Strona główna Działy Hyde Park 1000= Pożegnanie Fatamorgany= Czyli dziękuję Wam wszystkim

Wyświetlanych postów: 13 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    eddy25
    Participant

Fatamorgano tak mi sie skojarzyleś z pewnego rodzaju "animatorem spolecznosci lokaLNEJ".Dałes wędkę a nie rybę, tknąłeś do dzialania i odszedłeś:)Poawodzenia – gdziekolwiek bys nie był.

Sandgirl
    Członek

O… 😯 😯 😯 😯
    No coz….
    Powodzenia w tym czyms nowym ❗ ❗ ❗ ❗
    I pozdrowionka.

Marta Klecz
    Członek

I ode mnie oczywiscie pelno pozytywnej energii- by ci sie udalo….tam gdzie jedziesz ( nie rozumiem dlaczego to jest tajemnica…przeciez moglibysmy utrzymywac kontakt- oczywiscie ze mna najciezej…ale z wszystkimi)
    Sluchaj
    Niech ci sie wiedzie.
    Nie zapominaj o nas.

Dana
    Participant

To zabawne, ale przypominam sobie, że kiedy się pojawiłeś na forum, to mnie nieco irytowała wszechobecność ikonki z wielbłądem. Jednak teraz będzie cię brakowało… Ale to chyba przyczyna zmiany image na tego przystojnego Adonisa
    😉
    No cóż, powodzenia na nowej drodze życia, mam nadzieję, że jeszcze zobaczymy Twój tysiąc pierwszy post 😀

SpokoBoyxxx:)
    Członek

😀 😀 😀 i cry: 😥 😥

Baggins
    Participant

[quote:59c83d1f81]Może istotne okaże się to, że jest ktoś kto mnie zastąpi i przypilnuje, aby sprawy przeze mnie rozpoczęte dobiegły do właściwego końca…
    Ten ktoś (ufam mu na 1000%) przejmie niejako po mnie miejsce na forum[/quote]
    A ten ktos to pewnie Fatamorgana ppod innym nickiem, mozliwosci sa dwie, ale nie powiem jakie:)

odea75
    Członek

Jestem rowniez zaskoczona,hmmm…..Zycze powodzenia i spodziewam sie,ze jednak pojawisz sie ponownie.Pozdrawiam.

v-tec
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Wojtek wrote:

V-tec Ty jestes drugi w kolejce po 1000 🙂

To mi nieprędko grozi bo staram się raczej iść na jakość a nie na ilość 8)

Wojtek
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

v-tec wrote:

Wojtek wrote:

V-tec Ty jestes drugi w kolejce po 1000 🙂

To mi nieprędko grozi bo staram się raczej iść na jakość a nie na ilość 8)[/quote]

Sugerujesz ze Fata szedl na ilosc?? 🙂 😀

ela1981
    Participant

Moim zdaniem Fata wroci, sam mowil, ze kocha forum, a czy matka moze porzucic swoje dziecko? Przeciez net jest wszedzie, nie tylko w Leeds, poprostu musi odpoczac, nabrac swiezego spojrzenia. A moze poprostu juz nie bedzie taki aktywny……….

bartosz
    Participant

no no jak słodko. teraz czas na nowy nick i kolejne 1000 postów ratujących wszystkich i wszystko. tak mi przykro że jak sie dowiedziałem to całą noc płakałem. ha ha 😀 😀 😀 😀 😀

anka86
    Participant

pozdrawiam goraco!!!!! trzymaj sie cieplo i pamietaj o nas… 🙂 🙂 🙂

girkit
    Participant

on ma tylko urodziny
    wiedział jak dostać troche wazeliny 8)

Wyświetlanych postów: 13 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.