Strona główna Działy Hyde Park WALKI WRECZ / COMBAT / MMA / SAMOOBRONA

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość

[b:4a18cc79e5]http://lsplcombat.myfastforum.org/[/b:4a18cc79e5]

ZAPRASZAM DO ODWIEDZENIA FORUM, WSZYSTKIEGO SIE DOWIECIE TAM!

jackyl
    Participant

ktory to juz, czwarty post reklamujacy tu to forum?

kichowate niestety (bez urazy), za duze.. i po co to dublowanie in english?

targetowanie na samo leeds tez nie jest najlepszym pomyslem, trza juz bylo zrobic dla calej UK stronke o lubudubu, powrzucac troche artykulow o combacie, dodawac newsy co jakis czas, wyszukac i podac adresy roznych klubow w uk z opcja dodawania nowych przez userow i do tego forum dolozyc.. tak by ludzie mogli sie lokalnie w calej uk organizowac i trenowac razem.

postawisz browara (albo 2 :P), zadbasz o content, to Ci taka stronke moge zrobic i na swym hostingu postawic, domena to 2 poundy na rok.. koncepcja ciekawa w sumie, sam cos tam kiedys trenowalem, poza tym nie ma jeszcze raczej takiego serwisu w uk, nawet treningi.co.uk czy walkawrecz.co.uk sa wolne 🙂 reklamy sie wrzuci wlasne to jeszcze na tym zarobimy 😉

zapraszam na priva, jak jestes zainteresowany rozwinieciem tej mysli..

Anonim
    Gość

chyba cie jakcyl pojeb…. do konca. Po pierwsze nie chcesz trenowac to ten post nie jest dla ciebie wiec nie zajmuj miejsca. Po drugie forum jest wylacznie dla mnie i kilku kumpli ktorzy chca cwiczyc dla ulatwienia komunikacji a nie dla CALEJ UK, cfaniaku. Mam gdzies twoj hosting, to nie ma byc komercyjna strona tylko narzedzie do komunikacji miedzy kilkoma ludzmi. Nie wchrzaniaj sie w nie swoje sprawy albo zapraszam na kolejny trening:>

jackyl
    Participant

hehe niezle 🙂 poje..lo mnie jeszcze nie do konca, na szczescie, inaczej wypisywalbym takie bzdury jak Ty powyzej.. 🙂

angielskojezyczne powtorzenie forum to tez dla ulatwienia komunikacji miedzy kilkoma kumplami? brilliant, jeszcze sobie english mozecie potrenowac 😛

a komercyjna stronka to masz wlasnie teraz, he he, nawet podpisy napakowane adsensem, tylko kase (ewentualna) zgarnia wlasciciel myfastforum, ktory w sumie ciekawy mial pomysl, dawac za darmo darmowe forum napakowane wlasnymi reklamami..

ale co ja bede z wankerem godol.. milego trenowania i wiecej ciosow na czache polecam przyjmowac.. ewidentnie Ci to sluzy 😛

PS: a nie mozna bylo napisac po prostu 'nie, dziekuje’ ? 😛

girkit
    Participant

czlowiek szuka chetnych do treningow a Ty mu ty dzakyl z zarabianiem wyjezdzasz – 😀 – cwaniaczku – czyżby w portwelu wjater hulał :>

Anonim
    Gość

Przykro mi ze kolega 'jackyl’ nie ma nic innego do roboty niz czepianie sie spraw ktore calkowicie jego nie dotycza. Widze ze czasu mu nie brakuje wiec ponawiam zaproszenie na trening w SOBOTE o 9.30

Chetnie wyslucham zarzutow podczas malego, kolezenskiego sparringu bez ochraniaczy.

jackyl
    Participant

alez girkiciu – cwaniaczku 😛 – u Cie jak zwykle miedzy malzowinami wiater hula? 🙂

czlowiek chce pomoc, a spotyka sie z taka reakcja.. piekny przyklad do topicu – czy warto pomagac polakom 😀

i tak warto, tylko nie wszystkim… 🙂

mysl konczaca: uwielbiam kretynow, co mysla ze jak maja cos opanowane i sie zmierza z kims kto nie ma, to sa wielkimi fafarafa 😀

a normalni ludzie w sobote o 9.30 to lecza kaca.. ;))))))

girkit
    Participant

[quote:eb8126d01b]czlowiek chce pomoc,[/quote]

nie do konca jestem przekonany czy chciales pomóc koledze czy sobie ;]

z reszta co mnie tam — to temat o mocy erniego a nie o po-mocy tym bardziej finansach bleee

Anonim
    Gość

jackyl, frajerze! Nie chrzan tu o pomocy bo NIKT cie o nia nie prosil. Lecz kaca, oboje wiemy ze na lepsze ci to wyjdzie niz przyjecie mojej propozycji!

