Strona główna Działy Hyde Park dojazd z leeds na lotnisko w liverpoolu

Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    xcalmthefirex
    Członek

Czy ktos jest mi w stanie doradzic jak najlatwiej sie tam dostac? Chodzi o polaczenie bezposrednie.

Z gory dzieki.

SAMIRAHINI
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    xcalmthefirex wrote:

Czy ktos jest mi w stanie doradzic jak najlatwiej sie tam dostac? Chodzi o polaczenie bezposrednie.

Z gory dzieki.

Janusz to Ty?:)

SAMIRAHINI
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    xcalmthefirex wrote:

Z gory dzieki.

Janusz to Ty?:)

xcalmthefirex
    Członek

SAMIRAHINI wrote:

xcalmthefirex wrote:

Z gory dzieki.

Janusz to Ty?:)[/quote]

Te, cwany gapa. Bródzia nie piliśmy?

Dzieju
    Participant

Bezpośrednio to tylko samochodem. Polecam stronę lotniska i odnośnik "getting here" http://www.liverpooljohnlennonairport.com/index.php

A jeżeli komuniacją publiczną to pociągiem z Leeds do Liverpool Piccadilly, potem z pod stacji (dokładnie z ulicy Salford, peron jest dokładnie nad tą ulicą) a potem autobusem 700 prosto na lotnisko. Pociągi w ciągu dnia jeżdżą co ok 15 min, a autobus zawsze o pełnej godz. Bilet na autobus kosztuje 6 funtów nie ważne czy singel czy return. Return jest ważny 4 tyg.

Agnieszka_77
    Participant

…albo z leeds do liverpool- lime street…i wowczas autobusem nr 500…tez ladnie…

olszak
    Członek

z lotniska linia 500 do Bus Station z tamtad Nationalem linia bodajze 60 koszt 10.5 funta .

P.S. mogles sobie to wszystko poszukac w necie a nie zadawac po raz ktorys pytania na ktore byly juz udzielane odpowiedzi pozdro

Dzieju
    Participant

hm przez Liverpool jeszcze nie próbowałem, zgadza się National Expresem taniej, ale godz dłużej. To już wolę dołożyć te 5 funtów i Rail-em do Manchesteru i tam na 700-tkę

fatamorgana
    Participant

Ta godzina rzeczywiście zbawi?
    Koleją może być o wiele drożej, gdy się nie ma biletu on-line i trzeba go kupić z automatu albo jeszcze drożej gdy kartą kredytową u konduktora.
    Zapytacie a jak to możliwe? Ano tak że samoloty czasami się spóźniają, a gdy gonisz z wywieszonym jęzorem na ostatni moment, to po prostu wpadasz do pociągu…W Manchesterze przynajmniej peron jest na lotnisku. Tylko schodami w dół.
    Ja jeżdżę od początku Nationalem na Lime St. i Arrivą 500 na Lennona.
    I jakoś ta kolej mnie nie pociąga skoro przesiadka na Bus Station jest szybka i wygodna, a nawet jak muszę zmienić bilet bo się spóźnię jestem za wcześnie, to nie ma problemu. Ostatnio nawet nie musiałem robić dopłaty.

A na marginesie. Autorowi topicu naprawdę nie chciało się poszukać…
    Ten temat był już wałkowany przeze mnie co najmniej 2 razy. Dlatego nie piszę gotowca.

xcalmthefirex
    Członek

Dzieki z gory (tym, którzy potrafią odpowiedzieź na temat i bez zbędnej łaski), prawda ze mi sie nie chcialo, dlatego nawet nie sprawdzalem czy na forum temat byl juz poruszany. No, ale zawsze możecie też to nazwać "januszostwem". Po prostu wąsy mi zachodzą na mózg, a wzrok siada od baked beanz z Morrisona (koniecznie stamtąd, bo my, Janusze – nie możemy przeplacac!).

Dzieju
    Participant

czy ta godz zbawi?? Pewnie nie ale jak mam do wyboru to wole szybciej. A railem to 5 funtow to wlasnie z automatu….. Ale ja kto lubi. Moze nastepnym razez sprobuje przez Liverpool.
    Pozdrawiam

Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.