Strona główna › Działy › Hyde Park › poznam chlopaka
Dokladnie malgon tak w razie czego…
Asix …ja poznasz juz takiego to pozycz na chwile zrobimy pare klonow dla innych wymagajacyh dziwczyn…a jak mnie moj adrian bedzie dalej tak wkurzal to jednego klona dla siebie zatrzymam 😀
Hahahaha 😀 😀 😀 😀
Mi tam na szczescie zaden klon nie potrzebny, bo mam oryginal kogos takiego jak poszukiwany 😉
gonia wrote:Asix …ja poznasz juz takiego to pozycz na chwile zrobimy pare klonow dla innych wymagajacyh dziwczyn…a jak mnie moj adrian bedzie dalej tak wkurzal to jednego klona dla siebie zatrzymam 😀
Hahahaha 😀 😀 😀 😀
Mi tam na szczescie zaden klon nie potrzebny, bo mam oryginal kogos takiego jak poszukiwany ;)[/quote]
Nieprawda. Nie mam blizniaka 😆 😆 😆
Cholewcia…czekam z utęsknieniem na odpowiedź, a tu nic!
Chyba się dziewczę przelękło swoich wymagań.
Zresztą i tak nie uwierzę, że nie zależy jej na wyglądzie i stanie posiadania a także wieku…
Która chce mieć starego, brzydkiego i biednego??? (zwłaszcza biednego!)
No która? 🙂 😕 8)
Dzieki za wszystkie odpowiedzi- oczywiscie nie szukam kogos takiego bo go mam. W zasadzie spelnia wszystkie podane warunki, z wyjatkiem punktu pierwszego, a uzycie pojecia ”dupa” bylo celowe i przeciez w cudzyslowiu pisane 🙂 To tak w zwiazku z poczuciem homuru. 🙂
Jeszcze raz dzieki za posty – posluza mi one do fragmentu mojej psedo-ksiazki (kompilacji roznych form) 🙂
Jesli o mnie chodzi – nie jestem inkasentem, ani innym listonoszem, tylko Asikiem, ktory mieszka sobie w Skipton, produkuje czekoladki (glupia praca) i troche rozwaza czy lepiej byc czy miec (kontrast miedzy zlotowka i funtem). Asik jest po polonistyce o specjalnosci dziennikarskiej, lubi sie bawic i nie znosi glupoty. I hipokryzji. I facetow ogladajacych sie za innymi. 🙂 Asik nie jest jakims zadufanym w sobie molem ksiazkowym, ale bardzo fajna pania magister. Z dyplomem w szufladzie. A w Anglii general-operative – packer 🙂 Trzeba sie umiec cieszyc tym co sie ma 🙂
Pozdro dla wszytskich
PS. Asik tak naprawde szuka przyjaciol. Troche czuje sie osamotniony.
wsadzic w formaline zawekowac i trzymac na czarna godzine ….
Eeeee tam, uzywac, uzywac i jeszcze raz uzywac, a jak wystapi usterka to na serwis lub wymienic na nowszy model 😆
No to skoro już "go" masz, to czemu czujesz się samotna?
Nie gadacie ze sobą za dużo czy jak?
A propos: widzę że jeszcze ktoś poza mną robi podchody na forum, aby wyciągnąć z ludzi co nieco…
Witam po fachu.
😆 😆 😆
czuje sie samotna, poniewaz brakuje mi przyjaciol, ktorych tu nie mam. I tak sobie pomyslalam ze taki poscik moze byc dobrym wstepem. No bo kto odpowiada na takie zarty? Tylko ludzie z poczuciem humoru. I inteligentni 🙂 – mamm nadzieje. Zaden napaleniec CI nie odpisze – wiec obawy nie ma 🙂
mam wrazenie ze wszystkim tu brakuje przyjaciol…
Niewiele jest tych ktorzy wlasnie chca cos dac zeby byc przyjacielem…a od tego trzeba zaczac- byc przyjacielem a ma sie wtedy wielu przyjaciol…
Ale jesli chcesz poznac fajnych ludzi to to forum jest nimi wypchane wzdluz i wszerz !
Powodzenia!
😳
[quote:03dbfc51aa]jesli chcesz poznac fajnych ludzi to to forum jest nimi wypchane wzdluz i wszerz! [/quote]
Aż tak do końca, to się nie zgodzę z tym.
Mamy kilku drani… 😆 😆 😈
mam wrazenie ze wszystkim tu brakuje przyjaciol…
Niewiele jest tych ktorzy wlasnie chca cos dac zeby byc przyjacielem…a od tego trzeba zaczac- byc przyjacielem a ma sie wtedy wielu przyjaciol…
Ale jesli chcesz poznac fajnych ludzi to to forum jest nimi wypchane wzdluz i wszerz !
Powodzenia!
Madrze gadasz. Ale nigdy nic na sile tzn. zyc towarzysko, poznawac ludzi, kumplowac sie, ale nigdy nie szukac przyjaciol to przychodzi samo.
😯
Poznam chlopaka, ktory:
A już myślałem ,że dotyczy ciebie piosenka Robbiego Williamsa "Supreme":
And all the best women are married
All the handsome men are gay
You feel deprived
Ps.
Ja dostawałem na imieniny od moich współpracownic dezodorant, więc nie spełniłbym jednego z warunków.
Czekaj czekaj…juz do Ciebie biegne…
Ps. Mam nadzieje, ze Twoj wloski jest rownie dobry jak moj polski….