Strona główna Działy Hobby parki rozrywki

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    fatamorgana
    Participant

Widzę, że jednak dostałeś pracę skoro rozrywki ci już w głowie…
    Oprócz Blackpool (a kiedyś ty tam już był? 😯 😮 ), jest jeszcze Southport z takim innym nieco rollercosterem,
    i…Alton Tower na południe od Leeds, ale bez mapy nie jedź.
    Kawałek drogi gdzieś tam pod South Yorks. i Derby.

v-tec
    Członek

Lightwater Valley koło Ripon i Flamingo Land niedaleko Malton.
    Ale Alton Towers rzeczywiście jest naj.. tyle że trochę daleko

Btw. od kiedy Blackpool leży w Yorkshire? 😯

Mediator
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    fatamorgana wrote:

Widzę, że jednak dostałeś pracę skoro rozrywki ci już w głowie…

Fatamorgana, doslownie "wyjmnales" mi to z ust. Broda100 wykonal skok w nadprzestrzen i z etapu "potrzebuje pracy!!!!!!!!!!!!" wskoczyl na etap lunaparkow 😆 . Nie, no super… Zobacz V-te, broda100 wcale sie za mnie za te moje przemadrzele rady nie obrazil i w glowie mu teraz "rolery i kastery" 😉 . No ale jak juz pyta to rowniez polecam Flamingo Land. Broda100 – z Leeds do Malton. Tam jest przystanek przy Flamingo Land. Autobusem linii Coast Liner ostatniego albo przedostatniego stanowiska na Metro Bus Station. Mniej wiecej co godzina. Obok jest punkt informacyjny tej linii, mozesz tez sprawdzic w necie na Google pod Coast Liner. Bilet moze kosztowac (return) do 20 funtow ale to musisz sprawdzic sam. Pozdrawiam

fatamorgana
    Participant

A kto mówi, że Blackpool jest w Yorkshire, że nie wspomnę o Alton Tower…
    V-Tec nie byłbyś sobą, gdybyś się czegoś nie uczepił, ale ja i tak Cię lubię, wiesz?
    Napisałem, bo skoro już wspominał o tym Blackpool to albo tam był, albo wie, ale jeszcze nie był. A ponieważ Suthport jest po drugiej stronie zatoki, więc…
    Pozdrowienia. Napisz jak jest w Alton, albo podaj konkretny link.

fatamorgana
    Participant

[quote:c6c45de360] Fatamorgana, doslownie "wyjmnales" mi to z ust. Broda100 wykonal skok w nadprzestrzen i z etapu "potrzebuje pracy!!!!!!!!!!!!" wskoczyl na etap lunaparkow 😆 . Nie, no super… Zobacz V-te, broda100 wcale sie za mnie za te moje przemadrzele rady nie obrazil i w glowie mu teraz "rolery i kastery" [/quote]

Jest jeszcze jedna możliwość…Ktoś powiedział brodzie1000, że można dostać robotę w tych parkach rozrywki właśnie… 🙂
    I dlatego szuka , ale tylko w Yorkshire…
    Tyle, że najwięcej przyjęć jest tam na sezon letni.

v-tec
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    fatamorgana wrote:

A kto mówi, że Blackpool jest w Yorkshire, że nie wspomnę o Alton Tower…
    V-Tec nie byłbyś sobą, gdybyś się czegoś nie uczepił, ale ja i tak Cię lubię, wiesz?

No broda napisał na początku. Wcale się nie czepiam. Jak robię tak 😯 to znaczy że jestem zdziwiony. Mimo to fajnie że mnie lubisz. Jeszcze fajniej byłoby gdybyś był młodą blondynką. Ale wiem, że nie można mieć wszystkiego 🙂

:6e645af48e wrote:

Napisz jak jest w Alton, albo podaj konkretny link.

No co ty?
    http://www.altontowers.com chyba nie trudno sie domyślić 🙂
    Jak jest? Ciekawie, choć osobiście nie jest to mój najbardziej ulubiony rodzaj rozrywki. Największe wrażenie wywarł na mnie Oblivion – naprawdę szok!

SZwindel
    Członek

Alton Tower…
    Moj kolego powiedzial ze jezeli to jest najwiekszy park rozrywki w Angli to on przeprasza i dziekuje.
    Dla mnie samego (jak tu siedze i pisze) byl to pierwszy raz…
    [b:03cb3f744a]Oblivion[/b:03cb3f744a] – od tego zaczalem. Krotko i trasciwie. Szczerze to nie mialem nawet czasu na to by ze strachu wydalic plyny z siebie. Dwie laweczki po dzesiec osob zawieszona nad dziura w ziemi i nagle trach, pionowo w dol, w mrok, w to talne nic-nie-widze i po 5 sekundach jak gdyby nigdy nic laweczki zaparkowane sa z powrotem. [i:03cb3f744a]To jedyna na swiecie pionowa kolejka.[/i:03cb3f744a]
    [b:03cb3f744a]Nemesis[/b:03cb3f744a] – w kolejka ma tak maly promien zwrotu, a drzewa okoliczne sa tak blisko, ze nie wiem jak mozna po prostu sie nie trzymac siedzenia i machac rekoma … czy kazdy pierwszy raz jest taki strsujacy?
    [b:03cb3f744a]Rita[/b:03cb3f744a] – jej nie dosiadlem, ale slyszalem za najszybciej dochodzi do 100km/h.
    [i:03cb3f744a]Air[/i:03cb3f744a] – siedzenia zostaja obrocone wertykalnie i sie leeeci… No i tu sobie nie polatalem.

Bylem tylko na kilku bo niestety, minusem Alton Towers sa kolejki. Czeka sie srednio pol godziny w kazdej…ale warto by tak sie zestrachac ze potem przez chwile chodzic nie mozna

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.