Strona główna Działy Hyde Park Poszukiwani chlopcy 12-14 lat w Yorku

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    anikasara
    Participant

Witam,
    poszukuje rodzin z dziecmi (najlepiej plci meskiej) w Yorku. Szukam rowiesnikow mojego syna, ktorzy moze czuja sie troche samotni i chcieliby porozmawiac z kims ze swojego kraju i w swoim wieku.
    Pozdrawiam,
    Anita
    anikasara@wp.pl

Marta Klecz
    Członek

czizes
    myslalam ze chlopaki zagineli, albo ich porwali…..

v-tec
    Członek

Mam dwójkę 14 i 8, a mieszkam na Chapelfields

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    v-tec wrote:

(…) a mieszkam na Chapelfields

Dobrze wiedzieć…
    🙂 🙂 🙂 8)

v-tec
    Członek

A co, chcesz mnie odwiedzić czy może najechać na podobieństwo cyganów?? 😀 Jakby co zapytaj Goni, ona już u mnie była

fatamorgana
    Participant

Nie… Chciałem żebyś napisał właśnie taką odpowiedź…
    I napisałeś!!! Bravo! Nareszcie mówimy i myślimy jednym głosem! 😆 😆 😆
    A tak na serio; to chcę się przekonać, czy zapalisz światło jak mnie zobaczysz… ( mówią, że wyglądam jak…Cygan) 😛 😈 😆 😆 😆
    A jeszcze bardziej na serio: wreszcie wypadało by się spotkać. Nie zapominaj o Sony Vaio. Bardzo by mi się przydał taki laptop… 😀 😀 😀

anikasara
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    v-tec wrote:

Mam dwójkę 14 i 8, a mieszkam na Chapelfields

Czy moglybysmy sie jakos umowic? Czy Twoi synkowie lubia grac w pilke? Moj chodzi do Canon Lee School, mieszkamy na Clifftonie. Moj telefon to 01904 476286.
    Pozdrawiam,
    Anita

v-tec
    Członek

Odpisałem na priv.

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.