Strona główna Działy Hobby Czy wiecie, co stanie się w niedzielę 6.08?

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    fatamorgana
    Participant

Czeka nas [b:18524ce374] historyczny, pierwszy start Polaka, Roberta Kubicy w Formule 1![/b:18524ce374]
    http://sport.wp.pl/kat,1775,wid,8437602,wiadomosc.html

Myślę, że to dla każdego Polaka miła wiadomość, ponieważ cieszy fakt iż do tak elitarnego grona dotarł nasz młody chłopak i to swoją ciężką pracą, uporem i konsekwencją, a nie znajomościami, układami i pieniędzmi. Być może to będą narodziny nowego "Małysza".
    A przydałoby się, ponieważ sporty motorowe są nadal jakby za elitarne dla Polaków (albo raczej za drogie). Zatem propagowanie wyścigów (nie tylko F1) może przynieść zarówno większą popularność tych sportów jak i być może nowe inwestycje na naszych starych i małych torach wyścigowych.
    Jak są duże sukcesy to i sponsorzy się zjawiają wraz z pomysłami i inwestycjami.
    Oby tak dalej!
    A za Roberta- nasz młody diament- trzymajmy wszyscy kciuki!
    Niech pokaże co potrafi, tak jak niegdyś nasi świetni piloci w dywizjonie 303. Jak dostali warunki i dobry sprzęt pokazali klasę. 🙂

girkit
    Participant

[quote:d3de74c324]Myślę, że to dla każdego Polaka miła wiadomość, ponieważ cieszy fakt iż do tak elitarnego grona dotarł nasz młody chłopak[/quote]

nie, nie dla każdego – w sumie to mi wisi .,. nie rozumiem tej potrzeby bohaterów – znowu posmiarduje mi to polskim kompleksem 🙄

czasami jak czytam to co piszesz przypominają mi się Kroniki Filmowe z czasów PRLu

duce74
    Participant

Ty chyba masz jakies komplexy. Kazdy ,komu sie udalo osiagnac cos wiecej jest godnym nasladowania ,a nie chodzi o bohaterow ,tylko o to ,ze mozna zrobic w zyciu cos wiecej.Jezeli odpowiada Ci bycie szarakiem do konca zycia ,Twoj wybor ale lodzie tacy jak Kubica pokazuja ,ze szanse na wybicie sie ma kazdy. Np. JEzeli ktos zdobywa mistrzostwo olimpijskie i pokonuje tysiace przeciwnikow na calym swiecie , to Ty nie mozesz zdobyc lepszej pracy? Myslenie tego typu zawsze jest motywujace. Bo drugie ,jezeli czlowiek jest fenomenem ,to nalezy mu sie szacunek. Po trzecie Jezeli odpowiada Ci tryb zycia Angoli ,ktozy wszystko maja w dupie ,to git ale ja wole dazyc ,zeby byc najlepszym w tym co robie , to samo robi kubica i tym sie miedzy innymi Ciesze. Reasumujac : Jak jemu sie udalo ,to mi ma sie nie udac ? Pozdro 6 00 zakompleksiony przyjacielu bez polskiego kompleksu.

girkit
    Participant

zupelnie nie mam nic przeciwko panu Kubicy czy Małyszowi .. czy chuj wie komu jeszcze z polskich bohateróv … wkurwia mnie tylko takie 'budowanie pomników za życia i podpisywanie ich ’ to my Polacy .. ’ czlowiek osiagnal sukcess jakos sportowiec a nie jako Polak … to tylko tyle co chcialem powiedziec …. if you know what i mean 8)

peace mate

i troche wiecej czirzmejtu 8)

girkit
    Participant

pierwsza censura ’ ch-uj wie komu ’
    druga cenSura 'wkur-via mnie ’

ta cenzura NA FORUM TEŻ mnie wkur-wia tak na marginesie
    … dAJCIE SPOKÓJ PANIE ADMINIE … SŁOWA SŁOWAMI A JANUSZOSTWO NIE TYLKO BIAŁYCH SKARPET MA IMIE 8)

MK
    Członek

Twoje posty tez mnie zaczynaja wkur-wiac tak na marginesie,
    If you now what I mean?

