Strona główna Działy Hyde Park Ojojoj…

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Sandgirl
    Członek

😯 😯 😯 😯 😯

http://media.wp.pl/kat,43720,kat2,37980,wid,8490022,wiadomosc.html?P%5Bpage%5D=1

Ciekawy artykul, nie ma co…

Lepton
    Participant

Interesujące jest to, jak bardzo "kultura" niemycia się jest powiązana z religią.. nie żebym atakował religię np. katolicką, aczkolwiek zakazy kościoła do oglądania swoich części intymnych oraz kąpanie się w odzieży na pewno nie sprzyjały higienie. To samo dzieje się obecnie u wyznawców islamu. Zobaczcie kiedyś jak myją się muzułmanki. Wygląda to podobnie jak w podanym przez Sandgirl artykule. Obmycie twarzy i stop przed snem i modlitwa do proroka Mahometa (czy Allaha.. nie wiem w sumie do kogo się modlą). Dlatego 90% muzułanów po prostu śmierdzi. Mam doświadczenia z Anglii ale najbardziej z Niemiec. Mieszkałem kiedyś w Niemczech w akademiku na 13. pietrze i codziennie jeździłem windą. Po tygodniu potrafiłem już rozpoznać czy niedawno windą jechał arab, pakistańczyk czy czarny.
    PS. Dodam jeszcze że brak higieny w Europie do XIX wieku byl przyczyną epidemii, takich jak cholera, tyfus, czy hiszpanka. Teraz to samo dzieje się w Afryce, tylko dotyczy higieny sexu i nazywa sie AIDS.
    No chyba czas już spać, houk ➡

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Lepton wrote:

(…) Zobaczcie jak myją się muzułmanki.

Wiesz, raczej trudno będzie zobaczyć…Gwarantuję. A nawet jak spróbujesz, to jeszcze bardziej gwarantuję, że zaraz jakiś "Arab" ci przywali po łbie…:lol: 😆 😆

:bb351357f4 wrote:

(…)Mieszkałem w akademiku na 13. pietrze i codziennie jeździłem windą. Po tygodniu potrafiłem już rozpoznać czy niedawno windą jechał arab, pakistańczyk czy czarny.

😆 😆 😆
    A Polak?
    Węch to Ty masz Lepton jak nie przymierzając …pies! 😆 😆 😆

Lepton
    Participant

O myjących się muzułmankach było chyba jakoś ostatnio w TV jeśli dobrze pamiętam. W sumie żadnych rewelacji. Wyglądało to praktycznie jak mycie rąk i twarzy w publicznej toalecie, tylko było w misce nie w umywalce i dodatkowo jeszcze sobie polewały nogi wodą.

PS. Chociaż ja jeszcze pamiętam z czasów studenckich jak będąc na łódkach na mazurach płaciło się w portach tylko za umywalkę (bo z ponad dwa razy taniej niż prysznic) i się w nich myło w całości. To coś tak jak na Woodstock’u tylko na Woodstocku mozna wejsc calkowicie do umywalki bo duze sa.

PS2. A z tymi zapachami to nie przesadzam !! Chyba akademik nie byl dobrze wentylowany a winda na pewno. Ludzie przechodzili swoim smrodem oraz zapachami z jedzenia. Arabowie smierdzieli potem. Czarni tez ale swoim wlasnym. A Pakistanczycy chyba najbardziej swoim zarciem + wlasnym potem. Chinczycy tylko zarciem ale innym – Kung Po oraz Sosem Szeczuanskim 😉

fatamorgana
    Participant

A Polacy???
    Zapewne wódką! 😆 😆 😆 [/list]

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.