Strona główna Działy Hyde Park poznam chlopaka

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 31)
  • Autor
    Wpisy
    Mediator
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Asix wrote:

Dzieki za wszystkie odpowiedzi- oczywiscie nie szukam kogos takiego bo go mam. W zasadzie spelnia wszystkie podane warunki, z wyjatkiem punktu pierwszego, a uzycie pojecia ”dupa” bylo celowe i przeciez w cudzyslowiu pisane 🙂 To tak w zwiazku z poczuciem homuru. 🙂
    Jeszcze raz dzieki za posty – posluza mi one do fragmentu mojej psedo-ksiazki (kompilacji roznych form) 🙂

PS. Asik tak naprawde szuka przyjaciol. Troche czuje sie osamotniony.

Asiku – bo nie chce ryzykowac zarzucenia poprawnej odmiany w konfrontacji z Polonista – Mediator jest czlowiekiem, ktory ma duze poczucie humoru ale Twoj zart go nie rozsmieszyl "jakos" 😆 . Jako czlowiek majacy w zyciorysie sporo farby drukarskiej Mediator niesmialo sugeruje, ze pozyskiwanie w ten sposob materialow do "fragmentow mojej pseudo-ksiazki" czy w ogole do jakiejkolwiek publikacji – zwlaszcza, jesli ma to byc kompilacja czyli zlozenie elementow w wieksza calosc, jakos mu sie nie rymuje ze slowem etyka. Mediator na wszelki wypadek zastrzega sobie prawo odmowy uzycia jego postu i jego pseudonimu w takiej kompilacji, wyrazajac przy tym – w drodze wyjatku – zgode na ich publikacje po uplywie 50 lat od smierci Mediatora 😆 Mediator zaznacza, ze zdaje sobie sprawe z tego, iz istnieje cos takiego jak granice dozwolonego cytatu, jednakze w przypadku zastosowania tej formuly Mediator domaga sie zachowania oryginalnej formy i ukladu swoich tekstow, podania jego pseudonimu oraz adresu strony leeds. pl oraz daty ich zamieszczenia.

Asiku, napisalas, ze szukasz chlopaka. Z gory wygladalo to na taka sobie zgrywke i wiekszosc z nas zareagowala w takim tonie i stylu. Ale z tej charakterystyki "poszukiwanego" wynikalo dla mnie, ze cenisz szczerosc i jej szukasz. Poszukujac materialow do swojej ksiazki w taki sposob nie manifestujesz jej jednak jako cechy wlasnej. 😆 😆 😆 . No ale w koncu najwazniejsze, ze masz tego "chlopaka" i ze to jego zalety opisalas. W zwiazku z tym ja jednak widzialbym siebie jako ewentualnego kandydata na jego przyjaciela. Pozdrawiam wszystkich wspolautorow przyszlej pseudo-ksiazki 😆 😆

fatamorgana
    Participant

Wypowiedzi Fatamorgany są "Copyright"…Wszystkie.
    Asix, chcesz naruszyć prawa autorskie?
    😆 😆 😆

Mediator
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    fatamorgana wrote:

Wypowiedzi Fatamorgany są "Copyright"…Wszystkie.
    Asix, chcesz naruszyć prawa autorskie?
    😆 😆 😆

No i tak mozna sie pieknie smiac z kogos, kto sie z nas chcial smiac. Ta sztuka to zdaje sie Aikido 😆 😆 😆 . Pozostajac w lekkim duchu tego dziela, to podziwiam Asix za to, ze wystarczylo jej pare naszych odpowiedzi i juz sie ujawnila, co odbieram jako sygnal, ze material do pseudo-ksiazki zostal juz zebrany 😉 . Mediator zapadl sie w zwiazku z tym w przepastna glepie depresii przypominajac sobie, jak sie musial napocic nad jakims artykulem albo "spiewogra" i nigdy mu tak latwo nie szlo. Mediator swoja pseudo-quasi-ksiazke przygotowuje od kilku lat i na razie doszliwowal calkowicie wstep, a wlasciwie tytul wstepu, ktory brzmi "a bylo to tak" 😆 😆 😆 😆 😆 . Ale Asix wszedl Mediatorowi na jego pseudo-ambicje tfurczom i w zwiazku z tym mediator poswieci nastepne pare tygodni na rozwazania, czyby nie zablogowac na tym forum 😉 Mediator postanowil juz pominac watek niniejszy jako bezwartosciowy literacko, poznawczo i terapeutycznie. A teraz Mediator konczy, bo sie Mediator uczy krotko pisac 😆

Wojtek
    Członek

Pamietaj o tym ze faceci, jak chcą to potrafią …

-zatroszczyć się o swoją wybrankę,
    -pamiętać o rocznicach, imieninach, itd.,
    -pocieszyć cię w razie potrzeby,
    -zrobić miłą niespodziankę, wręczając jakiś drobiazg bez okazji,
    -zaskoczyć romantyczną kolacją przy świecach,
    -pokazać, że jesteś dla niego najważniejsza na świecie,
    -powiedzieć "kocham Cię" przy osobach postronnych – nie wstydzą się,

ale jak juz spelni Twoje poczatkowe wymagania wymagania to po pewnym czasie ty bedziesz musiala dostosowac sie do dekalogu:

PO PIERWSZE:
    Ciesz się, ze w ogóle ktoś cię zechciał.