Moglbys znalesc sobie inne forum?

fatamorgana
    Participant

Jasne. Forum powinno być takie jak "girkit" i jego wypowiedzi.
    Cyniczne, wulgarne, bez jakiejkolwiek cenzury, nieprzyjazne, nikomu niepomagające, kpiące z wszystkich i wszystkiego. Po cholerę pisać o polskich "bohaterach" i dumie z naszych rodaków, oraz o polskiej społeczności, po co łazić do polskiego ośrodka, po co w ogóle cokolwiek sensownego robić i tworzyć?
    Przecież można pisać zamiast tego pseudo anglojęzyczne komentarzyki, drwić ze wszystkiego i w ogóle lać na wszystko…nieprawdaż? 🙁 😕 😡

girkit
    Participant

ach zapomniałem , że to pro-creep forum czytają wprostu redaktory – może następna nagródka – tylko trzeba troche język przykrócić coniektórym chu-jom – nie martw sie MK dostaniesz nagródke – nie zamierzem juz tu sie udzielać bo w sumie nie ma po co – piszcie sobie dalej swoje idylliczne eseje -od dziś bedzie cacy-fatamorganowo .możecie już złapać sie zarączki i zaśpiewać ave maryja

mijaj zdrów otwarte okna 8)

girkit
    Participant

[quote:5e815069a7]pisać zamiast tego pseudo anglojęzyczne komentarzyki[/quote]

ps. wiedziałem, że wciąż jesteś zazdrosny o ten topic 🙂

fatamorgana
    Participant

A ja wiedziałem, że pojedziesz tym samym (niestety) odruchem i będziesz się odgryzał…
    Chodzi o coś zupełnie innego, nie wszyscy są jak girkit i jemu podobni, żeby się urażać po jakimś tam jednym topicu… Doprawdy, nie każdy ma chorobę samouwielbienia aż tak daleko posuniętą. Trzeba być ponad takimi bezsensownymi reakcjami.
    Widzisz? Znów pokazałeś że nie rozumiesz wielu spraw. Szkoda.

A tak w ogóle; do cholery!
    Gdzie są kibice Kubicy???
    Ten post zszedł w ślepą uliczkę, a tymczasem wyścig już jutro!!!
    Co jest? Nikogo nie kręci takie wydarzenie? Funty i imprezy wam świat przysłoniły? 😆 😆 😆 🙁

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    girkit wrote:

ach zapomniałem , że to pro-creep forum czytają wprostu redaktory – może następna nagródka – tylko trzeba troche język przykrócić coniektórym chu-jom – nie martw sie MK dostaniesz nagródke – nie zamierzem juz tu sie udzielać bo w sumie nie ma po co – piszcie sobie dalej swoje idylliczne eseje -od dziś bedzie cacy-fatamorganowo .możecie już złapać sie zarączki i zaśpiewać ave maryja

mijaj zdrów otwarte okna 8)

Czyżbyś kiedyś w życiu siedział na miejscu tej starszej pani?
    Po takim ciosie mogło coś się przestawić w głowie…
    Wypisujesz tu wciąż takie "nie-esejowe" pier-doły.

Sandgirl
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    fatamorgana wrote:

A tak w ogóle; do cholery!
    Gdzie są kibice Kubicy???
    Ten post zszedł w ślepą uliczkę, a tymczasem wyścig już jutro!!!
    Co jest? Nikogo nie kręci takie wydarzenie? Funty i imprezy wam świat przysłoniły? 😆 😆 😆 🙁

A na ktorym kanale sa te wyscigi pokazywane? 😛
    Ja nie lubie F1, ale jako ze nasz zawodnik startuje, to bym mu kubicowala.. 😉
    A moj misiek lubie F1, moze sobie znajdzie innego 'idola’ oprocz/niz Schumacher 😉 (do niego nic nie mam 🙂 )

odea75
    Członek

I Kubica 7 brawo brawo 😀

Sandgirl
    Członek

Niestety, zostal zdyskwalifikowany 🙁
    http://sport.interia.pl/news?inf=778023

andzinsan
    Participant

http://www.sport.wp.pl/kat,48594,wid,8450372,wiadomosc.html?rfbawp=1154969364.534
    W niedziele oglądałem całe 70 okrązeń, szczerze nie sądziłem że wysiedze ale to nawet wciągacjące było. Do tej pory było nudne bo bez Polaka. Teraz czekam już na następny wyścig Turcja pod koniec sierpnia.
    Robert gaz do dechy!!!

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.