie budynek ze sporym napisem na zielonym tle The Yoga Space.

Ostatnio nie ma Pola (mistrzunia) bo do Oxfordu wyjechal i zwykle prowadza zajecia ludzie ktorzy trenuja juz kilka lat ale nie ukrywam, ze jest troche kwadratowo. Na najblizsza niedziele zapowiedzial sie Colin, ktory dlugo trenowal u Pola, a potem jeszcze troche w Brazylii i tez fajne sztuczki pokazuje tak ze polecam.

olnene
    Członek

a ktos wie w ktora niedziele grudnia mozna tam uderzyc??

Olo81
    Członek

17tego XII niedziela – ale wlasnie jest spore "ale". Poniewaz grupa ma teraz spore problemy z prowadzacym ktorego po prostu nie ma. Dlatego zajecia dla poczatkujacych stoja pod znakiem zapytania. Ma dojsc do spotkania z typem ktory prowadzi grupe od lat, zdaje sie ze w ten czwarek lub nastepny. Na spotkaniu ma byc omowiona przyszlosc grupy – byc moze zmienia sie dni i godziny treningow mozec cos jeszcze a moze bedzie wielka kupa :] bo np. profesorek sie nie zjawi 🙂

Jak bede juz cos wiedzial konkretnego to sie oczywiscie podziele :]

olnene
    Członek

dzięki bardzo – heh wlasnie będzie to moja pierwsza niedziela wolna i odtąd będę mieć wolne prawdopodobnie – mam nadzieję ze wreszcie uda mi się zorganizować i czwartki wolne wieczorami i niedziele – i póki co że sie grupa nie rozpadnie – może jutro się postaram wpaść – coż jak coś to daj znać i pozdrawiam

Gośka

Olo81
    Członek

Zajecia dla poczatkujach w niedziele zostaly odwolane z powdu tych problemow o ktorych pisalem.
    Generalnie sala bedzie otwarta od 13.00 i pewnie kilka osob przyjdzie (ja bede) ale zeby sobie porobic cos we wlasnym zakresie okolo godziny 15.00 ma wpasc Poll i mamy sobie pogadac o przyszlosci grupy . Zobaczymy po prostu co ma do zaoferowania i czy to ma sens no i sie okaze co sie bedzie dzialo po Nowym Roku i czy w ogole 🙁
    Po calej gadce robimy swiateczna rode ostatnia w sezonie tradycyjnie zakonczymy okolo 17.00.

Tyle na dzisiaj, pewnie napisze cos w niedziele wieczorem jak sprawy stoja.

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.