Strona główna Działy Hobby Gielda samochodowa

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Ulka
    Członek

Wpadla mi dzis w rece ulotka informujaca o planowanym dnia 07.10.2006 o godz. 6 am otwarciu gieldy samochodowej. Adres: Townfield Lane, Winwick (Car Boot Site), JCT 9 M62, opposite B&Q. tel. 07817339491.

To tyle z ulotki. Podobno gieldy samochodowe nie sa tu tak powszechne jak w Polsce, wiec mam nadzieje ze ta informacja sie przyda.

Pozdrawiam.

hammer18
    Participant

z tego co wiem z forum to zakup z gieldy samochodu zadko nalezy do udanych zakupow:))))))))

ela1981
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Ulka wrote:

Podobno gieldy samochodowe nie sa tu tak powszechne jak w Polsce, wiec mam nadzieje ze ta informacja sie przyda.

Przy takiej ilosci komisow samochodowych czesto otwartych 7 dni w tygodniu, nie dziwmy sie, ze gieldy nie sa popularne (ale dobrze wiedziec, moze faktycznie kiedys sie przyda komus).

keraj
    Participant

Chcialbym w najblizszym czasie zakupic auto,czy mozecie podac mi jakies namiary na sprawdzony komis ewentualnie link do jakiejs strony na ktorej mozna obejzec i ewentualnie pozniej kupic .Pozdrawiam.[/list]

hammer18
    Participant

http://www.autotrader.co.uk mysle ze najciekwasza stronka

hammer18
    Participant

wiem ze stary post ale niechche zakladac nowego a moze kogos zaciekawic ,a moze ktos juz o tym wiedzial
    akucje samochodowe :
    poniedzialek- 1pm -samochody under £2000
    wtorek-11.30am – over £2000
    sroda/piatek- 6pm – general sale 🙂

adres: Bruntcliffe Lane, Morley Ls27 9LR

fatamorgana
    Participant

No i jest jeszcze jeden salon aukcyjny- za słynnym targowiskiem w Leeds (Sunday Market)- tym od laptopów z samochodu…:lol:
    Jakiś kilometr dalej po lewej…w szczerym polu.l 🙂

paticzek84
    Członek

witam

mam na sprzedaz forda focusa kombi 1.8 beznyna 1999 rok. klima, elektryka itp 100% sprawny i zadbany. spzedaje poniewaz okazyjnie kupilem mlodsza lagune. napisalem o nim w dziale ogloszenia. ostateczna cena 1600 funtow – naprawde warto 🙂

nazrin
    Członek

Witam, jak sytuacja wygląda teraz i gdzie najlepiej szukać używanego auta po dobrej cenie?

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.