Strona główna › Działy › Hyde Park › Dziewczyna dla fatamorgany – powaznie
http://www.polishdating.co.uk/users/Ramonka22/
Pod wiecej o mnie dokladnie jest napisane ze szuka fatamorgany.
Pomyslalem ze poinformuje 🙂
no dobrze , milo z twojej strony lepton,ze informujesz.
A co ty porabiasz na takich stronkach ??? 😉
czytalem z rana o imprezie dla polakow w NU: Polkach, Pakusach, Kurdach, Januszach itp. czyli standard, no i ktos w jakims poscie podeslal linka – polishdating.costam.costam. Mysle sprawdze, zobaczymy jakie towary chodza w tej lidze 🙂
Nie zebym sie tlumaczyl 😀
nie nie …. gdziezby znowu.
wcale sie nie tlumaczysz …
heheeh
towary mu sie zachcialo sprawdzac?!
dobre.
Chcialem jednak zauwazyc ze owa wybranka nie szuka fatamorgany tylko [i:41ab77f7d0]fatamorgana staje sie[/i:41ab77f7d0]. To jest roznica. Nie wiem jakie gusta ma Fatamorgana. Nie wiem czy chce miec jakies gusta.
Z drugiej strony nie wiem czy dobrzy by bylo gdyby owa niewiasta STALA SIE fatamorgana w istocie. Czy to pomogloby FORUM? Czy to zmienilo by FORUM?
Z innej strony znowu skoro juz Fatamorgana zostal poruszony. Dziwuje sie co sie z nim stalo. Zaistnialy jakies domniemywania. Mam nadzieje ze dobrze mu sie wiedzie i ze nie zniknal bo musial. Czuwaj.
Leptona pozdrawiam i mobilizuje do dalszych poszukiwan
Spokojna głowa, ma się dobrze, a nawet lepiej niż zapewne podejrzewają niektórzy. Być może nawet teraz nas czyta? 🙂 😯
Ostatnio żalił mi się, że tyle ludzi coś domniemywa na jego temat.
Również ostatnio, ktoś tłumacząc mi niewyjaśnione zniknięcie z jakiegoś filmu też użył słowa "jak kamfora, fatamorgana jakaś"…
Tak znajomo jakoś brzmi na forum to słowo, nieprawdaż? 😆
Ostatnio żalił mi się, że tyle ludzi coś domniemywa na jego temat.
Poniewaz jego znikniecie owiane tajemnica nieproporcjonalna do znikniecia. A z drugiej strony to moze rzeczywiscie dziwne, ze czlowiek nie moze sobie tak po prostu zniknac i tak by nikt nie domniemywal. Kazdy potrzebuje troche przestrzeni, nie? A zniknac – to dopiero pokusa 🙂 Tak na chwile zniknac. W ksiazce "Tata Muminka i morze" Mama Muminka znika na cale poludnie. Jest bardzo szczesliwa ze wrocila, ale jak bardzo potrzebowala tego znikniecia, by przez jakis czas nie byc Mama Muminka.
Tak na chwile zniknac. W ksiazce "Tata Muminka i morze" Mama Muminka znika na cale poludnie. Jest bardzo szczesliwa ze wrocila, ale jak bardzo potrzebowala tego znikniecia, by przez jakis czas nie byc Mama Muminka.
A mnie zawsze zastanawialo jak sie nazywala Mama Muminka, zanim sie Muminek pojawil… bo w pewnym odcinku (a moze wiecej) sa opisane przygody mlodego Taty Muminka, i jest nazywany Muminkiem… ale o Mamie nic nie ma 😛 (bo sie konczy, jak sie poznali)
SZwindel wrote:Tak na chwile zniknac. W ksiazce "Tata Muminka i morze" Mama Muminka znika na cale poludnie. Jest bardzo szczesliwa ze wrocila, ale jak bardzo potrzebowala tego znikniecia, by przez jakis czas nie byc Mama Muminka.
A mnie zawsze zastanawialo jak sie nazywala Mama Muminka, zanim sie Muminek pojawil… bo w pewnym odcinku (a moze wiecej) sa opisane przygody mlodego Taty Muminka, i jest nazywany Muminkiem… ale o Mamie nic nie ma 😛 (bo sie konczy, jak sie poznali)[/quote]
O mamie muminka nic nie wiadomo, bo w banku jajeczek nie przechowuja danych dawcow. Muminek zostal zaplodniony w probowce z nieznanego jajeczka i plemnikow taty muminka. Potem zostal wychodowany sztucznie w inkubatorze, stad ma taki wielki nos.
A mnie zawsze zastanawialo jak sie nazywala Mama Muminka, zanim sie Muminek pojawil… bo w pewnym odcinku (a moze wiecej) sa opisane przygody mlodego Taty Muminka, i jest nazywany Muminkiem… ale o Mamie nic nie ma 😛 (bo sie konczy, jak sie poznali)
Mama Muminka pojawia sie pierwszy raz w ksiazce "Pamietnik Tatusia Muminka" raze z falami przyplywu na brzeg panstwa, ktorego wladca byl Autokrata i na tymze brzegu mieszkal mlody Tatus Muminka z kolegami. Juz wtedy Mama muminka miala czarna torebke ze soba.
O mamie muminka nic nie wiadomo, bo w banku jajeczek nie przechowuja danych dawcow. Muminek zostal zaplodniony w probowce z nieznanego jajeczka i plemnikow taty muminka. Potem zostal wychodowany sztucznie w inkubatorze, stad ma taki wielki nos.
Duzy nos pochodzi od bliskiego kuzynowstwa z trolami domowymi. Tyle ze Tatus Muminka i Mamusia Muminka naleza do rasy zyjacej z emocji i wrazen plynacych z niebezpiecznstw, przygod i potrzeby zmian, ktorych sobie dostarczaja. Zaplodnienie przebieglo naturalnie.
Nie wiem o co chodzi z tymi muminkami ale chetnie wezme te same dragi ktore zazywacie 🙂
Nie wiem o co chodzi z tymi muminkami ale chetnie wezme te same dragi ktore zazywacie 🙂
Lepton … dawno zaden post mnie tak nie rozbawil 🙂
a wlasnie ze to sztuka bez dragow ……….
Pieknie Szwindel opowiadasz.
A co ma Wloczykij z rodzina Muminkow wspolnego, przeciez on totalnie "z innej bajki" 🙂
A co ma Wloczykij z rodzina Muminkow wspolnego, przeciez on totalnie "z innej bajki" 🙂
No i tu zaczynaja sie schodzy. Wloczykij jest synem kumpla Taty Muminka. Tata Muminka jak byl maly to mieszkal w sierocincu gdzie wszytkie male muminki musialy miec wyprostowany ogonek, a Tata Muminka chcial byc inny i go nie prostowal, a potem zapragnal przygod i uciekl. Spotkal pozniej wynalazce Parkinsona z jego kuzynem nicponiem i balaganiarzem … Kudlaczkiem (moze) i on to na wyspie Autokraty znalazl swoja polowice i tak urodzil sie Wloczykij, ktory nie uznaje wlasnosci i ogrodzen.