Strona główna Działy Czarna lista Wlamania

Wyświetlanych postów: 3 (wszystkich: 31)
  • Autor
    Wpisy
    v-tec
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    blondi wrote:

No tak. Ale jak mieszkanie puste bedzie to baseball tez nic nie pomoze

Na takie okazje proponuję ubezpieczyć mieszkanie. Ja mam ubezpieczone (tylko przedmioty znajdujące się w mieszkaniu, a nie sam dom który nie należy do mnie), płacę kilka funtów miesięcznie i śpię (w miarę) spokojnie. Baseball bata nie posiadam.

Webster58
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

Wojtek wrote:

fatamorgana wrote:

Polecam z długiej listy rzeczy, które ja mam pod ręką w razie potrzeby:
    Siekiera, metalowy łom (w dwóch wielkościach- mniejszy na małych drani, a większy na większych drani… 😆 ), ostro zakończony pręt do grillowania, łańcuch, młotek, pała itp. Cokolwiek z takiej listy macie w domu i w rękach w momencie zagrożenia, na pewno wzbudzi to jakąś obawę w intruzach, ponieważ nie będą mieli pewności czy nie zostanie użyte przeciwko nim.

Teraz to pojechales ostro Fata. Gdzie Ty zyjesz? Chlopie mamy XXI wiek 🙂 Opamietaj sie 🙂 Mam nadzieje ze nie spisz z tymi przedmioatmi w lozku bo moglbys sobie tym krzywde zrobic :)[/quote]

Wiesz ja żyje w Polsce nigy cywilizowany kraj ale katane mam w zasięgu ręki za drzwiami bo nigdy nie wiadomo ci się stanie.

izawawa
    Participant

Jaka dzielnice polecacie zebym nie miala zadnych proble bo mieszkam sama z dziecmi i mama

Wyświetlanych postów: 3 (wszystkich: 31)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.