Strona główna Działy Hyde Park TANIE rozmowy z O2 do Polski!!!

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    blackeddy
    Participant

[b:043587f8f2]Czyli mozna tanio dzwonic do Polski![/b:043587f8f2]
    Aczkolwiek czasami moze byc ciezko dodzwonic sie na ten numer (01617008008)

ukituki
    Członek

witam,
    ja polecam gadatka saver. zawsze polaczam sie bez problemu,
    do tego wszystko jest ladnie po duzo opcji polsku wytlumaczone. kupilem sobie pre-pay vodafone i dzwonie za 3p/min, maja duzo roznych opcji na polaczenia z komorek i stacjonarnego.

v-tec
    Członek

Chciałbym zobaczyć ten prepay za 3p/min 😯
    Jaka to taryfa?

blackeddy
    Participant

Wieczorami i w weekendy w Vodafonie na karte do sieci stacjonarnych maja 5p za minute. Dodatkowo w planie smartplus mozna wlaczyc stop the clock i placic wieczorami i w weekendy po 5p za minute za trzy pierwsze minuty i kolejne 57 jest free. Tylko nie wiem, czy tylko tej samej rozmowy czy w ogole.
    [i:29d123e902]blogoslawieni, co nie widzieli a uwierzyli[/i:29d123e902]

tiho
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    fiodor wrote:

Wiadomość ku pokrzepieniu serc tych, którzy do tej pory nie otrząsneli się, z niespodziawanego ataku o2 na kieszenie polskiej emigracji zarobkowej.
    Od 2 tyg. testowałem nowy numer, który mógłby zastąpić stare na Tele Discount-y ( zaczynające się na 08…), no i sukces 😀
    Sprawa nie była trudna, wystarczyło poszukać na google i gotowe .
    Operator nazywa się [b:02ac497966][u:02ac497966]cheapestchat[/u:02ac497966][/b:02ac497966], http://cheapestchat.com. Dzwonienie to bułka z masłem:

1. najpierw ładujemy sobie konto za 1,5 GBP pod numerem 09077040123 lub za 1 GBP pod numerem 0907 224 0123.
    2. Kosz połaczenia od 1p do 0.7p/min na stacjonarne w zależności od miasta (niektóre miasta mają tanie), na komórki to 6,7 p/min (nie dzwoniłem na komórki, więc nie orientuje się jak to jest w praktyce :mrgreen:
    3. później wybieramy numer do Polski 02084970123 (lub inny numer w zależności od miasta czy operatora komórki),
    4. ważne[/color:02ac497966] w ciągu 1-go dnia dzwonić można tylko 5 razy[/color:02ac497966],
    5. jeśli ktoś dzwonić będzie "nie na darmówkach", koszt jest około 50-60p/min, ale co najważniejsze jeśli dzwonimy na darmówkach to nasz "balance" jest nietchnięty.

Aha, jeszcze jedno, kiedy ładowałe za 1,5 funta z konta znikneły 2 funty .

Mam nadzieje że O2 i tego numeru nie zlikwiduje, a nawet jeśli to Polak coś wymyśli ahoj! 😉

Mam telefon na karte z o2 jesli niemam darmowych to ile mnie bedzie ksaowalo? czy to doładowanie za 1,5 funta to z tego bedzie pobierane? wyczytałem ze stawka to 1p za minute. Poprostu chce wiedziec ile mnie bedzie osztowac minuta jesli niemam darmówek. I czy te darmowe weekendy co aktywowali to sie liczy do darmowek.

fiodor
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    tiho wrote:

Mam telefon na karte z o2 jesli niemam darmowych to ile mnie bedzie ksaowalo? czy to doładowanie za 1,5 funta to z tego bedzie pobierane? wyczytałem ze stawka to 1p za minute. Poprostu chce wiedziec ile mnie bedzie osztowac minuta jesli niemam darmówek. I czy te darmowe weekendy co aktywowali to sie liczy do darmowek.

Jesli nie masz darmowek tak jak napisalem koszt w weekendy i po 19.30 jest ok. 50-60 p. (nie pamietam jaki jest kosz za dnia – chyba nawet tak nie dzwonilem 😀

Jesli ladujesz za 1.5 to automatycznie znika ci z konta 2 funie i masz 150 minut do dzwonienia (za kazdym razem kiedy dzwonisz to automat mowi ci stan konta i ilosc pozostalych do wykorzystania minut). Czyli jesli nie masz darmowych minut to normalnie zrzera ci z karty i poza tym korzystasz z zaplanych minut ( te za 1.5)

wiem ze duzo ludzi dzwoni z innych numerow duzo z nich jest podana na forum. Dzwoniac z niektorych przez pierwsze (chyba 100 lub wiecej minut) masz gratis tzn. dzwoniac z darmowek, nie placisz ani za zalodowanie konta ani ci zrzera ci z karty (nie wiem jaki jest koszt bez darmowych minut 😳 )
    a jak wyczerpiesz limit tych przykladowych 100 minut gratisow przysylaja co sms z numerem na ktory ty odsylasz sms za 5 funtow (co starcza na 1000 minut gadania z darmowek) uuuuuuffffffff, no to na tyle 😆

tiho
    Członek

MI to nie działa mówi mi ze mam 150 minut Bieze mi z normalnej kasy. zrobilem tak jak napisane. jak mozecie to podajcie mi jakis naprde sprawdzony numer. chce wszystko co tansze nic 15 za minute 🙁

ukituki
    Członek

fiodor wrote:

a tak juz pozostawiajac dzwonienie z "karty" to moze ktos z waz wie, slyszal jak i czy w ogole mozna dzwonic do polski na darmowych minutaCH ale z abonamentu – a jesli tak to z jakiej sieci jest ten abonament. Zastanawiam sie dosc powaznie nad zaadoptowaniem 😀 jakiejs komorki na 12 m-cy 💡

polecam t-mobile, virgin, orange albo o2.
    daja one mozliwosc polaczen do polski przy uzyciu darmowych minut bez dodatkowych oplat

numery to [b:9bc9b7bf69]0870 0360 395[/b:9bc9b7bf69]
    [b:9bc9b7bf69]07744 700 033[/b:9bc9b7bf69] dla pozostalych

wejdz sobie na http://www.gadatka.com/tele/

jesli zas dzwonic z karty to polecam vodafone, ktore jest teraz najtansze.
    mozna korzystac dzwoniac za okolo 3p/min wieczorami i w weekendy

info na http://www.gadatka.com/saver/

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.