Strona główna Działy Hyde Park OPETH 10 November Manchester

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Gosia
    Participant

czy ktos sie bedzie przez przypadek wybieral na koncert Opeth???? moze jakas grupka pojedziemy? czy wogole sa w Leeds ludzialki sluchajace takiej muzyki??
    😕
    pozdrowionka dla wszystkich metal ludkow z Leeds 😀

JoeB
    Participant
    Gosia
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

hmmm dziwakow? 🙂
    ja bym tak o nich nie powiedziala, nie maluja sie i tym podobe, wiec…
    tiaa, oj jak my lubimy oceniac…

Marta Klecz
    Członek

Joe – niezla stronka
    Widac co robisz w wolnym czasie…..
    bo w pracy to chyba nie wolno tego ogladac…
    Pozdrawiam

JoeB
    Participant

…….a ja ogladam co chce w pracy – choc powoli mi blokuja wszystkie te strony internetowe…….mam nadzieje ze jeszcze nie leeds.pl…..

luk.f
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Gosia wrote:

czy ktos sie bedzie przez przypadek wybieral na koncert Opeth???? moze jakas grupka pojedziemy? czy wogole sa w Leeds ludzialki sluchajace takiej muzyki??
    😕
    pozdrowionka dla wszystkich metal ludkow z Leeds 😀

Ja słucham, bilety za £16 to strasznie tanio, porównując z innymi koncertami tego typu. Można by się zrzucić na paliwo jakby jechało pare osób.

BTW czy ktoś idzie na WhiteBoysForTheGayJesus w czwartek do Cardigan Arms?

jackyl
    Participant

czy jak znam tylko damnation to sie kwalifikuje? ;))) bo metal to to sredni.. 😉

a i tak wole anatheme 🙂

luk.f
    Participant

jackyl wrote:

czy jak znam tylko damnation to sie kwalifikuje? ;))) bo metal to to sredni.. 😉

a i tak wole anatheme 🙂

No jak dla mnie, to jedynym wymogiem jest chęć wypadu na koncert, lub gdzie indziej w podobnym klimacie 🙂

Bradford
    Participant

Jakby co ja jestem chetny tylko jestem za tym aby zebrac sie grupa w leeds lub gdzies tutaj a nei tak jak sie umawialem na download ze spotkamy sie na miejsci i dlatego nei bylem na takim festiwalu bo sam nie lubie imprezowac:)Wiec z tego tytulu ze mam zadko dostep do sieci prosze jakby co o kontakt 07707061702 kazda pora!!Pozdrawiam a apropo nie wiem kiedy ale jakos teraz Motorhead w Bradford gra a w grudniu w Shiefield gra Iron Maiden:)

Gosia
    Participant

:)) widze, ze cos sie zaczyna dziac, bardzo sie ciesze 😆
    16 funciszy to tanizna, w zeszlym roku tez tyle placilam na Opetha
    jeszcze troszke czasu mamy, ale warto byc w kontakcie i cos wykombinowac
    pozdrawiam 😈

p.s czy chodzicie na Rock of Ages? warto!!

Majte
    Participant

a orientujecie sie ile kosztuja bilety na iron maiden?? na to bym sie chetnie z moim wybrala.

Lepton
    Participant

Ja (My) sie piszemy na Opeth. Co prawda nie jestem fanem, ale jak poszedlem na Myslovitz, to bylbym dupa jak bym nie poszedl na Opeth. Przegapilem ich na Download bo w tym czasie gral Korn.. dalismy dupy bo i tak JD nie zaspiewal bo go dorwala jakas Wirusowa Anemia.

PS. A czy Ciebie Bradford to byc moze nie spotkalismy w Donnigton?

Chodz Jackyl przejdziemy sie na koncert bo tak caly czas idziemy na to piwo i nic.

Lepton
    Participant

A no jeszcze dodam, ze masa koncertow przemyka i nic.. mi sie fundusze odbudowaly, na cos by sie mozna by bylo przejsc (oprocz Opeth). Wlasnie ogladalem relacje z Leeds fest. a tam co? SLAYER!!!!!!!!!

PS. Akurat niestety bede na jakims szkoleniu i nie pojde ale informuje ze w Sheffield w Boardwalk 27.09 bedzie gralo BUDGIE. Kto nie zna niech sie przejdzie. Super muza, chlopaki po 50-tce ale graja mocniej od Metallici Bylismy na nich w zeszlym roku. Bylo SUPER tyle ze naglosnienie nieco kiepskie. Moze sie w tym roku poprawi. Polecam.

W tym samym miejscu bedzie tez gral Robben Ford, na ktorego na pewno pojdziemy. To taki bluesowy gitarzysta, rewelacyjny. Razem z bratem Markiem Fordem na harmonijce daja czadu.

jackyl
    Participant

Lepton wrote:

Ja (My) sie piszemy na Opeth. Co prawda nie jestem fanem, ale jak poszedlem na Myslovitz, to bylbym dupa jak bym nie poszedl na Opeth. Przegapilem ich na Download bo w tym czasie gral Korn.. dalismy dupy bo i tak JD nie zaspiewal bo go dorwala jakas Wirusowa Anemia.

PS. A czy Ciebie Bradford to byc moze nie spotkalismy w Donnigton?

Chodz Jackyl przejdziemy sie na koncert bo tak caly czas idziemy na to piwo i nic.

ostatnio zes gdzies zniknal, a teraz ja mialem przeprowadzke i krotkie odciecie od neta 😉 ale damy rade.. 🙂

Gosia
    Participant

to moze jakies spotkanko przed koncertem zrobimy??
    pozdrawiam 🙂

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.