Strona główna Działy Praca Słyszał ktoś o TKALNI w okolicach Leeds

Wyświetlanych postów: 13 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    rafanet
    Członek

Na różnych forch już szukałem jakiegoś info o tkalniach może tu jest jakaś osoba dobrze poinformowna jakby coś to z góry dzieki .Rałal

jackyl
    Participant

jozef tkacz???? 😛

100%polak
    Participant
    rafanet
    Członek

Witam ten link niedziała niestety

rafanet
    Członek

W Angli będę około 18.09.2006.Gdybym znalzł tą tkalnie to by było super na tkalni czuję się jak ryba w wodzie ale nikt na ten temat nic niewie.

100%polak
    Participant

Link miał chyba zaduże obciażenie. 🙂 Ta sama oferta z innej strony:

http://www.jobcentreplus.gov.uk/Internet/jobDetails.do

v-tec
    Członek

Deep linki do bazy z ogłoszeniami na jobcentre nie działają. Trzeba zacząć od strony głównej i siamemu wyszukać. A jak ktoś chce podać namiary na konretne ogłoszenie niech zanotuje reference number który potem można wpisać na stronie głównej i w ten sposób przejść bezpośrednio do tego ogłoszenia.

100%polak
    Participant

Dobra rada bo widzę że znowu sie zawiesiło
    Job Reference to :SPL/15931

kdanielek
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    rafanet wrote:

W Angli będę około 18.09.2006.Gdybym znalzł tą tkalnie to by było super na tkalni czuję się jak ryba w wodzie ale nikt na ten temat nic niewie.

hej .kiedys moja dziewczyna cos opowiadala o pracy w podobnej branzy na bramley(nie wiem czy to dokladnie to ale chyba warto sprobowac)

jak wroci z pracy to postaram sie wyciaganc od niej dokladniejszy adres i szczegóły dotyczące pracy

oczywiscie przesle na PRIV

fatamorgana
    Participant

A podstawowe źródło informacji o firmach i przedsiębiorstwach jakim jest niewątpliwie "Yellow Pages" przeszukałeś?
    Ja tam znajduję taką oto informację;
    Weavers :
    "Arville Textiles", Sandbeck, Wetherby, tel. 01937/582735

A potem chyba jeszcze trzeba by zajrzeć do którejś z firm z działu:
    Textile Manufacturers…
    A jest tam tego sporo.
    Jeśli nawet tam nie tkają, to muszą wiedzieć coś o swej branży…
    Kto pyta (nawet w UK), nie błądzi.
    Pozdrawiam.

rafanet
    Członek

Witm dzięki z info ale ta fabryka arville to nie zupelnie to czego szukam.Może ktoś jeszcze coś podpowie.

Dzieju
    Participant

Bradford, a dokładniej całe Yorkshire kiedys bardzo słyneły z producji i przerobu wełny (z przewodnika Pascal’a "W epoce wiktoraińskiej Bradford stało się najwięszym na świecie producentem czesanki) Oczywiście to bylo kiedyś, ale zostało jeszcze parę textiles mills. Fatamorgana dobrze mówi polecam http://www.yell.com.
    Powodzenia

eve6
    Participant

mi tam wszystko dziala 😆

Wyświetlanych postów: 13 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.