Strona główna Działy Prawo Home Office

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Pablitto
    Członek

Witam i o rade pytam 🙂
    Na okres wakacji przyjechal do mnie znajomy…pracowal 10 tyg lecz powiedzial ze nie bedzie sie rejestrowal w Home Office…. hmmm tak sie zastanawiam czy beda jakies tego konsekwencje w przyszlosci???

Pozdrawiam 🙂

SpokoBoyxxx:)
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Pablitto wrote:

Witam i o rade pytam 🙂
    Na okres wakacji przyjechal do mnie znajomy…pracowal 10 tyg lecz powiedzial ze nie bedzie sie rejestrowal w Home Office…. hmmm tak sie zastanawiam czy beda jakies tego konsekwencje w przyszlosci???

Pozdrawiam 🙂

no coment zaczyna sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡

SAMIRAHINI
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Pablitto wrote:

Witam i o rade pytam 🙂

Pozdrawiam 🙂

kosekwencje oczywiscie beda.wkrotce zjawia sie wrs officers,noca i kolbami w drzwi zalomoca.Nastepnie poprosza o uiszczenie oplaty (moze byc direct debit albo check-gotowki nie biora ze wzgledu na przepisy antykorupcyjne).Nawet jezeli uda sie uniknac tych panow to i tak przesla do ABW jego dane z zalaczeniem kilku fotografii z cctv no i pozostanie czekac na efekty 😈

fatamorgana
    Participant

Pablitto wrote:

Witam i o rade pytam 🙂

Pozdrawiam 🙂

Zapytaj Boga. On wie WSZYSTKO! 🙂

Lepton
    Participant

SAMIRAHINI wrote:

Pablitto wrote:

Witam i o rade pytam 🙂

Pozdrawiam 🙂

kosekwencje oczywiscie beda.wkrotce zjawia sie wrs officers,noca i kolbami w drzwi zalomoca.Nastepnie poprosza o uiszczenie oplaty (moze byc direct debit albo check-gotowki nie biora ze wzgledu na przepisy antykorupcyjne).Nawet jezeli uda sie uniknac tych panow to i tak przesla do ABW jego dane z zalaczeniem kilku fotografii z cctv no i pozostanie czekac na efekty :twisted:[/quote]

Slyszalem o takim przypadku. Znajomego znajomego znajomy zostal obudzony w srodku nocy. Myslal ze to cyganie (jak prawie co noc bo mieszkal na Harehills :)) ale okazalo sie ze pracownicy Home Office. Koles wiedzial co sie kroi wiec wyciagnal od razu zlota karte VISA z Barclays i platynowa z Halifax i chce placic te 80 funciakow. A ci jak mu zaswiecili latarka po oczach to ten zglupial i zapomnial PINow. Mimo ze panowie byli cierpliwi i dali mu 5 minut do namyslu to sie po tych minutach wkurzyli i go wsadzili do paki.
    Pisze ku przestrodze. Placcie Home Office od razu bo ich sciagacze dlugow sa tak dobrze wyszkoleni ze jedynie chyba ustepuja urzednikom TV Licensing

[klauzula dla powaznych… wszystko to oczywiscie zostalo wyssane z palca – ale ktorego to juz moja slodka tajemnica ]

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.