Strona główna Działy Hyde Park Parada LeedsPride06

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Innamoramento
    Participant

Jutro o 13 na Millennium Square rozpoczyna sie parada mniejszosci seksualnych – Pride06. To pierwsza parada w Leeds. Jesli ktos ma ochote przyjsc i zobaczyc, ze nie gryziemy (chyba, ze sie nas poprosi:) i ze parada nie musi odbywac sie tak smutnie jak w Polsce – ZAPRAZSAMY.

I jeszcze kilka slow do Fatamorgany: Moim postem nie mialem zamiaru nikogo personalnie obrazic, wyrazam poprostu swoje spostrzezenia. Moj post, ostatni i ten sprzed pol roku chyba, mial na celu sprowokowanie do myslenia i zastanowienia sie nad swoim postepowaniem tych, ktorzy zachowuja sie fatalnie. Moge bys odebrany jako osoba wredna czy sarkastyczna czy zadufana w sobie, ale to dlatego, ze nie znasz mnie i nie wiesz, ze mam taki sposob bycia i oceniania rzeczywistosci…Nie powinienem sie chyba tlumaczyc, bo odbiera mi to jakis tam charakter, ale chce byc dobrze zrozumiany…

I jeszcze raz zapraszam na Parade…Pink is new black.

fatamorgana
    Participant

Posłuchaj. Nie rób mi wody z mózgu, bo jeszcze się taki nie narodził, któremu by się to udało. Nie mam się za Bóg wie kogo (jak niektórzy myślą), ale jestem po prostu nieco lepiej obeznany z życiem i ludźmi jak na swój wiek. Jednak Ty nie dość, że nie piszesz teraz prawdy, to w dodatku jesteś podwójnie niekonsekwentny. Czego tak naprawdę oczekujesz? Dyskusji?
    Jak się chce zaistnieć w nowym środowisku i z kimś podyskutować, to nie pisze się pod adresem tego środowiska, że to "gromada szarych, bezbarwnych i ciemnych ludzi". A tak mniej więcej napisałeś niecałe pół roku temu, po obejrzeniu i przeczytaniu relacji z naszego I Spotkania.
    Po tamtym poście napisałeś, że przyrzekasz więcej nie pisać na tym forum (ciemnych, zakompleksionych polaczków… 🙁 ).
    Odezwałeś się jednak ponownie i znowu w tonie traktującym wszystkich Polaków w Leeds jak jedną wielką hołotę i gromadę prostaków.
    Twoim pechem jest to, że na party w klubie NU był min. MK, więc jak piszesz o większości, a nie o wszystkich, racz to przynajmniej wyraźnie podkreślić ponieważ ubliżanie wszystkim uczestnikom jakiejś imprezy cholernie źle świadczy przede wszystkim o tobie.
    Ponownie obiecałeś naprawdę więcej nie pisać…
    A jednak znowu napisałeś…
    I jak ktokolwiek ma ciebie poważnie potraktować???
    Nie fandzol, że tamten post miał wywołać dyskusję, czy ocenę czegokolwiek. Każdy to odebrał tak, jak napisałeś, więc nie dziw się, że od tamtej pory, gromada "szarych, bezbarwnych i zakompleksionych polaczków" ma cię po prostu gdzieś. Twoje gejostwo/żydostwo również.
    Sam się o to poprosiłeś, więc teraz nie pyskuj na nas.
    I pamiętaj że na każdym polu są chwasty, ale Leeds jest polem, gdzie wyrasta coraz więcej zboża.
    Pozdrowienia od "szarego". Ludzie mają dobrą pamięć Innamoramento czy jak ci tam…
    I dziękuję za zaproszenie na jutro.

SpokoBoyxxx:)
    Członek

😳

SpokoBoyxxx:)
    Członek

Cholera czemu ja nie robie marszow i nie obnosze sie ze jestem sprawny hetero…i lubie kobiety a moze to cos zlego ❓ ❓ ❓ 😳 😳 😳 🙄 🙄 🙄

duce74
    Participant

Ludzie wam sie cos w dupach poprzewracalo od tej europejskosci.To ,ze nie jestem pedalem ,to znaczy ,ze jestem szary? Dlaczego wam sie tak na szczerosc zbiera jak przez www piszecie? I ja mam sie na to godzic? Zeby moje przyszle dzieci chodzily po ulicach i widzialy pedalow i cweli jako normalne osoby? Ja rozumiem ,ze mozna sie urodzic innym ale po cholere to pokazywac na lewo i prawo? Czy jak ktos jest alkocholikiem to idzie na ulice i to manifestuje? A czy jak kogos podnieca nekrofilizm/gerantofilizm/zoofilizm to tez to trzeba popierac jako normalne zachowanie? Pedofil tez moze mowic ,ze sie tak urodzil. JEzeli jestes taki cool i kolorowy to po cholere wskakujesz innym n aglowe ,a ja osobiscie jestem dupmny ,ze gejowstwo w polsce jest banowane.Ludzie czy tak ciezko jest byc normalnym ? Kazdy szuka sposoby na pokazanie sie , nowe ciuszki , szokujace trendy ,a teraz modne pedalstwo? Doszlo do tego ,ze jak ktos nie ma przyjaciela geja na studiach to sie nie liczy w towarzyskim swiatku.Choroba! A to ze zdrowi ludzie np. w wiezieniach staja sie homoseksualistami to najlepszy dowod na to ,ze mozna sie tego nauczyc ,a ja nie chce zeby nikt sie tego uczyl z mojego otoczenia. Dobra koncze bo brak mi slow , na zakonczenie powiedzialbym : ***j wam w du*pe ale dla was to rozkosz wiec to pomine.

fatamorgana
    Participant

Się porobiło od tej Europy….
    Faktycznie.
    Tylko niech nikt nie pomyśli, że każdy kto tam będzie jest gejem… 😆 😆 😆
    W sumie to mam gdzieś co ludzie powiedzą, ale żeby potem ktoś nie wyskoczył z tekstem typu; "Ty wiesz? Ten Fatamorgana tam był, to pewnie też gej!" 😆 😆 😆

100%polak
    Participant

Nic nie rozumiecie.
    On jest emisariuszem ,wysłanym do Leeds przez stowarzyszenie Lambda , aby na tej pierwszej paradzie, poinformowac wszystkie tutejsze mniejszości seksualne, o niecnych poczynianiach braci Kaczynskich ich wspólników.

Poprzez szeroką akcje informacyjną, ma zbierać poparcie, pieniądze oraz zwolenników celem wspólnego desantu na Warszawę, celem obalenia PIS-owczyków LPR-ów oraz ich zwolenników.

Siedzi teraz przy kompie ,czekajac na gniewne odpowiedzi, aby je wydrukować i pokazac jakimi nietolerancyjnymi osobami sa Polacy , oraz że nie zmienili pogladów, będąc dluzszy czas w tolerancyjnej Anglii.

Baggins
    Participant

No i oczywiscie wszystko w ramach nabierajacej coraz wiekszych rumiencow jedynej i niepowtarzalnej, lewackiej ”TOLERANCJI”.

Enrico Pallaccio
    Participant

Ja juz tam biegneeee…

Poczekajcie na mnieee….

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.