Strona główna Działy Hyde Park Dziewczyna dla fatamorgany – powaznie

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Lepton
    Participant

http://www.polishdating.co.uk/users/Ramonka22/

Pod wiecej o mnie dokladnie jest napisane ze szuka fatamorgany.

Pomyslalem ze poinformuje 🙂

Malgon
    Participant

no dobrze , milo z twojej strony lepton,ze informujesz.
    A co ty porabiasz na takich stronkach ??? 😉

Lepton
    Participant

czytalem z rana o imprezie dla polakow w NU: Polkach, Pakusach, Kurdach, Januszach itp. czyli standard, no i ktos w jakims poscie podeslal linka – polishdating.costam.costam. Mysle sprawdze, zobaczymy jakie towary chodza w tej lidze 🙂
    Nie zebym sie tlumaczyl 😀

Malgon
    Participant

nie nie …. gdziezby znowu.
    wcale sie nie tlumaczysz …
    heheeh

towary mu sie zachcialo sprawdzac?!
    dobre.

SZwindel
    Członek

Chcialem jednak zauwazyc ze owa wybranka nie szuka fatamorgany tylko [i:41ab77f7d0]fatamorgana staje sie[/i:41ab77f7d0]. To jest roznica. Nie wiem jakie gusta ma Fatamorgana. Nie wiem czy chce miec jakies gusta.
    Z drugiej strony nie wiem czy dobrzy by bylo gdyby owa niewiasta STALA SIE fatamorgana w istocie. Czy to pomogloby FORUM? Czy to zmienilo by FORUM?
    Z innej strony znowu skoro juz Fatamorgana zostal poruszony. Dziwuje sie co sie z nim stalo. Zaistnialy jakies domniemywania. Mam nadzieje ze dobrze mu sie wiedzie i ze nie zniknal bo musial. Czuwaj.

Leptona pozdrawiam i mobilizuje do dalszych poszukiwan

OBSERWATOR
    Członek

Spokojna głowa, ma się dobrze, a nawet lepiej niż zapewne podejrzewają niektórzy. Być może nawet teraz nas czyta? 🙂 😯
    Ostatnio żalił mi się, że tyle ludzi coś domniemywa na jego temat.
    Również ostatnio, ktoś tłumacząc mi niewyjaśnione zniknięcie z jakiegoś filmu też użył słowa "jak kamfora, fatamorgana jakaś"…
    Tak znajomo jakoś brzmi na forum to słowo, nieprawdaż? 😆

SZwindel
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    OBSERWATOR wrote:

Ostatnio żalił mi się, że tyle ludzi coś domniemywa na jego temat.

Poniewaz jego znikniecie owiane tajemnica nieproporcjonalna do znikniecia. A z drugiej strony to moze rzeczywiscie dziwne, ze czlowiek nie moze sobie tak po prostu zniknac i tak by nikt nie domniemywal. Kazdy potrzebuje troche przestrzeni, nie? A zniknac – to dopiero pokusa 🙂 Tak na chwile zniknac. W ksiazce "Tata Muminka i morze" Mama Muminka znika na cale poludnie. Jest bardzo szczesliwa ze wrocila, ale jak bardzo potrzebowala tego znikniecia, by przez jakis czas nie byc Mama Muminka.

Sandgirl
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    SZwindel wrote:

Tak na chwile zniknac. W ksiazce "Tata Muminka i morze" Mama Muminka znika na cale poludnie. Jest bardzo szczesliwa ze wrocila, ale jak bardzo potrzebowala tego znikniecia, by przez jakis czas nie byc Mama Muminka.

