Strona główna Działy Prawo WORKING TAX CREDIT

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    ana
    Participant

SIEMKA MAM PYTANKO CZY KTOS MOZE MI WIECEJ POWIEDZIEC NA TEN TEMAT BO W MOIM MIESCIE URZEDNICY NIE SA SKORZY DO UDZIELANIA INFORMACJI.OBYDWOJE Z MEZEM PRZACUJEMY MAMY DZIECKO KTORE URODZILO SIE W MAJU I SLYSZALAM ZE MOZNA DOSTAC NIEMALE PIENIADZE.PROSZE O JAKIES INFORMACJE 😆 😆 [/color:83625d3856]ANA

fatamorgana
    Participant

Czyżby zaciął Ci się Caps Lock??? I co ma wspólnego Tax Credit z mieszkaniem??? Skoro znalazłaś temat "Mieszkanie", jak nie mogłaś odnaleźć tematu "Finanse"???
    Parę słów z dużej litery to jeszcze rozumiem, ale cały tekst???
    I apelujemy po raz kolejny; ludzie; używajcie funkscji SEARCH, albo przynajmniej przejrzyjcie tematy poprzednich postów!
    Naprawdę tak trudno??? Skoro ja potrafię poszukać, to Ty na pewno też.
    Pozdrawiam.

ana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    fatamorgana wrote:

Czyżby zaciął Ci się Caps Lock??? I co ma wspólnego Tax Credit z mieszkaniem??? Skoro znalazłaś temat "Mieszkanie", jak nie mogłaś odnaleźć tematu "Finanse"???
    Parę słów z dużej litery to jeszcze rozumiem, ale cały tekst???
    I apelujemy po raz kolejny; ludzie; używajcie funkscji SEARCH, albo przynajmniej przejrzyjcie tematy poprzednich postów!
    Naprawdę tak trudno??? Skoro ja potrafię poszukać, to Ty na pewno też.
    Pozdrawiam.

nie kazdy jest idealem i moze sie pomylic po raz pierwszy weszlam na te stronke no i sie pomylilam ale nie trzeba byc odrazu takim bezczelnym i krytykowac kogos jak samemu nie jest sie lepszym.mam nadzieje ze lepij sie czujesz !!!

fatamorgana
    Participant

Skoro Twoją umiejętnością (poza powtarzaniem oczywistych błędów) jest od razu obrażanie się i napisanie że jestem bezczelny, to napisz to samo MK, V-Tec-owi, i wielu innym, którzy wielokrotnie zwracali uwagę "nowym" czego nie należy robić na tym forum, mimo że jest to przecież i tak wyraźnie napisane we wstępie. Widzę jednak że nie chodzi tyle o pomyłki, lecz jednak zwykłe lenistwo, ponieważ tak jak przed użyciem czegoś nowego czyta się instrukcję obsługi (to przecież logiczne), tak i przed skorzystaniem z forum wypadało by przeczytać uwagi do niego zamieszczone.
    Wiem, że już masz mnie dosyć, ale ja też kiedyś weszłem tu pierwszy raz, wielu stałych bywalców również i…potrafiliśmy jakoś zastosować się do reguł, które są dla dobra całości, a nie dla bałaganu…
    Co będzie jak następni zaczną krzyczeć z dużej litery, posty o pracy wylądują w Finansach, a Zdrowie wyląduje na Śmietniku???
    Jeden burdel się zrobi.
    Ja Ci zwracam uwagę, Ty mnie nazywasz bezczelnym, a forum ma być po prostu uporządkowane. Tu nie chałtura. Takie proste.
    Pozdrowienia od "bezczelnego"… 🙂 😆
    Widzisz ile słów Ci jednak poświęciłem?

HardcoR
    Participant

ana: bylo maglowane setki razy juz o Working Tax Credit, wystarczylo zerknac na strone /Finanse 😕

http://www.leeds.pl/forum//viewtopic.php?t=1284

na przyszloszc: zadaj sobie chociaz troszke trudu i przejrzyj pierwsze strony dzialow Forum zanim zapytasz o cos 😕

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.