PO DRUGIE:
    Nie myśl, że jak już cię zechciał, to możesz przytyć
    20 kg i łazić po domu jak łazęga.

PO TRZECIE:
    Daj mężowi trochę luzu. I tak jest w szoku, ze ożenił
    się właśnie z Tobą.
    Trochę to potrwa. Jeszcze jakiś czas będzie się
    upewniał czy wybrał dobrze…

PO CZWARTE:
    Pamiętaj, piwem mąż się nie zatruje.

PO PIĄTE:
    Nie wypytuj go stale, gdzie był i co robił, próbuj
    sama dedukować.
    Nawet nie masz pojęcia, jak takie pytania irytują.

PO SZÓSTE:
    Uważaj żeby zupa nie była za słona za często.

PO SIÓDME:
    Jak zobaczysz szminkę na ustach lubego, nie wydzieraj się
    niepotrzebnie, może ratował komuś życie metoda usta-usta.

PO ÓSME:
    Wyrzuć wszystkie kolorowe czasopisma. Tyle w nich
    mądrości ile w głowie przeciętnej kobiety – niewiele.

PO DZIEWIĄTE:
    Nie łap męża na ciążę, bo możesz się przeliczyć.

PO DZIESIĄTE:
    Wyskocz czasem do dobrego klubu nocnego, popatrz na
    lepsze od siebie.
    Uczyć trzeba się cale życie

zycze powodzenia w poszukiwaniach 🙂

Asix
    Participant

Madrze gadasz. Ale nigdy nic na sile tzn. zyc towarzysko, poznawac ludzi, kumplowac sie, ale nigdy nie szukac przyjaciol to przychodzi samo.[/quote]Bingo ELA nie szukac na sile "Zeby miec Ksiecia Samemu trzeba byc ksiezniczka" zeby znalezc milosc trzeba samemu kochac trzeba zaczac od siebie a pozniej miec wymagania wobec przyszlego partnera!!!:)[/quote]

dlaczego nie mam prawa miec wymagan? Mam prawo chciec byc z kims, kto mi odpowiada pod kazdym wzgledem. Pewnie, ze samemu tez nalezy wiele z siebie dac, ale kto powiedzial, ze ja chce tyllko brac? Zreszta ta forma "poszukiwania chlopaka” chyba mnie usprawiedliwia. Co wg Ciebie mialam napisac? Mloda, ladna, nieglupia, wesola, szalona blondynka o wymiarach… z IQ…zainstresowania… pasje… bla bla szuka kogokolwiek kto ze chce ze mna laskawie byc? 🙂

Asix
    Participant

Mediator wrote:

Asix wrote:

Dzieki za wszystkie odpowiedzi- oczywiscie nie szukam kogos takiego bo go mam. W zasadzie spelnia wszystkie podane warunki, z wyjatkiem punktu pierwszego, a uzycie pojecia ”dupa” bylo celowe i przeciez w cudzyslowiu pisane 🙂 To tak w zwiazku z poczuciem homuru. 🙂
    Jeszcze raz dzieki za posty – posluza mi one do fragmentu mojej psedo-ksiazki (kompilacji roznych form) 🙂

PS. Asik tak naprawde szuka przyjaciol. Troche czuje sie osamotniony.

Asiku – bo nie chce ryzykowac zarzucenia poprawnej odmiany w konfrontacji z Polonista – Mediator jest czlowiekiem, ktory ma duze poczucie humoru ale Twoj zart go nie rozsmieszyl "jakos" 😆 . Jako czlowiek majacy w zyciorysie sporo farby drukarskiej Mediator niesmialo sugeruje, ze pozyskiwanie w ten sposob materialow do "fragmentow mojej pseudo-ksiazki" czy w ogole do jakiejkolwiek publikacji – zwlaszcza, jesli ma to byc kompilacja czyli zlozenie elementow w wieksza calosc, jakos mu sie nie rymuje ze slowem etyka. Mediator na wszelki wypadek zastrzega sobie prawo odmowy uzycia jego postu i jego pseudonimu w takiej kompilacji, wyrazajac przy tym – w drodze wyjatku – zgode na ich publikacje po uplywie 50 lat od smierci Mediatora 😆 Mediator zaznacza, ze zdaje sobie sprawe z tego, iz istnieje cos takiego jak granice dozwolonego cytatu, jednakze w przypadku zastosowania tej formuly Mediator domaga sie zachowania oryginalnej formy i ukladu swoich tekstow, podania jego pseudonimu oraz adresu strony leeds. pl oraz daty ich zamieszczenia.

