Strona główna Działy Hyde Park Gadu-Gadu w bibliotece

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Xavior
    Członek

Da sie zainstalowac i uzywac gg w glownej bibliotece w Leeds?

Marta Klecz
    Członek

da sie
    tylko nie zapomnij wylaczyc jak skonczysz

Sandgirl
    Członek

Nie wiem, czy gg, bo mi sie nie udawalo, ale tlen dzialal 🙂

v-tec
    Członek

Nie znam biblioteki w Leeds, ale w takich instytucjach jest tak że logujesz się na prawach użytkownika co oznacza że nie możesz instalować żadnych aplikacji. GG można używać bez instalowania http://web.gadu-gadu.pl

gonia
    Participant

pewnie zze sie da otworz tylko wersje web czy cos takiego…

Sandgirl
    Członek

Mozna tez korzystac z GAD, dziala tak jak to z web.gadugadu.pl
    Tlen tez mozna tak uruchomic z przegladarki (Jakby ktos byl zainteresowany 😉 )

kdanielek
    Participant

A ja polecam korzystanie z wszystkich tego typu dobrodziejst (tlen, gg, przegladarka internetowa-operaUSB, total commander, a nawet słowniki) z PEN DRIVE.

nie trzeba sie martwic o liste kontaktow, ulubione strony, konfiguracje programow itd

cena zestawu na allegro:
    czytnik kart pamieci 7zł +karta pamieci w zaleznosci od naszych potrzeb 1GB SD ~75zł (w UK pewnie jeszcze taniej)

oczywiscie taka karte mozemy tez wykorzystac w naszym aparacie cyfrowym,

jedyne co nam potrzeba to port USB i najlepiej WinXP lub wyzszy (ze wzgledu na sterownik) w komputerze do ktorego siadamy

no i jeszcze jedno bezpieczeństwo

Xavior
    Członek

Heh

tak mi to gg super dziala, ze odkad wlaczylem to Web GG to mi sie wszystko prawie pozawieszalo i zaraz mnie do wiezienia wsadza 😯 😆

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.