fatamorgana
    Participant

Tak się zastanowiłem, dlaczego inne nacje nie mają pewnych problemów typowych dla nas w tym mieście i kraju. Tacy np. Cyganie łupią naszych ale tylko naszych, bo nie mają szans łupić kogokolwiek z Hindusów, Pakistańczyków, Kaszmirczyków, i pozostałych, że o Afrykańczykach nie wspomnę. Wychodzi na to, że boją się z nimi zadrzeć, bo wiedzą dobrze, że ich pobratymcy staną od razu w ich obronie i to na tyle skutecznie, że może się to dla Cyganów źle skończyć.
    A jak to wygląda u nas?
    Tak jak czytamy powyżej…
    Nie brakuje tu jak widać ludzi umiejących pokazać swe umiejętności, tyle że my nie potrafimy się zebrać do kupy i pokazać, że mamy swoją siłę i nie pozwolimy sobą pomiatać. Był swego czasu na tym forum jeden taki koleś, który odgrażał się jak to on by nie pokazał Cyganom i innym cwaniakom. I co? I nic! Ani śladu po jego przechwałkach ani po nim samym. I tak to właśnie jest u Polaków…Gadanie, przechwałki i nic poza tym. Jaki problem zebrać się razem i np. odwiedzić któregoś z tych pewnych siebie Cyganów? Nie namawiam do żadnej burdy (choć za te wszystkie przestępstwa i pobicia oraz groźby należałoby im się…), ale samo pokazanie, że Polacy potrafią być razem i przeciwstawić się takiemu traktowaniu słabszych mogłoby sporo dobrego dla nas wszystkich zdziałać. Ale zapewne jak zwykle skończy się na potakiwaniu i stwierdzeniu " ja to bym im to i tamto…", ale nikogo nie ma jak co do czego przychodzi, prawda?
    Wiem, że zaraz pomyślicie; "Co to ma być? Zachęta do konfrontacji?"
    Ale ja jestem przekonany i to absolutnie, że nie dość że powinniśmy trzymać się razem i nie dostawać po d… od jakichś Cyganów (gorzej wykształconych, gorzej pracujących i gorzej przystosowujących się tu do życia), to jeszcze powinniśmy pokazać im, że też stanowimy siłę i potrafimy wystąpić w obronie pokrzywdzonych.
    Tak jak to robią jakże często wyśmiewani przez nas Ciapaci, Murzyni i inni. Akurat w tej materii to my powinniśmy się uczyć od nich…
    Ponieważ jesteśmy rozbici na poszczególne, własne "ja" i brakuje nam poczucia jedności narodowej. Przynajmniej tym, którzy bardzo się chwalą jacy to oni dobrzy w tym czy owym, ale nie potrafią zamienić słów na czyny…
    Trenujących sztuki walki wcale nie posądzam o powyższe.
    Ale zachęcam do przemyślenia. Macie podobno "jaja" i jesteście twardzi.
    Pozdrawiam. 🙂

Anonim
    Gość

czlowieku, uwazam ze jest duza roznica miedzy [b:a87d029e1f]trenowaniem[/b:a87d029e1f] sportow walki dla siebie, a lazeniem po ulicach i [b:a87d029e1f]wszczynaniem burd[/b:a87d029e1f]. Do jednego trzeba miec tylko checi a do drugiego… coz, [b:a87d029e1f]CHECI I ZRYTY MOZG[/b:a87d029e1f]. Cwiczylem z wieloma ludzmi i to byli [b:a87d029e1f]najspokojniejsi[/b:a87d029e1f] ludzie jakich znalem. Moze sie to wydaje dziwne ale nie wymagam zrozumienia od kogos kto nigdy nie trenowal. Uwazam ze twoj post wiecej by zdzialal w temacie typu [b:a87d029e1f]’DICHO MANIA[/b:a87d029e1f]’

fatamorgana
    Participant

Oczywiście że jest duża różnica.
    Przecież napisałem wyraźnie że nie chodzi o żadne burdy.
    Dlaczego przyjąłeś ten post do siebie? Pisałem w odniesieniu do wszystkich, którzy robią z siebie twardzieli (albo i nimi są) i dużo mówią o swoim poczuciu wartości i dumy narodowej, tylko że na mówieniu się kończy. Miałem kiedyś nieco do czynienia ze środowiskiem karateków (kiedyś wizytował lokalny klub Andrzej Drewniak ucząc na specjalnym seminarium zrozumienia i dyscypliny umysłu), zatem dobrze wiem, że nie ćwiczy się tam po to, aby się lać po ulicach. Nie trzeba samemu trenować żeby pojąć sens po co się to robi. Wystarczy zrozumieć ludzi, którzy to robią. Ważniejsze jest tak naprawdę (oprócz samego ćwiczenia kondycji) zrozumienie i stosowanie filozofii Wschodu oraz przesłania jakie niesie ona ze sobą.
    Wielu ludziom odpowiada taki styl życia ponieważ daje on więcej zdrowia i pozytywnej energii. Cenię każdego, kto oprócz siły mięśni ma i siłę woli oraz ćwiczy umysł. Wydawałoby się, że takie postawy powinny być stosowane i propagowane ale nie brakuje ludzi, dla których kończy się jedynie na popisywaniu się swoimi umiejętnościami i to głównie gębą…
    Zastanawiam się jedynie, dlaczego tacy nie skorzystają z okazji i nie pokażą naprawdę że są twardzi.
    No ale na to ani ja ani Ty nie mamy większego wpływu.
    I nie odnoś tego, czy podobnych postów do waszej grupy, ponieważ gdybym mówił bezpośrednio o Was, napisałbym na priva. Poza tym, akurat Twój post jednak jakoś dotyczy spraw i tematów, które miałem na myśli. Trudno napisać moje słowa do postu np. o MOT bądź Inland Revenue…
    Pozdrawiam. I udanych treningów.

Anonim
    Gość

i w pelni sie z Toba zgadzam! Widac ze wiesz co mowisz, pozdro!

JoeB
    Participant

Adamirox – gdy jeszscze szukasz treninga – ja chodze czesto razem z drugim polakiem na trening bokserski w soboty o 12:30 w Harehills.

Sesje kosztuja £3 i sa prowadzone przez bylego mistrza anglii – naprawde sympatyczny czlowiek, i wogole fajna atmosfera w tej klasie. Gdybys byl zainteresowany, to mozemy cos zalatwic.

Sam byl moze tez mial ochote na wasz trening o 09:30, ale zwykle o tej porze rano w soboty mam jakies problemy z kacami…..

Baggins
    Participant

a Gdzie ten box dokladnie jest? Chyba ze przy Bk Store to sie nie pisze

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.