Strona główna Działy Hyde Park Polish society

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Thorgal29
    Członek

A moze by tak zalozyc "Polski klub". Np. na uczelni jest takich sporo (prawie kazda narodowosc ma). Jest taki np. Luso-brazylina society i maja regularne spotkania w kazdy wtorek na ktore nie przychodza tylko studenci, a w zasadzie tych nie-studentow jest znacznie wiecej. Takei regularne spotkania bylyby swietna okazja do wymieniania wiadomosci, tak jak na forum, tylko, ze w realu.

Lepton
    Participant

Ja tylko moge zaproponowac nazwe: "Janusz" 😀
    Nie wiem jak z koncesja ale w Simpsonach ostatnio bylo, ze kluby lowieckie nie wymagaja koncesji, aczkolwiek trzeba by wychodzic w soboty na polowania…

SpokoBoyxxx:)
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Lepton wrote:

Nie wiem jak z koncesja ale w Simpsonach ostatnio bylo, ze kluby lowieckie nie wymagaja koncesji, aczkolwiek trzeba by wychodzic w soboty na polowania…

Sluchaj hipisik z koncesja to zglosic sie trzeba do pogromcy Januszu czyli do mnie ,a Koncesja moze slono kosztowac ….?:) Ja jestem propagatorem tej nazwy i tak mnie Janusze natcheli w Leeds ze rozpropagowalem to swietne Imie-Nazwe Janusz ktore bardziej odnosi sie do typu ludzi niz do samego imienia . 😆 😆 😆

gonia
    Participant

Thorgal29..cciezko by bylo ludzi zorganizowac na tego typu spotkania kazdy ma swoje zycie i obowiazki wielu nie ma ochoty na pogaduchy z innymi polakami..itp itd…
    szczegolnie jesli chodzi o jais regularne spotkania , wydaje mi sie takze ze po paru spotkaniach jakby przyszly 3 soby na krzyz to tez by sie organizatorom odechcialo…sam widzisz jak nawet jak wygladala ostatnio sprawa spotkania forumowiczow…bardziej mi sie za to wydeje ze na uczelni by cos takiego wypalilo…jak juz zreszta troche o tym wspomniales:)

Thorgal29
    Członek

jasne, szkoda. Wydawalo mi sie, ze to dobry pomysl, szczegolnie wsrod tak dobranego grona. Nikt nie wspominal, ze mialoby bys kilkadziesiat ludzi.

Na uczelni odpada, bo nie ma prawie wogule polakow.

Lepton
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

SpokoBoyxxx:) wrote:

Lepton wrote:

Sluchaj hipisik z koncesja to zglosic sie trzeba do pogromcy Januszu czyli do mnie ,a Koncesja moze slono kosztowac ….?:) Ja jestem propagatorem tej nazwy i tak mnie Janusze natcheli w Leeds ze rozpropagowalem to swietne Imie-Nazwe Janusz ktore bardziej odnosi sie do typu ludzi niz do samego imienia . 😆 😆 :lol:[/quote]

Rozumiem ze chodzi ci o koncesje na nazwe a nie alkohol.
    No to proponuje wiec Yanoosh, hehe
    no chyba ze sobie zastrzezesz fonetycznie wtedy chyba tylko zostaje Zenek 🙂

A nazwy Janusz to ty na pewno nie wymysliles. Od dawna w Niemczech w zaglebiu Ruhry, czyli Duesseldorf, Dortmund i te sprawy gdzie Hanysy wyjezdzaly do pracy w kopalniach obowiazuje stereotyp polaka, czyli Janusz Szymanski, wasy oraz jeans od stop do glow…

fatamorgana
    Participant

Lepton wrote:

Mylisz się kolego…
    Nawet nie nasz Spoko-specjalista od Januszów ma tą nazwę do konkretnego miejsca.
    Kilka miesięcy temu, jeden z forumowiczów powiedział, że chce otworzyć knajpę dla Polaków i powiedział tak: "A co, "U Janusza" będzie się zwała…".
    Kto pierwszy ten lepszy. 😆 🙂 😆

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.