Strona główna Działy Hyde Park egzamin FCE

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    endi
    Participant

Czy ktos moze polecic intensywny kurs przygotowujacy do zdania egzaminu FCE? mile widziane informacje na temat ceny 😉

Dana
    Participant

Powinieneś popytać w pobliskich collegach. Mój college przygotowywał do FCE w ramach kursu ESOL, sam kurs był bezpłatny, tylko za egzamin płaciłam 44 funty. Niestety nie było to zbyt ekspresowe, mnie zajęło cały rok. Pewnie wiesz, że te egzaminy można zdawać tylo w grudniu lub w czerwcu, a więc wszystko zależy od twojego obecnego stopnia zaawansowania.
    Polecam ci też stronkę http://www.flo-joe.com/, znajdziesz tam informacje na temat FCE, CAE, CPE, oraz ćwiczenia i przykładowe testy wraz z rozwiązaniami.

Dzieju
    Participant

level 1 na ESOL-u jest odpowiednikiem FCE, a kursy ESOL bezpłatnie prowadzą prawie wszystkie college

myduke
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Dzieju wrote:

level 1 na ESOL-u jest odpowiednikiem FCE, a kursy ESOL bezpłatnie prowadzą prawie wszystkie college

jesli oczywiscie odpowiednio wczesnie sie zapiszesz… Teraz to przypuszczam ze wszyedzie tylko na liste oczekujacych mozesz trafic, chyba ze wybierzesz platna forme.

Dzieju
    Participant

Teraz to przypuszczam ze wszyedzie tylko na liste oczekujacych mozesz trafic, chyba ze wybierzesz platna forme.[/quote]

Zgadza się sam się zapisałem w styczniu, a kurs rozpocząłem pod koniec marca (wcześniej nie było miejsc), ale i tak zostałem dopuszczony doegzaminu w czerwcu. Czasem warto samemu sie pare razy upomnieć czy pamiętaj o Tobie….

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.