A mnie zawsze zastanawialo jak sie nazywala Mama Muminka, zanim sie Muminek pojawil… bo w pewnym odcinku (a moze wiecej) sa opisane przygody mlodego Taty Muminka, i jest nazywany Muminkiem… ale o Mamie nic nie ma 😛 (bo sie konczy, jak sie poznali)

Lepton
    Participant

Sandgirl wrote:

SZwindel wrote:

Tak na chwile zniknac. W ksiazce "Tata Muminka i morze" Mama Muminka znika na cale poludnie. Jest bardzo szczesliwa ze wrocila, ale jak bardzo potrzebowala tego znikniecia, by przez jakis czas nie byc Mama Muminka.

A mnie zawsze zastanawialo jak sie nazywala Mama Muminka, zanim sie Muminek pojawil… bo w pewnym odcinku (a moze wiecej) sa opisane przygody mlodego Taty Muminka, i jest nazywany Muminkiem… ale o Mamie nic nie ma 😛 (bo sie konczy, jak sie poznali)[/quote]

O mamie muminka nic nie wiadomo, bo w banku jajeczek nie przechowuja danych dawcow. Muminek zostal zaplodniony w probowce z nieznanego jajeczka i plemnikow taty muminka. Potem zostal wychodowany sztucznie w inkubatorze, stad ma taki wielki nos.

SZwindel
    Członek

Sandgirl wrote:

A mnie zawsze zastanawialo jak sie nazywala Mama Muminka, zanim sie Muminek pojawil… bo w pewnym odcinku (a moze wiecej) sa opisane przygody mlodego Taty Muminka, i jest nazywany Muminkiem… ale o Mamie nic nie ma 😛 (bo sie konczy, jak sie poznali)

Mama Muminka pojawia sie pierwszy raz w ksiazce "Pamietnik Tatusia Muminka" raze z falami przyplywu na brzeg panstwa, ktorego wladca byl Autokrata i na tymze brzegu mieszkal mlody Tatus Muminka z kolegami. Juz wtedy Mama muminka miala czarna torebke ze soba.

SZwindel
    Członek

Lepton wrote:

O mamie muminka nic nie wiadomo, bo w banku jajeczek nie przechowuja danych dawcow. Muminek zostal zaplodniony w probowce z nieznanego jajeczka i plemnikow taty muminka. Potem zostal wychodowany sztucznie w inkubatorze, stad ma taki wielki nos.

Duzy nos pochodzi od bliskiego kuzynowstwa z trolami domowymi. Tyle ze Tatus Muminka i Mamusia Muminka naleza do rasy zyjacej z emocji i wrazen plynacych z niebezpiecznstw, przygod i potrzeby zmian, ktorych sobie dostarczaja. Zaplodnienie przebieglo naturalnie.

Lepton
    Participant

Nie wiem o co chodzi z tymi muminkami ale chetnie wezme te same dragi ktore zazywacie 🙂

Wojtek
    Członek

Lepton wrote:

Nie wiem o co chodzi z tymi muminkami ale chetnie wezme te same dragi ktore zazywacie 🙂

Lepton … dawno zaden post mnie tak nie rozbawil 🙂

Malgon
    Participant

a wlasnie ze to sztuka bez dragow ……….
    Pieknie Szwindel opowiadasz.

A co ma Wloczykij z rodzina Muminkow wspolnego, przeciez on totalnie "z innej bajki" 🙂

SZwindel
    Członek

Malgon wrote:

A co ma Wloczykij z rodzina Muminkow wspolnego, przeciez on totalnie "z innej bajki" 🙂

No i tu zaczynaja sie schodzy. Wloczykij jest synem kumpla Taty Muminka. Tata Muminka jak byl maly to mieszkal w sierocincu gdzie wszytkie male muminki musialy miec wyprostowany ogonek, a Tata Muminka chcial byc inny i go nie prostowal, a potem zapragnal przygod i uciekl. Spotkal pozniej wynalazce Parkinsona z jego kuzynem nicponiem i balaganiarzem … Kudlaczkiem (moze) i on to na wyspie Autokraty znalazl swoja polowice i tak urodzil sie Wloczykij, ktory nie uznaje wlasnosci i ogrodzen.

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.