Strona główna Działy Czarna lista Flame agencja

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    staircosmo
    Członek

Czy ktos cos wie o agencji Flame? chodzi o jej dokladny adres oraz nr telefonu.Wszystkim ktorzy skusza sie na prace dla nexta przez ta firme odradzam, poniewaz sa bardzo duze problemy z wyplata bonusow na ktore czekam juz dosc dlugo oraz problemy z tax kodem.

Baggins
    Participant

Kiedys jakis Polak w klubie polskim proponowal mi zebym sie do nich zglosil, do pracy w jakies fabryce, tylko podkreslal zeby bezposrednio z menago sie kontaktowac, nie z babami (w tym 1 czy 2 polki) rejestrujacymi.
    No ale i tak nic nie wyszlo:) (Prise the lorda)

angel_eyes
    Participant

Ja pracowalam dla Flame,na kase za bonusy sie nie doczekasz,bo agencja ma umowe z Nextem,ze bierze czesc kasy za Twoje bonusy.A z kodem podatkowym nie mialam zadnych problemow.

zlosnica2005
    Członek

Ja pracoiwałam przez agencję Flame, tylko że nie w Nexcie i szczerze mówiąc nie miałam zadnych koptów z uzyskaniem wynagrodzenia. Pieniądze co tydzien wplywaja na moje konto. Z kodem podatkowym też nie miałam kłopotu. Slyszalam od znjomych, że to co się wyprawia w Nexcie to istny obłęd. Normy ponoć wysokie i trudne do wyrobienia (ale, podśrubowane przez pracujacych tam poloaków) mieszkania wynajmowane przez agencję w okropnych dzielnicach. No cóż jeśli komuś nie odpowiada ta agencja to niech poszuka sobie innej, lepszej.

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.