Strona główna Działy Hyde Park Ach Panowie,Panowie co Wam siedzi w glowie?

Wyświetlanych postów: 1 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    SAMIRAHINI
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Mediator wrote:

Samirahini, teraz az sie przestraszylem – mam nadzieje, ze jednak zadnych inwektyw nie zawarlem w swoich postach? jesli cokolwiek dotknela Cie bardziej niz bys chciala, przepraszam Cie. I mylisz sie, myslac, ze sie nie przejmuje. Umiem sluchac kobiety. Slucham swojej zony i staram sie ja rozumiec. Nie musze byc zawsze na wierzchu ze swoim ja. Na pewno zmienie sposob pisania i czestotliwosc chyba takze. A czy tworzymy stereotypy w odniesieniu do siebie samych? Mysle, ze tak. Do jakiegos stopnia na pewno. A Ty Samirahini jestes bardzo ciekawa osoba. Lubie czytac to, co piszesz, tak jak lubie czytac posty paru innych osob na tym forum. Lubie uczyc sie od ludzi – to dopiero patetycznie brzmi prawda? Ale tak wlasnie jest. Bardzo serdecznie Cie pozdrawiam.

ojejku!hmm chyba jednak pisze zawile…Twoja obawa jest jak najbardziej niesluszna Mediatorze,bo tu nie chodzi o mnie ale o Ciebie.Juz wyjasniam!Niczym mnie nie dotknales,ani nie obraziles,ani nie zasmuciles etc.Po prostu chodzilo mi o to,ze wkrotce ktos na Ciebie potocznie mowiac 'wsiadzie'(bo niektorzy uwielbiaja sie czepiac)i bedziesz musial czytac jakies tam dyrdymaly i inwektywy,a co gorsza na nie odpisywac.Ot!to byla taki wyraz mojej malej troski wirtualnej,if u know what i mean 😉
    A za to przepraszanie to klaps i to nie taki filmowy 😈 Nu,nu!
    😉
    pozdrawiam

Wyświetlanych postów: 1 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.