Strona główna Działy Hyde Park Prawdopodobnie największe wydarzenie muzyczne w Leeds …

Wyświetlanych postów: 14 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    fatamorgana
    Participant

Czyli jak zapowiada to Radio Aire już od dawna, podwójny koncert Robbiego Williamsa w Roundhay Parku.
    Bilety podobno szły jak woda, bo też gwiazdy tego formatu niekoniecznie często zaglądają do Leeds.
    Zapewne sporo naszych userów skrzywi się na tą wiadomość, ale faktem jest że wielkości gwiazd na świecie nie mierzy się uznaniem Polaków, lecz Europy Zachodniej i USA, a tam/tu jest on niekwestionowaną gwiazdą.
    No i podwójny koncert w Roundhay Parku…
    Więcej szczegółów znajdziecie tu…
    http://www.ticketmaster.co.uk/event/18003B71E872B167?m3_data=ej03OTh8cD0zMDk2fGE9Njg0Ng&brand=uk_aloud

A o innych wydarzeniach muzycznych, w tym festiwalach tutaj…
    http://www.aloud.com/cgi-bin/aloud/search.pl?perpage=25&orderby=date&searchtype=exact&group=radioaire&current_page=3

Na stronie głównej aloud znajduje się kalendarz imprez muzycznych zaś na radiowej (Aire) kalendarz wszelkich wydarzeń w regionie.

Marta Klecz
    Członek

Dl mnie najwiekszym wydarzeniem bylo Myslowitz w Leeds….
    Prawdopodobnie najwiekszym wydarzeniem muzycznym….tutaj:)

Sandgirl
    Członek

Ja lubie Robbiego Williamsa…
    I to prawdopodobnie wiecej jego piosenek niz Myslovitz… bylam kiedys na Myslovitz, na Juwenaliach… jakos niespecjalne wrazenia z tego wydarzenia.

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Marta wrote:

Dl mnie najwiekszym wydarzeniem bylo Myslowitz w Leeds….
    Prawdopodobnie najwiekszym wydarzeniem muzycznym….tutaj:)

Było…dla Polonii, ale nie dla pozostałych, zwłaszcza Anglików.

Prekursor
    Członek

fatamorgana zgadzam sie z Toba.Robbie Williams to bardzo duze wydarzenia dla anglikow nawet tych z Leeds:).Aczkolwiek zgadzam sie z Marta Klecz ze koncert Myslovitz byl najwiekszym dla mnie wydarzeniem w Leeds.A to dlatego ze festiwal na ktory czekalem tzn.Homelands nie odbyl sie:(.

Marta Klecz
    Członek

ale ja tak tylko powiedzialam…zeby podkreslic ze jednak byl to dla nas bardzo wazny koncert, wydaje mi sie ze wiekszosc tego nie odczulo jak ja.
    Dla mnie to przelom….
    Nie moge sie doczekac kolejnych:)

Baggins
    Participant

Rasiak – prawdopodobnie najlepszy polski pilkarz 🙂

gonia
    Participant

Jak dla mnie to Robbie W…. nie jest jakas nadzwyczajana gwiazda…ale wiem ze cos muis miec w sobie by przyciagac tak ogromna publicznosc na swoje koncerty….
    Dla mnie tez mega wydarzeniem bylo Myslovitz choc to tez nie jest ten rodzaj muzyki ktory lubie najbardziej…tylko ze z Myslovitz to nie byla tylko muzyka to byla super zabawa w super towarzystwie…:D

SpokoBoyxxx:)
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Baggins wrote:

Prawdopodobnie zdarzylbym na pociag na ktory prawie zdarzylem prawdopodobnie robi wielka roznice!!!

Członek

Baggins wrote:

Prawdopodobnie zdarzylbym na pociag na ktory prawie zdarzylem prawdopodobnie robi wielka roznice!!!

MK
    Członek

prawie -robi wielka roznice 😉

Członek

MK wrote:

prawie -robi wielka roznice 😉

Prawie prawdopodobnie masz racje:)

fatamorgana
    Participant

Niemal nieprawdopodobnie pewne jest zapewne to, że słowa "prawdopodobnie" użyło Radio Aire…a ja tylko podałem dalej.
    Pozdrawiam z wszelkim pradopodobieństwem prawdopodobnie wszystkich … 😆 😆 😆

xcalmthefirex
    Członek

ja zaluje, ze na leeds festival nie pojechalem. Mastodon, Against Me!, Municipal Waste, Slayer i wiele innych… bywa i tak.

We wtorek w Josephs Shai Hulud jak ktos lubi dobry hardcore, a 01.09 w Brudenell Social Club: Outbreak (USA), Walk The Plank (Liverpool), Deal With It (Leeds) i cos jeszcze. Czyli kupa dobrego, klasycznego hc.

Wyświetlanych postów: 14 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.