Strona główna Działy Hyde Park A jednak jest! Kolejne "Polish Party"…

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    fatamorgana
    Participant

Jak to już widać w reklamie na stronie głównej zbliża się jednak kolejna impreza. Miało nie być przez tych głupich Januszy co wszczynają burdy, ale widać organizatorzy doszli do wniosku, że "śmieci precz", ale "show must go on" …
    I dobrze. Coś powinno się dziać, tyle że ta potańcówka powinna się zmieniać w jakiś szoł, ktoś powinien poprowadzić taką imprezę (nie DJ) i nadać jej nowe brzmienie nowy, niepowtarzalny image…
    Tylko co wtedy poczną te niekulturalne osobniki? Dla nich poza piwem, "dupami" i popisywaniem się oraz wulgaryzmami nie ma przecież innych ciekawych spraw…
    Coś tam czytamy w ulotce na mieście dostępnej o tym, co tam będzie.
    Konkursy, nagrody…brzmi ciekawie.
    Zagra dla was DJ P.I.W.O, DRESY NIE WCHODZĄ!!!
    Zaraz zaraz, czegoś mi tu brakuje…
    Brakuje jednego słówka w tym ostatnim zdaniu. DRESY I CYGANIE NIE WCHODZĄ…
    To tak naprawdę powinno brzmieć to zdanko.
    Niech organizatorzy się nie boją Cyganów. W końcu "NU" to nie ich "tanzbuda", więc nie ryzykują niczym. A jak się boją mniejszych wpływów, to podpowiadam, że lepiej już zapłacić nie 5 a 6 funtów za wstęp, ale przebywać w czystszym środowisku a nie tych, którzy są elementem kryminogennym i powinni być izolowani od naszego środowiska/społeczeństwa ponieważ i tak się od niego sami odseparowują.
    Polska impreza niech będzie polską a nie polsko-cygańską.
    To nie Ciechocinek i nie Festiwal Kultury Romskiej. 👿 😛

SAMIRAHINI
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    fatamorgana wrote:

Jak to już widać w reklamie na stronie głównej zbliża się jednak kolejna impreza. Miało nie być przez tych głupich Januszy co wszczynają burdy, ale widać organizatorzy doszli do wniosku, że "śmieci precz", ale "show must go on" …
    I dobrze. Coś powinno się dziać, tyle że ta potańcówka powinna się zmieniać w jakiś szoł, ktoś powinien poprowadzić taką imprezę (nie DJ) i nadać jej nowe brzmienie nowy, niepowtarzalny image…
    Tylko co wtedy poczną te niekulturalne osobniki? Dla nich poza piwem, "dupami" i popisywaniem się oraz wulgaryzmami nie ma przecież innych ciekawych spraw…
    Coś tam czytamy w ulotce na mieście dostępnej o tym, co tam będzie.
    Konkursy, nagrody…brzmi ciekawie.
    Zagra dla was DJ P.I.W.O, DRESY NIE WCHODZĄ!!!
    Zaraz zaraz, czegoś mi tu brakuje…
    Brakuje jednego słówka w tym ostatnim zdaniu. DRESY I CYGANIE NIE WCHODZĄ…
    To tak naprawdę powinno brzmieć to zdanko.
    Niech organizatorzy się nie boją Cyganów. W końcu "NU" to nie ich "tanzbuda", więc nie ryzykują niczym. A jak się boją mniejszych wpływów, to podpowiadam, że lepiej już zapłacić nie 5 a 6 funtów za wstęp, ale przebywać w czystszym środowisku a nie tych, którzy są elementem kryminogennym i powinni być izolowani od naszego środowiska/społeczeństwa ponieważ i tak się od niego sami odseparowują.
    Polska impreza niech będzie polską a nie polsko-cygańską.
    To nie Ciechocinek i nie Festiwal Kultury Romskiej. 👿 😛

To nie bedzie w repertuarze 'Graj stary Cyganie’ ani 'Ore,ore szabadaba da…’?what a pitty 😈

Mediator
    Członek

A ja sie zastanawiam – isc czy nie isc. Mam mieszane uczucia. Bo grono nigdy do konca nie jest przewidywalne. Nie to, zebym byl jakis wymagajacy albo siebie uwazal za nie wiadomo kogo. Ale chyba preferuje spotkania, o ktorych wiem, kto na nich bedzie prawdopodobnie, a jeszcze bardziej spotkania, o ktorych wiem, kogo na nich na pewno nie bedzie. Nie chodzi mi o jakas grupe spoleczna czy etniczna tylko o ludzi, ktorzy kulture zostawiaja w depozycie, jesli w ogole mieli co zostawic. Pozdrawiam

Malgon
    Participant

tez sie waham?

a kto bedzie ????????????

😆

Baggins
    Participant

Ja 😉

Enrico Pallaccio
    Participant

Ja tez tam dobiegne…!!!

Enrico Pallaccio
    Participant

Moze nawet cos zagrammm…

jackyl
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Baggins wrote:

Ja 😉

znowu mam Cie namawiac? 😛

Malgon
    Participant

mnie tym razem nie bedzie …
    innym razem

a ty byles ostatnio jackyl?

Prekursor
    Członek

Z racji tego ze inicjatywa "Party" jak mniemam nie jest dobroczynna to pewnie organizatorzy nastawiaja sie na jakis zysk.Nawet minimalny!Wobec czego Panie Fatamorgana nie mozna zrobic selekcji bo poza kilkunastoma forumowiczami nikt tam nie wejdzie!

Niestety w Leeds inteligencja moze sie dopiero urodzic bo nie przyjechala lub przyleciala!Takze nadzieja w was forumowicze!Do boju!Tylko nikogo nie zaginajcie na "Party".Prosze:)

Prekursor
    Członek

Z racji tego ze inicjatywa "Party" jak mniemam nie jest dobroczynna to pewnie organizatorzy nastawiaja sie na jakis zysk.Nawet minimalny!Wobec czego Panie Fatamorgana nie mozna zrobic selekcji bo poza kilkunastoma forumowiczami nikt tam nie wejdzie!

Niestety w Leeds inteligencja moze sie dopiero urodzic bo nie przyjechala lub przyleciala;)!Takze nadzieja w was forumowicze!Do boju!Tylko nikogo nie zaginajcie na "Party".Prosze:)

jackyl
    Participant

Malgon wrote:

mnie tym razem nie bedzie …
    innym razem

a ty byles ostatnio jackyl?

bron boze 🙂

jackyl
    Participant

Prekursor wrote:

Niestety w Leeds inteligencja moze sie dopiero urodzic bo nie przychala!Takze nadzieja w was forumowicze!Do boju!Tylko nikogo nie zaginajcie na "Party".Prosze:)

pewnie ze nie przyjechala. ja np przylecialem air polonia.. ;PP

Baggins
    Participant

A ja wyszedlem rano pobiegac i za pozno sie zorientowalem ze juz cos nie tak, zatem forumowicze do boju 😉 !!!
    [quote:d79f85b510]znowu mam Cie namawiac? :P[/quote]

NO przestan, juz mam w grafiku pare innych spraw:)

Marta Klecz
    Członek

ja wpadne chociaz na chwile

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.