Strona główna Działy Hyde Park STAMPEDE W NU

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    SpokoBoyxxx:)
    Członek

Dobrze ze tym razem Matrobox nie moze sie wlaczyc i bronic polkow i nie moze zaprzeczyc ze udzial w zadymie brali Polacy choc nie mieli napisane made in Poland na plecach tym razem jak tydzien temu podobni Polacy w Sportsie ktorzy byli ponoc angolami .pozdrowka 😆

fatamorgana
    Participant

Tak tylko dodam, że to chyba jedyny fotoreportaż, którego szczególnie nie mam ochoty publikować, bo wspólne fotki znajomych to my sobie między sobą pooglądać możemy. Bo też i co szczególnego można było zauważyć na tej imprezie? Impreza jak wiele innych. Gdyby jakieś dodatkowe atrakcje były (ale nie bójki pomiędzy Januszami!), jakiś show ktoś by z tego zrobił, to kto wie…
    Pomimo tego, podziękowania dla organizatorów, ponieważ zawsze lepiej jak się coś dzieje niż nic.
    Tyle tylko, że słyszałem iż to już koniec.

Malgon
    Participant

fata

a ja czekam na te fotki ….

Marta Klecz
    Członek

No i ja tez- juz nie wspominajac o tych z myslowitz- nieopublikowanych..

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Malgon wrote:

fata

a ja czekam na te fotki ….

Napisz mi swoj mail na priva, to Ci Malgoniuś wyślę, nawet te niepublikowane, zwłaszcza te… 😆 😀 🙂
    Pozdrawiam serdecznie.

Marta Klecz
    Członek

a ja to co?
    co to ma znaczyc?
    Fata po raz kolejny mi sie narazasz

fatamorgana
    Participant

Jak każdemu będę pisał że mu wyślę, to dostępne mi jeszcze resztki snu pójdą w diabły.
    Marta, przecież to że Tobie też wyślę jest tak oczywiste, że pisać na forum tego nie trzeba…
    Pozdrawiam.

SpokoBoyxxx:)
    Członek

😳

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.