Strona główna Działy Praca Praca przez agencje Flame dla Nexta w Doncaster

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Iwonuccia
    Participant

Mam pytanie. Czy ktos może pracował dla Nexta w magazynie koło Doncaster?? Od poniedziałku zaczynam tam prace. Powiedziano mi, iz praca bedzie na poczatek na 3 miesiące a może i na dłużej. Czy ktos może ma juz jakies doświadczenie z tą firmą. Chcę dodac tylko, iż prace tę znalazłam przez przedstawicielstwo Agecji Flame z Wakefield z siedzibą w Warszawie. A chciałabym sie przede wszystkim dowiedziec, czy firma ta uczciwie płaci no i czy ciężka jest tam praca. Podobno pracuje tam duzo naszych rodaków. Dziękuje za wszelakie informacje i pozdrawiam 😀

pawlikowski
    Członek

Flame jest agencja ktora sciaga Polakow i obiecuje prace na 3miesiace,ale tak naprawde daje na 1miesiac,a pozniej radz sobie.
    Zarobki najnisze a oplaty za pokoj z agencji duze.Podaje przyklad:
    ZAROBEK-175£ OD tego odejmij
    -transport ok.35£
    -pokoj ok.55£
    -wyzywienie ok.20£
    Zostaje ci 65£ zaloz jeszcze ze czesto bedziesz mnial prace 3 lub 4 dni w tygodniu,wtedy wychodzisz na czysto.
    ZASTANOW SIE. Ja pracowalem 1 miesiac i nic nie odlozylem.

monia-doncaster
    Członek

To zalezy jak komu lezy. ja pracuje przez flame w next od miesiaca, i wszystko jest ok. praca nie jest trudna, jak sie chce miec dobra norme to trzeba zasuwac, ale tez niekoniecznie bo zalezy to od zamowien jakie masz. tygodniowo sie zarabia ok 170 funtow na reke . ja pracuje od pon-pt 14:30-23.pracuja ze mna ludzie ktorzy sa przez flame w nexcie juz 3 miesiace i nie narzekaja. to zalezy co komu odpowiada. powodzenia

siwy440
    Członek

witam.pytacie się o prace w nexta. nic prostszego nie mogę na to odpowiedzieć: praca jest zabojczo nudna i monotonna. 14 miesięcy temu zaczynalem jako pracownik flame-a w nexta. po 5 miesiącach pracy dla agencji dostalem kontrakt od nexta na 3 miesiące. potem kolejny, kolejny i kolejny…około 29 stycznia 2007 czekać będzie na mnie kontrakt na stałe.
    zarobki: po 2 m-cach pracy dla agencji stac mnie bylo na wszystko na kase nie nażekalem.jeśli ktoś się nie boji pracy to i zarobek będzie mial godziwy. flame zapewnia 40 godzin tygodniowo dla swoich pracownikow.czesto bywa ze pracownicy nexta sa wysylani wcześniej do domu zaś pracownicy flame-a zawsze zostają do końca swojej zmiany. nadgodziny – bez problemu, aby tobie chęci starczylo i siły do pracy.
    jak juz zapoznasz sie co i jak opierdalanie sie tez wchodzi w rahube. przez ta agencje sprowadzilem juz nie jednego swojego kumpla. jeszcze nikt nie narzekał. sprobuj to zobaczysz.

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.