Strona główna Działy Finanse zasilek dla berobotnych

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Grzegorz
    Participant

pracowalem w wielkiej brytanii 17 m-cy i zostalem bez pracy chcialbym otrzymywac zasilek dla bezrobotnych.jezeli ktos wie w jaki sposob zalatwia sie zasilek i jakie dokumenty sa potrzebne do tego.rozwazam powrot do polski i czy w polsce mozna odbierac taki zasilem.jezeli ktos mial doczynienia z tym tematem to prosze o rade.
    pozdrawiam

fatamorgana
    Participant

Słuchaj, weź i uczciwie przejrzyj forum np. w dziale PRACA, dobra?
    Bo jak widzę takie wypowiedzi to z trudem powstrzymuję się od napisania : "CO ZA LEŃ!"
    Wybacz, ale ten temat był tak skrupulatnie opisany, że więcej nie trzeba.
    W dodatku przeze mnie. 😕 ❗

Pabloo
    Członek

A po co Ci zasiłek? Nie prościej znaleźć pracę?[/color:f7d7554fe4]

v-tec
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Pabloo wrote:

A po co Ci zasiłek? Nie prościej znaleźć pracę?

Jak jesteś taki cwany to podaj koledze konkretną ofertę pracy, podkreślam konkretną czyli nie dobrą radę typu przejrzyj ogłoszenia. To samo do Alka. Od kiedy to w dziale Praca są jakieś oferty pracy? 😯 Każdy może stracić pracę nawet wy cwaniaczki a znaleźć nową nie jest tak łatwo. Zasiłek nie jest po to żeby na nim 'siedzieć’ ale mieć źródło dochodu 'na przeżycie’ podczas oczekiwania na nową pracę zresztą to wynika nawet z jego angielskiej nazwy 🙂
    Grzegorz po zasiłek trzeba zadzwonić nie znam numeru zapytaj w jobcentre. O ile wiem zasiłek jest wypłacany przez 3 miesiące po opuszczeniu W. Brytanii

v-tec
    Członek

xx

v-tec
    Członek

xx

Pabloo
    Członek

17 miesiecy (tak dlugo pracowal tu Grzegorz) powinno wystarczyć, zeby wiedzieć jak wygląda rynek pracy, jakie metody poszukiwania sprawdzają się, a jakie nie.
    Czas poswiecony zalatwianiu zasilku mozna spozytkowac bardziej przyszlosciowo – szukajac pracy (zasilek kiedys sie skonczy).[/color:308793b89b]

fatamorgana
    Participant

[quote:ace127a152]To samo do Alka. Od kiedy to w dziale Praca są jakieś oferty pracy? [/quote] A gdzie to ja niby mówiłem, że on ma tam szukać jakichś ofert? Stary! Co się z Tobą V-Tec dzieje ostatnio???Czyżby zmienne fazy rozrządu w Twym "Silniku" przestały równo "chodzić"???
    Chodzi przecież o to, jak uzyskać zasiłek i dlatego skierowałem go do
    właściwej rubryki
    .
    ote] Każdy może stracić pracę nawet wy cwaniaczki a znaleźć nową nie jest tak łatwo.[/quote] 😯 😯 😯
    Wyobraź sobie że znam to doskonale.

SpokoBoyxxx:)
    Członek

😯

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.