Strona główna Działy Hyde Park Cyklisci

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    SZwindel
    Członek

Skladam oficjalny protest przeciwko umieszczaniu zbyt duzych fotografii jajcow cyklistow jako formy podpisu pod wypowiedzia. Wielkie fotografie jajcow cyklistow przyslaniaja cale wypowiedzi forum szczegolnie gdy pojawienie sie jajcow jest niejednokrotne.

Prekursor
    Członek

Ja wyrazam oburzenie przeciwko autorowi tego topica dlatego ze zdjecie to prezentuje dume naszego kolarstwa zwlaszcza od mniej znanej strony.Przeciez to nie autora zdjecia wina ze kolarze maja takie kostiumy a nie inne.Podejrzewam ze osoba ktora umiescila sobie cyklistow pod wypowiedziami nie miala na celu nic negatywnego.Pewnie jest fanem Latajacego Cyrku Monthy Pythona jak i wszelakich masci wysokiej jakosci groteski!Ja ja jestem za i zawsze bede dlatego ze troszke jest za sztywno!!!
    Powiem tyle [b:a940fd0c4f]Jolly good![/b:a940fd0c4f].

SZwindel
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Prekursor wrote:

Ja wyrazam oburzenie przeciwko autorowi tego topica dlatego ze zdjecie to prezentuje dume naszego kolarstwa zwlaszcza od mniej znanej strony.Przeciez to nie autora zdjecia wina ze kolarze maja takie kostiumy a nie inne.Podejrzewam ze osoba ktora umiescila sobie cyklistow pod wypowiedziami nie miala na celu nic negatywnego.Pewnie jest fanem Latajacego Cyrku Monthy Pythona jak i wszelakich masci wysokiej jakosci groteski!Ja ja jestem za i zawsze bede dlatego ze troszke jest za sztywno!!!
    Powiem tyle [b:763174d37c]Jolly good![/b:763174d37c].

Ale ja uwielbiam Monthy Pythona i nie czuje zgorszony zdjeciem polskich cyklistow. Czuje sie znudzony ogladaniem go pod kazdnym postem. 🙂 Nie chcialem urazic uczuc [b:763174d37c]girkita[/b:763174d37c]. Jezeli kogos urazilem, przepraszam.
    Nic nie napisalem o negatywnym odbiorze zdjecia. Moje oburzenie mialo miec wydzwiek zartobliwy a nie posepnie krytyczny drogi [b:763174d37c]Prekursorze[/b:763174d37c] ot i wszystko. Bez uniesien.

Prekursor
    Członek

Drogi Panie Szwindel.Przyznam szczerze ,ze nie bylem tak naprawde mocno oburzony moze zdziwiony.Ciesze sie ze twoja postawa nie byla postawa "rozindyczonego indora"!Fakt masz racje nawet jaja sie moga znudzic ale mimo wszystko uwazam ze mozemy byc dumni z kolarzy:)

Marta Klecz
    Członek

HAHAHAH
    Mi tam jajca nie przeszkadzaja….ale zgadzam sie ze to troche meczace ogladac ich tak za kazdym razem jak girkit zostawi swoje zlote mysli…
    Rozindyczony indor!!!!
    HAHAHAH ale sie usmialam…..

SZwindel
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Prekursor wrote:

Drogi Panie Szwindel.Przyznam szczerze ,ze nie bylem tak naprawde mocno oburzony moze zdziwiony.Ciesze sie ze twoja postawa nie byla postawa "rozindyczonego indora"!Fakt masz racje nawet jaja sie moga znudzic ale mimo wszystko uwazam ze mozemy byc dumni z kolarzy:)

W obecnej sytuacji, by wyodrebnic indory oraz w odpowiedzi na [i:932d91a163]Konkurs na Najbardziej Przemadrzalego Froumowicza[/i:932d91a163] proponuje:

[b:932d91a163]Konkurs na Najbardziej Rozindyczonego Indora[/b:932d91a163].

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.