Strona główna Działy Hyde Park Kto lubi rowerowanie ??

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość

Hello hello,
    Witam wszystkich po dluzszej przerwie.
    Od razu jedno pytanko.
    Kto dysponuje rowerem i lubi z niego korzystac, mam na mysli jakies wypady za miasto i eksploracje rowerowa, zawsze to przyjemniej niz na piechote.
    Chetnych prosze o wypowiedzi.

Pozdrawiam
    C.

olszak
    Członek

moj dobry znajomy jest pasjonatem tego typu wypraw ostatnio kupil nawet nowy rower hehe jak chcesz dam Ci na niego namiary , pozdro

Anonim
    Gość

Jasne, poprosze o jego dane na priva. Ja do Leeds zlatuje 21 Wrzesnia z moim bajkiem, wiec od tego czesu bede dostepny na wyprawy rowerowe.
    Moze beda jeszcze jacys chetni, fajnie byloby porowerowac taka gromada 😉

Pozdrawiam

endi
    Participant
    ”creativus” wrote:

Hello hello,
    Od razu jedno pytanko.
    Kto dysponuje rowerem i lubi z niego korzystac, mam na mysli jakies wypady za miasto i eksploracje rowerowa, zawsze to przyjemniej niz na piechote.

Pozdrawiam
    C.

witam
    dysponuje rowerem i chetnie dolaczylabym do grupy lubiacej eksploracje rowerowe 😀 daj znac jak tylko pojawisz sie w Leeds, obawiam sie ze pozniej mozemy miec klopoty z pogoda

endi
    Participant
    ”creativus” wrote:

Hello hello,
    Od razu jedno pytanko.

Pozdrawiam
    C.

witam
    dysponuje rowerem i chetnie dolaczylabym do grupy lubiacej eksploracje rowerowe 😀 daj znac jak tylko pojawisz sie w Leeds, obawiam sie ze pozniej mozemy miec klopoty z pogoda

endi
    Participant
    ”creativus” wrote:

Hello hello,
    Od razu jedno pytanko.

Pozdrawiam
    C.

witam

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.