Strona główna Działy Hyde Park Impreza w ten weekend

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 31)
  • Autor
    Wpisy
    fatamorgana
    Participant

Nie, ale żeby tam wejść, trzeba rekomendacji…no po prostu jakoś trzeba Cię odebrać. Nikt Cię nie zna, więc nie dziw się. Małe grupki chodzą swoimi drogami, w swoim własnym towarzystwie. Przy większej okazji jest łatwiej zaistnieć. Wybierz się tam, gdzie są więsze grupy. Jak zobaczysz na czacie, forum, że gdzieś coś szykują (nasze kobitki głównie, ale też będą musiały Cię zaakceptować 😀 ), to się zaanonsuj.
    Spotkanie spotkaniem, ale jest jeszcze Ośrodek Polski i kościół. Nie żebym Cię na mszę wysyłał od razu, ale po mszy sporo ludzi się widzi nawzajem i stoi, rozmawia, przegląda tablicę ogłoszeniową itp. Podejdź, pogadaj.
    Albo zamieść ogłoszenie w dziale INNE.
    "Inteligentny facet przed 40 -stką, pozna równie inteligentnych, szukających dobrego towarzystwa ludzi w Leeds, obojga płci (to tak na wszelki wypadek…). Cel : towarzysko- koleżeński (jak napiszesz, że tylko towarzyski, to wiesz co…). 😆 😆 😆
    I na pewno się ktoś znajdzie.
    Ja na przykład spotkałem najważniejszą dla mnie osobę w Leeds przypadkiem, w bibliotece…
    Ale nie mam czasu na kluby, towarzystwo, randki itp.
    Pozdrawiam. Czy Ty masz coś wspólnego z "TYM" Thorgalem?

Thorgal29
    Członek

Jak zwykle masz calkowita racje. Ja tez nie mam czasu, zeby chodzic po klubach, pubahc itd. Co innego na wakacjach, ale tu nie bardzo, nawet mi sie nie chce. Wiekszosc czasu spedzam na uczelni albo na wyjazdach.

Faktycznie nie znam zadnych Polakow, zreszta n Leeds Univ nie ma wielu, a na LUBS je jestem pierwszym. Towrazysto miedzynaorodowe jest ciekawe ale na dluzasza mete meczace i troche nudzace. Jednak roznice kulturowe powoduja pewnie "niedogadywanie sie ".

Co do Osrodka, raz bylem i sie juz chyba nie wybiore, chyba, ze na to wasze spotkanie 🙂 Widzialem, te grupki co sie spotykaja, i mis ie jakos zle skojarzylo (moza to bych pechowy dzien) z tym co widzialem w USA. Jakos tak przypominalo lata poprzedniego systemu. W Polskim kulbie tez raz bylem wieczorem, ale to co zobaczylem mnie przerazilo, wiec dalem sobie spokoj 🙂

Co do ogloszen inne, to chyba torche zartujesz, nie jestem zdesperowany, nie szukam dziewczyny, tylko raczej jakies grupu ludzi z ktorymi mozna by cos razem porobic, tzw, hobby. W ciagu ostatniego roku troche wsiaklem na uczelni i chcialbym troche sie zajac czyms innym.

Co do Thorgala, to zbieram tomiki 🙂

Malgon
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Marta wrote:

sluchaj Alek tym razem przegiales, a co ja chwast?
    …………..
    wwwrrrrrrr

hahaha
    dzieki Fata ze jednak zostalam wymieniona jako nie-chwast!

fatamorgana
    Participant

[quote:caaeb79857]
    (…)Co do ogloszen inne, to chyba torche zartujesz, nie jestem zdesperowany, nie szukam dziewczyny, tylko raczej jakies grupu ludzi z ktorymi mozna by cos razem porobic (…)[/quote]

A kto tu mówi o desperacji i dziewczynach tylko??? 😯 😆 🙂 Poza tym, to był sugerowany tekst, a nie gotowiec… 🙂

Prekursor
    Członek

[b:e2ef13f19f]Sport Cafe[/b:e2ef13f19f] fajnym miejscem?Sport cafe to podrzedna tancbuda dla oprychow,dresiarzy i tym podobnych rzenikow!Wiec odradzam to miejsce!

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 31)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.