Strona główna Działy Hyde Park poznam chlopaka

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    gonia
    Participant

Dokladnie malgon tak w razie czego…

Sandgirl
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    gonia wrote:

Asix …ja poznasz juz takiego to pozycz na chwile zrobimy pare klonow dla innych wymagajacyh dziwczyn…a jak mnie moj adrian bedzie dalej tak wkurzal to jednego klona dla siebie zatrzymam 😀

Hahahaha 😀 😀 😀 😀
    Mi tam na szczescie zaden klon nie potrzebny, bo mam oryginal kogos takiego jak poszukiwany 😉

Mediator
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

Sandgirl wrote:

gonia wrote:

Asix …ja poznasz juz takiego to pozycz na chwile zrobimy pare klonow dla innych wymagajacyh dziwczyn…a jak mnie moj adrian bedzie dalej tak wkurzal to jednego klona dla siebie zatrzymam 😀

Hahahaha 😀 😀 😀 😀
    Mi tam na szczescie zaden klon nie potrzebny, bo mam oryginal kogos takiego jak poszukiwany ;)[/quote]

Nieprawda. Nie mam blizniaka 😆 😆 😆

fatamorgana
    Participant

Cholewcia…czekam z utęsknieniem na odpowiedź, a tu nic!
    Chyba się dziewczę przelękło swoich wymagań.
    Zresztą i tak nie uwierzę, że nie zależy jej na wyglądzie i stanie posiadania a także wieku…
    Która chce mieć starego, brzydkiego i biednego??? (zwłaszcza biednego!)
    No która? 🙂 😕 8)

Asix
    Participant

Dzieki za wszystkie odpowiedzi- oczywiscie nie szukam kogos takiego bo go mam. W zasadzie spelnia wszystkie podane warunki, z wyjatkiem punktu pierwszego, a uzycie pojecia ”dupa” bylo celowe i przeciez w cudzyslowiu pisane 🙂 To tak w zwiazku z poczuciem homuru. 🙂
    Jeszcze raz dzieki za posty – posluza mi one do fragmentu mojej psedo-ksiazki (kompilacji roznych form) 🙂
    Jesli o mnie chodzi – nie jestem inkasentem, ani innym listonoszem, tylko Asikiem, ktory mieszka sobie w Skipton, produkuje czekoladki (glupia praca) i troche rozwaza czy lepiej byc czy miec (kontrast miedzy zlotowka i funtem). Asik jest po polonistyce o specjalnosci dziennikarskiej, lubi sie bawic i nie znosi glupoty. I hipokryzji. I facetow ogladajacych sie za innymi. 🙂 Asik nie jest jakims zadufanym w sobie molem ksiazkowym, ale bardzo fajna pania magister. Z dyplomem w szufladzie. A w Anglii general-operative – packer 🙂 Trzeba sie umiec cieszyc tym co sie ma 🙂
    Pozdro dla wszytskich
    PS. Asik tak naprawde szuka przyjaciol. Troche czuje sie osamotniony.

ela1981
    Participant

Malgon wrote:

wsadzic w formaline zawekowac i trzymac na czarna godzine ….

Eeeee tam, uzywac, uzywac i jeszcze raz uzywac, a jak wystapi usterka to na serwis lub wymienic na nowszy model 😆

fatamorgana
    Participant

No to skoro już "go" masz, to czemu czujesz się samotna?
    Nie gadacie ze sobą za dużo czy jak?

A propos: widzę że jeszcze ktoś poza mną robi podchody na forum, aby wyciągnąć z ludzi co nieco…
    Witam po fachu.
    😆 😆 😆

Asix
    Participant

czuje sie samotna, poniewaz brakuje mi przyjaciol, ktorych tu nie mam. I tak sobie pomyslalam ze taki poscik moze byc dobrym wstepem. No bo kto odpowiada na takie zarty? Tylko ludzie z poczuciem humoru. I inteligentni 🙂 – mamm nadzieje. Zaden napaleniec CI nie odpisze – wiec obawy nie ma 🙂

Marta Klecz
    Członek

mam wrazenie ze wszystkim tu brakuje przyjaciol…
    Niewiele jest tych ktorzy wlasnie chca cos dac zeby byc przyjacielem…a od tego trzeba zaczac- byc przyjacielem a ma sie wtedy wielu przyjaciol…
    Ale jesli chcesz poznac fajnych ludzi to to forum jest nimi wypchane wzdluz i wszerz !
    Powodzenia!

SpokoBoyxxx:)
    Członek

😳

fatamorgana
    Participant

[quote:03dbfc51aa]jesli chcesz poznac fajnych ludzi to to forum jest nimi wypchane wzdluz i wszerz! [/quote]

Aż tak do końca, to się nie zgodzę z tym.
    Mamy kilku drani… 😆 😆 😈

ela1981
    Participant

Marta wrote:

mam wrazenie ze wszystkim tu brakuje przyjaciol…
    Niewiele jest tych ktorzy wlasnie chca cos dac zeby byc przyjacielem…a od tego trzeba zaczac- byc przyjacielem a ma sie wtedy wielu przyjaciol…
    Ale jesli chcesz poznac fajnych ludzi to to forum jest nimi wypchane wzdluz i wszerz !
    Powodzenia!

Madrze gadasz. Ale nigdy nic na sile tzn. zyc towarzysko, poznawac ludzi, kumplowac sie, ale nigdy nie szukac przyjaciol to przychodzi samo.

SpokoBoyxxx:)
    Członek

😯

100%polak
    Participant

Asix wrote:

Poznam chlopaka, ktory:

A już myślałem ,że dotyczy ciebie piosenka Robbiego Williamsa "Supreme":

And all the best women are married
    All the handsome men are gay
    You feel deprived

Ps.
    Ja dostawałem na imieniny od moich współpracownic dezodorant, więc nie spełniłbym jednego z warunków.

Enrico Pallaccio
    Participant

Czekaj czekaj…juz do Ciebie biegne…

Ps. Mam nadzieje, ze Twoj wloski jest rownie dobry jak moj polski….

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.