Strona główna › Działy › Hyde Park › TV+Broadband+Phone
Jezeli planujesz kupic jedna z usług wymienionych temacie postu od Ntl:Telewest bardzo prosimy o wypelnienie formularza.
W ciagu kilku dni skontaktuje się z Toba konsultant z Ntl:Telewest i przedstawi oferte, która możesz znaleźć tutaj. Każdej osobie która wypelni formularz i kupi jedna z poniższych usług, Leeds.pl przesle czek w wysokości 15 funtow.
Katać, mam już broadband i telefon z NTL więc będzie kupa a nie czek 🙁
Co??? To nasz serwis już za pośrednika dla NTL robi widzę… 😆 😆 😆 😆 😆 😀
Nie mogliśta wcześniej? 😥
Buuuuuuuu
Ja juz mam telefon i internet w NTL… 🙁 (jakis miesiac)
Szkoda ze to nie dziala wstecz… 🙁
Częściej żona tu zaglada niż ja ………………ale nie mogę stać z boku no to Leeds pojechało totalnie po bandzie 👿 15 Ł czek?????? a resztę za Recommend a friend zostawią sobie 35Ł dla siebie bo każdy kto zapisze nową osobę która kożysta z NTL dostaje 50 Ł ……..n/c 👿 👿 👿
Raczej osoby tutaj sobie pomagają tak mi się wydawało …………widać polskość wychodzi prędzej czy później …………….[/url]
Kazda osoba ma mozliwosc otrzymania bonusowych 15Ł, kiedy bedzie zakladala sobie internet/telefon/tv.
Ani ja, ani ty, ani nikt inny na tym nie straci. To jest wg Ciebie cos zlego?
Kazda osoba ma mozliwosc otrzymania bonusowych 15Ł, kiedy bedzie zakladala sobie internet/telefon/tv.
Ani ja, ani ty, ani nikt inny na tym nie straci. To jest wg Ciebie cos zlego?
Tak bonusy dostaje ale przez 3 miesiące ze wzgledu na niższy abonament jako nowy użytkownik. Rozumiem że każdy ma możliwość otrzymania bonusowych 15 Ł od leeds PL i nikt na tym nie traci ale nie o tym pisałem w w\w poscie chodziło mi kto na tym tak naprawde zarabia …………… teoretycznie ja 15 a druga osoba 35 uważasz że w tym nie ma nic złego?? co innego jakby proponujący pracował dla NTL w tym wypadku tak nie jest. Może zaproponujecie 35 Ł czeku i tak nikt na tym nie straci a proponujący i tak zyska 15 Ł . Szczerze dostaje szału jak widzę takie numery jeszcze 50 % zysku wydaje się rozsądne ale 30% to już lekka przesada 😕
OK. Wiec wszystkich, ktorzy czuja sie oszukani czekiem na 15Ł osobiscie naklaniam do nieskorzystania z promocji. 😉
OK. Wiec wszystkich, ktorzy czuja sie oszukani czekiem na 15Ł osobiscie naklaniam do nieskorzystania z promocji. 😉
Przede wszystkim wolalbym, zeby malzonek zalozyl wlasny profil, bo mialem lekkie rozdwojenie. Ale nie o tym. Rzeczony post to klasyczny przyklad myslenia, ktore jest jedna z antyzalet naszej nacji. Niewazne, ze ktos proponuje mi £ 15. Wazne, ze on zarobi na tym £ 35. Pozornie tylko jest w tym logika. Ale na tej samej zasadzie nie powinien Pan korzystac z zadnej promocji w ogole, bo w biznesie nikt nie obniza ceny bez powodu. Albo jest to koniecznosc uplynnienia towaru przed jakims terminem albo jest to dzialanie marketingowe zakladajace okreslone korzysci w przyszlosci albo zwykly dumping. Ktos z leeds.pl mysli przedsiebiorczo i wszedl w interes z dostawca uslug. Zaproponowal te £ 15, a tym samym zlozyl – w mysl prawa – przyzeczenie publiczne, z ktorego nie moze sie wycofac i nie ma zamiaru. Gdyby nie zaproponowal nic – sluszne pretensje. Ale zaproponowal. Jest w porzadku i gra czysto. Pan naprawde nie musi korzystac z tej oferty ani ja nie musze. W ogole nikt nie musi. Nikt nie zaingerowal w tzw sfere panskich praw i obowiazkow ani w zadna sfere, ktora moglby pan uznac w tym wypadku za pogwalcona czy naruszona. Ponadto wlasciciel strony nie zlamal zadnego dobrego obyczaju umieszczajac te oferte na forum a nie w ogloszeniach, poniewaz jest wlascicielem strony a wlasnosc moze byc ograniczona tylko inna wlasnoscia. O ile wiem, taka sytuacja nie zachodzi. Pozdrawiam
Tak bonusy dostaje ale przez 3 miesiące ze wzgledu na niższy abonament jako nowy użytkownik. Rozumiem że każdy ma możliwość otrzymania bonusowych 15 Ł od leeds PL i nikt na tym nie traci ale nie o tym pisałem w w\w poscie chodziło mi kto na tym tak naprawde zarabia …………… teoretycznie ja 15 a druga osoba 35 uważasz że w tym nie ma nic złego?? [b:acd3b46942]co innego jakby proponujący pracował dla NTL w tym wypadku tak nie jest.[/b:acd3b46942] Może zaproponujecie 35 Ł czeku i tak nikt na tym nie straci a proponujący i tak zyska 15 Ł . Szczerze dostaje szału jak widzę takie numery jeszcze 50 % zysku wydaje się rozsądne ale 30% to już lekka przesada 😕
Jestem proponujacym i tak sie sklada, ze pracuje dla NTL:Telewest, czy to cos zmienia?
