Strona główna Działy Hyde Park Przyznać się, który to?

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    7sisters
    Participant
    jahim
    Participant

Zal mi kobiety, i zal mi ogółu Polaków którzy po dupie dostana przez tych idiotów!

v-tec
    Członek

Sprawa znana wszystkim w Yorku, tę czwórkę (i wielu innych) sprowadził z Polski do pracy w firmie Magson pewien Polak (nie wiem ile za to wziął), a mieszkali w schronisku niedaleko tego cmentarza.

ana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    v-tec wrote:

Sprawa znana wszystkim w Yorku, tę czwórkę (i wielu innych) sprowadził z Polski do pracy w firmie Magson pewien Polak (nie wiem ile za to wziął), a mieszkali w schronisku niedaleko tego cmentarza.

masz racje wszyscy tę sprawę znają.ja nawet znałam ich,całkiem sympatyczni nic nie zapowiadało na takie posunięcie z ich strony,mieli dość poukładane życie zaczynali prace mieli ściagnać swoje dziewczyny,nikt nie mógł w to uwierzyć,najbardziej ludzie z którymi pracowali w słynnym Magsonie.J też tam pracowalam i byłam w szoku jak sie dowidziałam, w tym czasie nie mieszkali juz w hostelu.Szkoda mi ich troche bo przez własną głupote zmarnowali sobie życie a sa przecież młodzi.Ale z drógiej strony mam nadzieje że dostaną nauczke za to co zrobili,jest tu tyle chętnych dziewczyn czy musieli sie brać za niepełnosprawną.w glowie sie nie mieści ❗

fatamorgana
    Participant

Tak to jest jak młode łebki myślą fiutem zamiast głową… 🙁 👿
    (…)Mieli sprowadzić swoje dziewczyny(…)
    Ciekawe czy te dziewczyny dowiedziały się jakich miały chłopaków?

ana
    Participant

(…)Mieli sprowadzić swoje dziewczyny(…)
    Ciekawe czy te dziewczyny dowiedziały się jakich miały chłopaków?[/quote]jeden z nich był nawet zaręczony.dziewczyny sie dowiedziały jedna nie uwierzyła.niestety na głupote nie ma rady.

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.