Strona główna Działy Praca Jak napisać cv i znaleźć pracę biurową/w banku/agencji pracy

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 151)
  • Autor
    Wpisy
    jackyl
    Participant

office team, huntress, office angels i duzo innych 🙂

koukla
    Participant

Polecam Reed, jest tez Search. Poza tym musisz uzbroic sie w cierpliwosc. Podanie zlozylas w piatek, poniedzialek byl wolny, wiec czekasz tak naprawde dopiero jeden dzien. Zawsze mozesz tez sama do nich dzwonic z zapytaniem czy cos dla Ciebie maja.

ela1981
    Participant

a ja znowu polecam job centre 🙂

Biker
    Participant

Bardzo dziekuje za rady. Jutro wybiore sie do wskazanych przez Was agencji. Wlascwie kolo Reed juz bylam w piatek, ale mieli zamkniete, bo… na zewnatrz robili nowy chodnik i bylo mnostwo halasu, co pewnie uniemozliwilo prace :-)). Ela1981, polecasz job centre, tzn. jak od nich otrzymac oferty? Zapytac? Ja wiem, ze to glupie pytanie, ale prosze o odpowiedz. W ogole to jestem zarejestrowana w jobcentre, od piatku.

ela1981
    Participant

ja wszystko robilam online tzn. wyszukiwalam oferte, a dalej wedlug instrukcji w niej zawartych…………
    prace, ktora dostalam akurat musialam zadzwonic do JC bo taki byl kontakt podany, nastepnie oni dali mi numer do pracodawcy, zadzwonilam do niego a on mi dal adres, na ktory przeslalam CV, ale czesto jest bezposrednio numer podany albo adres

slanting_eye
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    ela1981 wrote:

to jest tak oczywiste ze nie musisz o tym pisac
    😀 😀 😀 😀

ela1981
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

slanting_eye wrote:

ela1981 wrote:

to jest tak oczywiste ze nie musisz o tym pisac
    😀 😀 😀 :D[/quote]
    to zamknijmy temat calkiem, a moze nawet forum 🙂 😉

fatemeh
    Participant

Biker wrote:

W ogole to jestem zarejestrowana w jobcentre, od piatku.

I sie nie zapytalas jak to zrobic??
    🙄

Biker
    Participant

Zapytalam, to facet dal mi jakies 3 oferty, ktore, okazalo sie, ze byly z agencji i 2 nieaktualne. I jeszcze powiedzial, ze jest pewny, ze szybko znajde prace, bo w Leeds biur jest pelno, a jezyk znam. Jutro mam appointment, to spytam.

jackyl
    Participant

sprobuj w huntress, 2 razy tam szukalem jakiej roboty i 2 razy zaczalem nastepnego dnia 🙂

Biker
    Participant

Dzieki, sprobuje

v-tec
    Członek

Biker wrote:

polecasz job centre, tzn. jak od nich otrzymac oferty? Zapytac?

Owszem. Tutaj

Biker
    Participant

Dzieki v-tec, juz sie zarejestrowalam. Ofert jest imponujaco duzo.

chudey
    Participant

Witam,

W najbliższym czasie planuje przeprowadzke z PL do Anglii (okolice Bradford, Castleford) wraz ze swoja Połówka. Mam spore doswiadczenie pracy w agencji posrednictwa pracy w Polsce na teren UK, j. angielski, referencje itd. – mam krotkie pytanko do Was jako osob z doswiadczeniem i bedacych na miejscu juz dluzszy czas – czy jest szansa i mozliwosc na prace w agencji w tych oklicach? Grzebie w necie, ale niestety wiekszosc agencji (lokalnych) nie podaje wakatow, czy nawet adresu e-mail, gdzie moglbym wyslac CV.

Pozdrawiam serdecznie i z gory dziekuje za odp., czy sugestie.

hrv
    Participant

Najlepiej jakbys osobiscie wybral sie do agencji, jest ich tu mnostwo.
    Kiedys sam tak zrobilem i taka prace dostalem.

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 151)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.