Jak zwykle masz calkowita racje. Ja tez nie mam czasu, zeby chodzic po klubach, pubahc itd. Co innego na wakacjach, ale tu nie bardzo, nawet mi sie nie chce. Wiekszosc czasu spedzam na uczelni albo na wyjazdach.
Faktycznie nie znam zadnych Polakow, zreszta n Leeds Univ nie ma wielu, a na LUBS je jestem pierwszym. Towrazysto miedzynaorodowe jest ciekawe ale na dluzasza mete meczace i troche nudzace. Jednak roznice kulturowe powoduja pewnie "niedogadywanie sie ".
Co do Osrodka, raz bylem i sie juz chyba nie wybiore, chyba, ze na to wasze spotkanie 🙂 Widzialem, te grupki co sie spotykaja, i mis ie jakos zle skojarzylo (moza to bych pechowy dzien) z tym co widzialem w USA. Jakos tak przypominalo lata poprzedniego systemu. W Polskim kulbie tez raz bylem wieczorem, ale to co zobaczylem mnie przerazilo, wiec dalem sobie spokoj 🙂
Co do ogloszen inne, to chyba torche zartujesz, nie jestem zdesperowany, nie szukam dziewczyny, tylko raczej jakies grupu ludzi z ktorymi mozna by cos razem porobic, tzw, hobby. W ciagu ostatniego roku troche wsiaklem na uczelni i chcialbym troche sie zajac czyms innym.
Co do Thorgala, to zbieram tomiki 🙂