Strona główna Działy Mieszkanie Mortgage – czyli jak kupić dom?

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 136)
  • Autor
    Wpisy
    chomik
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    buzia82 wrote:

a jesli moge cie spytac, to co masz na mysli piszac ruina? i ile taka "przyjemnosc" was kosztowala?(sam dom bez kosztow remontu)…

Cena zalezy od domu jaki kupujesz i gdzie on sie znajduje. Co innego czy chcesz wille czy standardowy semi. Powiem Ci jedno, cena domu to male piwo, placisz mortgage i juz, ale koszt remontu zapewniam, ze Cie zaskoczy ❗ Powodzenia 🙂

buzia82
    Participant

wiem ze ceny sa rozne i zaleza od wielu czynnikow. interesuje mnie jakis domek nie wiecej niz 3 sypialnie. akurat w cenie materialow na wykonczenie i odremontowanie to jestesmy juz zorientowani-moj maz pracuje jako "decorator" wiec na biezaco jest co i jak.

nowy_nowa
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

chomik wrote:

buzia82 wrote:

a jesli moge cie spytac, to co masz na mysli piszac ruina? i ile taka "przyjemnosc" was kosztowala?(sam dom bez kosztow remontu)…

Cena zalezy od domu jaki kupujesz i gdzie on sie znajduje. Co innego czy chcesz wille czy standardowy semi. Powiem Ci jedno, cena domu to male piwo, placisz mortgage i juz, ale koszt remontu zapewniam, ze Cie zaskoczy ❗ Powodzenia :)[/quote]

Tak tu chomik ma racje wiec nic dodac nie musze. Pozdrawiam.

buzia82
    Participant

chodzilo mi o jakis przedzial cenowy… czy ceny takich domow ksztaltuja sie w granicach 30tys, czy moze 80tys. powiem szczerze ze nie bardzo mam w tej kwestii rozeznanie. po to szukam jakis stron z takimi domami by moc sie zoriwntowac czy to jest gra warta swieczki 🙂

Anonim
    Gość

W Bradford to już widziałam od 30 paru tysięcy domy. W Leeds nie wiem.

hrv
    Participant

dora750 wrote:

W Bradford to już widziałam od 30 paru tysięcy

Powaznie? Dom w tej cenie
    😯
    W jakim rejonie?

chomik
    Participant

buzia82 wrote:

chodzilo mi o jakis przedzial cenowy… czy ceny takich domow ksztaltuja sie w granicach 30tys, czy moze 80tys. powiem szczerze ze nie bardzo mam w tej kwestii rozeznanie. po to szukam jakis stron z takimi domami by moc sie zoriwntowac czy to jest gra warta swieczki 🙂

Wejdz sobie na np: http://www.findaproperty.co.uk , zaznacz region jaki cie interesuje, ilosc sypialni itp. Wyswietli Ci sie lista id najtanszych do najdrozszych domow. Te najtansze najczesciej sa do modernizacji.

Anonim
    Gość

hrv wrote:

dora750 wrote:

W Bradford to już widziałam od 30 paru tysięcy

Powaznie? Dom w tej cenie
    😯
    W jakim rejonie?[/quote]

No popatrz:

http://www.rightmove.co.uk/property-for-sale/property-22426666.html

Z tym, że wchodzisz na własne ryzyko 😈

Za 40 tys:

http://www.rightmove.co.uk/property-for-sale/property-25939412.html

8)

buzia82
    Participant

dzieki, jutro posprawdzam te stronki ktore mi podalisci 😆

magomajev
    Participant

Cz… mozesz rowniez zobaczyc sobie strony agencji: Maninng Stainton, William H brown – sa czesto updatowane, rowniez na "rightmove", przy opcji last 24h, masz aktualne oferty…pozdro

magda22
    Participant

czy ktos korzystal z uslug tej firmy?

pozioma
    Członek

Cześć. Może z ktoś udzieli mi bliższych wiadomości na temat dofinansowania od rządu lub z cauncilu na remont własnego mieszkania lub zakup mebli.

Admin: Proszę o jasne precyzowanie tematu posta, ułatwi to innym forumowiczom odnalezienie interesujących tematów[/color:8360e6ffbb]

mala1234
    Participant

wiesz pierwszy raz slysze ze cos takiego istnieje
    napewno sie dostaje pieniadze bony na zakup materialow do remontu mieszkania z cauncilu na malowanie takie tam ale to sa grosze
    wiec lepiej zapytaj u nich napewno ci powiedza

bartek4
    Participant

uwazajcie na nowe budownictwo. ja kupilem mieszkanie po przejeciu przez bank. oddane do uzytku w 2006…niestety wiele rzeczy jest spartolone badz zrobione na odwal. jezeli ktos bedzie potrzebowal rad typu jakiego prawnika wybrac, na co zwracac uwage ect i co zrobic zeby nie dac sie wyrolowac to piszcie na priv.

ja na swoich bledach nauczylem sie bardzo duzo. szkoda zeby ktos je tez popelnial.

ela1981
    Participant

ja sie wybieram na to spotkanie, dlatego wczesniej przewertowalam juz ich strone….
    dziwne jest ich 10 krokow do zakupu mieszkania bo pierwszy to wybor prawnika: ~ nie wazne czy dostaniesz mortgage, nie wazne na ile, nie wazny depozyt, nie wazne, ze znalezienie tego wymarzonego domu moze zajac pol roku ~ wazne, abys mial prawnika! 🙄 ~ ciekawe po co tak wczesnie? bo prawnik to niemal przedostatni krok, fakt, ze bardzo wazny

tzn. ciekawa tez jestem co oni proponuja, obsluge prawna czy estate, bo w naszych okolicach zadnych domow nie maja
    jesli oferuja obsluge prawnicza, a tak zapewne jest, to przynajmniej mnie musialby przekonac prowadzacy spotkanie, dlaczego TA firma?
    cena?
    jakosc?
    nie jest to firma w poblizu leeds, w zwiazku z czym musza w czyms byc wyjatkowi, bo przeciez w leeds sa tysiace prawnikow…
    generalnie podchodze bardzo pozytywnie, zobaczymy jakie ciekawostki odkryje przed nami prowadzacy
    nieomieszkam dac koment

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 136)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.