Asiku, napisalas, ze szukasz chlopaka. Z gory wygladalo to na taka sobie zgrywke i wiekszosc z nas zareagowala w takim tonie i stylu. Ale z tej charakterystyki "poszukiwanego" wynikalo dla mnie, ze cenisz szczerosc i jej szukasz. Poszukujac materialow do swojej ksiazki w taki sposob nie manifestujesz jej jednak jako cechy wlasnej. 😆 😆 😆 . No ale w koncu najwazniejsze, ze masz tego "chlopaka" i ze to jego zalety opisalas. W zwiazku z tym ja jednak widzialbym siebie jako ewentualnego kandydata na jego przyjaciela. Pozdrawiam wszystkich wspolautorow przyszlej pseudo-ksiazki 😆 :lol:[/quote]

Nie zamierzam uzywac Waszych cytatow, chociaz nie sadze, aby podlegaly pod prawo autoskie (akurat z tego nieciekawego zagadnienia mialam zaledwie dostateczny, nie jestem wiec pewna). Niestey moja wizja zmienia sie z dnia na dzien – w zaleznosci od zmeczenia popracowego i kondycji mojego monitora, ktory ostatnio – pozwole sobie uzyc szakradnego sformulowania, ktore pewne wzburzy opinie forumowa – daje dupy. Z mojego dziela moze nic nie wyjsc. 🙂
    Moje gg – 469 78 43

Mediator
    Członek

Asix, pozdrawiam serdecznie i zapewniam, ze wszystkie moje zastrzezenia byly – oczywiscie – zartem. "podejscie" mi sie nie spodoblao, to fakt ale cala reszta to juz taka sobie przerzucajka slowna, ktora zreszta zainicjowalas z premedytacja. A jezeli naprawde cos piszesz, polecam serie ksiazek poswieconych technice pisarskiej. W bibliotece mozna cos takiego znalezc. Jest np. ksiazeczka "Writing a novel" (nie pomne autora). Nawet dla polonisty czy dziennikarza, ktory chialby napisac powiesc garsc pozytecznych podpowiedzi z tej ksiazki na pewno stanowic bedzie dodatkowa wskazowke ktoredy isc, a ktoredy nie. Zycze powodzenia i jesli naprawde cos chcesz napisac to napisz. Trzymam kciuki. Jesli chcialabys o pisaniu podyskutowac czy w ogole na ten temat "rzucic" jakas refleksje , ppisz do mnie na priva.

Sarbin
    Członek

Tej, Asik!
    To jest aktualne??? ;D

olo
    Członek

Sarbin wrote:

Tej, Asik!
    To jest aktualne??? ;D

A jak myślisz? 😈

Asix
    Participant

olo wrote:

Sarbin wrote:

Tej, Asik!
    To jest aktualne??? ;D

To jest zawsze aktualne 😀
    Dobra. Chodzilo o to ze… Zwrocilam uwage po prostu na pewna rzecz. W ten a nie w inny sposob. Po reakcjach forumowiczow -|jak znajdziesz taki ideal to go sklonuj| itd. wnioskuje, ze to nie wymyslony problem .

hammer18
    Participant

gdzie moge sie sklonowac??? siebie juz oddalem ksiezniczce ktora zasluguje na takiego "ksiecia" 😉 wiec tylko klon ja Ci sie uda 👿

fata tylko nie pisz ze mam szukac w Yelow Pages , bo

niewiem jak jest "sklonowac" po angielsku 😉 😀 😀 😀 😀

😉

Asix
    Participant

A ja dziękuję wszytskim panom za prywatne wiadomosci wraz z namiarami 😉

Mediator
    Członek

Ano wlasnie – w swojej prywatnej wiadomosci wyrazilem ciekawosc, jak idzie to twoje pisanie? Dalej jestem ciekawy. Ja sam szykuje sie do tego pisanie jak pies do jeza w zwiazku z czym wszelkie komitety od nagrod i wyroznien moga spac spokojnie 😆 Pozdrawiam

Mediator
    Członek

Post powyzszy jest oczywiscie zamieszczony celowo i zpremedytacja w jednym tylko kierunku – by zniwelowac efekt informacyjnego znieksztalcenia (znow???) powstalego niemal automatycznie po Twoim ostatnim poscie. Niewinna tresc calkiem przypadkowo sugeruje kolejke panow z namiarami ustawiajaca sie do Asix. Nie mialas pewnie tego zamiaru ale naprawde nie czujesz obusiecznosci wlasnego zdania? 🙄 . To oczywiscie Twoja wylacznie sprawa – ja pozwolilem sobie wylaczyc sie z grupy panow z namiarami poprzez okrelsenie czego dotyczyl i w jakiej sprawie nawiazalem z Toba kontakt. Teraz jest w porzadku. Lubie niedopowiedzenia ale nie lubie dezinformacji – nawet przypadkowej i niezamierzonej. Wciaz trzymam kciuki za Twoje pisanie i pozdrawiam

Asix
    Participant

Asix wrote:

A ja dziękuję wszytskim panom za prywatne wiadomosci wraz z namiarami 😉

Dziękuję, ale nie skorzystam.

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 31)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.