Tak, leeds.pl zarobi brutto 35 gbp (na kazdej osobie, ktora skorzysta z uslugi) i nie widze w tym nic zlego, uwazam, ze w strone wlozylismy bardzo duzo pracy i jezeli bede miec okazje na tym zarobic to to zrobie, jezeli Ci sie to nie podoba (zazdrosc czy zawisc?)…. to, jest to Twoj problem i tyle.
Swoja droga, jezeli masz ochote, to mozemy porozmawiac na temat tego czy ludzie powinni byc wynagradzani za swoja prace.
Kwiatek lepiej załatw żeby na kablu były polskie kanały. Pakusy mają swoje, a my też nie gęsi 😀
Kwiatek lepiej załatw żeby na kablu były polskie kanały. Pakusy mają swoje, a my też nie gęsi 😀
Brawo! Wreszcie ktoś o tym pomyślał.
Nie tylko Pakusy. Hindusi też. Na okrągło lecą tam "pseudo-brazylijskie" seriale- tasiemce…Muzyka okrutnie groźna, kobiety też… 😆 😮
v-tec wrote:Kwiatek lepiej załatw żeby na kablu były polskie kanały. Pakusy mają swoje, a my też nie gęsi 😀
Brawo! Wreszcie ktoś o tym pomyślał.
Nie tylko Pakusy. Hindusi też. Na okrągło lecą tam "pseudo-brazylijskie" seriale- tasiemce…Muzyka okrutnie groźna, kobiety też… 😆 :o[/quote]
No wlasnie – mysle, ze NTL sciagnalby Polakow do siebie bez zadnych promocji zapewniajac dostep chocby jednego kanalu polskiego. Moze Kwiatek jako pracownik/wspolpracownik podsunalby taka mysl dostawcy?
Pozdrawiam.
I mala anegdotka o NTL i moim "sprycie". Mam starego laptopa i wszystko w nim dziala oprocz CD-ROM. A bez tego nie uaktywnie broadband. Nie bylo rady, kupilem zewnetrzny naped za £40. PRacownik PC-World zapewnil mnie, ze to rozwiaze problem – wiedzial, ze moj CDik nie dziala. Wrocilem do mieszkania i otworzylem sliczny kartonik. W srodku instrukcja. 1. Podlacz zewnetrzny naped kablem USB do swojego laptopa. 2. wloz plyte instalacyjna do …… wewnetrznego napedu CD-ROM w twoim laptopie :)))))))))) No i teraz mam broadband, ktoy nie dziala, zewnetrzny naped, ktory nie dziala i zaczynam kombinowac, zeby skopiowac sterowniki tego zewnetrznego napedu w pracy na dyskietke. Tylko ze komputer w pracy nie ma napedu dyskietek :)))).
Kwiatek, ponoc do 30 wrzesnia mozna sie zalapac na bezplatny pakiet TV w NTL, jesli sie juz ma telefon od nich. Ja mam i telefon i ten smieszny broadband. Wiesz cos o tym? Przepraszam, ze nie pisze tego na priva ale pomyslalem, ze moze to inych rowniez zainteresuje.
Mediator żeby korzystać z dysku usb nie musisz instalować żadnych sterowników – podłączasz i gra (chyba że masz przedpotopowy Win95). Ale nawet uruchomienie cd nic ci nie pomoże odnoście netu, bo na polskim windowsie (zakładam że taki masz) cd instalacyjny nie działa. Zamiast tego wejdź na https://autoreg.autoregister.net (ze swojego laptopa!) i tam podaj tzw. id modemu (niestety nie pamiętam), login i hasło, jak nie znasz zadzwoń do ntl helpline i wtedy net zadziała.
Kto jeszcze ma jakieś pytania dot. netu, telefonu, komórki, kabla, satelity, wszystkiego co jest na prąd walcie jak w dym 😀
Mediator żeby korzystać z dysku usb nie musisz instalować żadnych sterowników – podłączasz i gra (chyba że masz przedpotopowy Win95). Ale nawet uruchomienie cd nic ci nie pomoże odnoście netu, bo na polskim windowsie (zakładam że taki masz) cd instalacyjny nie działa. Zamiast tego wejdź na https://autoreg.autoregister.net (ze swojego laptopa!) i tam podaj tzw. id modemu (niestety nie pamiętam), login i hasło, jak nie znasz zadzwoń do ntl helpline i wtedy net zadziała.
Kto jeszcze ma jakieś pytania dot. netu, telefonu, komórki, kabla, satelity, wszystkiego co jest na prąd walcie jak w dym 😀
Dziekuje Ci V-tec za te informacje. Mam Win-98 PL. Na pewno bede probowal az do momentu, w ktorym sie wnerwie i kupie nowego laptopa. Ale dzieki – ten post dowodzi, ze nie jestes msciwym typem 😆 Pozdrawiam serdecznie