Strona główna Działy Nauka KURS ANGIELSKIEGO PARK LANE COLLEGE

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    thomasko
    Członek

czy jest tu ktos, kto w poniedzialek idzie na spotkanie w sprawie kursu angielskiego w park lane college????[/color:ca413316e6][/size:ca413316e6][/b:ca413316e6][b

jb
    Participant

Możesz podać jakieś szczegóły? 😉
    Choćby adres, gdzie spotkanie ma się odbyć, godzina i takie tam – bo sam chętnie dowiedziałbym się, co i jak 🙂

frida
    Participant

miejsc juz nie bylo na poczatku wrzesnia do park lane z tego co wiem:( ja dopiero od stycznia ide do colegu 👿

Sandgirl
    Członek

Ja chcialam isc na kurs do Leeds College of Technology ale jak sie probowalam zapisac jakos przed 15-tym wrzesnia chyba to juz miejsc nie bylo… Myslalam tez o Park Lane College, ale w koncu zapomnialam…. :/ Z tego co wynika z wypowiedzi przedmowcy i tak nie warto bylo sie pytac 😉

gossia23
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    thomasko wrote:

czy jest tu ktos, kto w poniedzialek idzie na spotkanie w sprawie kursu angielskiego w park lane college????[/color:cc2011f6d1][/size:cc2011f6d1][/b:cc2011f6d1][b

Czesc!!! Ja bym z mila checia poszla, ale podobno nie prowadza kursow dla poczatkujacych???? Moze wiesz cos na ten temat????

Sandgirl
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

gossia23 wrote:

thomasko wrote:

czy jest tu ktos, kto w poniedzialek idzie na spotkanie w sprawie kursu angielskiego w park lane college????[/color:87f8b3a2e6][/size:87f8b3a2e6][/b:87f8b3a2e6][b

Czesc!!! Ja bym z mila checia poszla, ale podobno nie prowadza kursow dla poczatkujacych???? Moze wiesz cos na ten temat????[/quote]

Nie wiem jak park lane… ale chyba powinni prowadzic kursy dla kazdego poziomu. Tak chyba jest w moim college’u.
    Zeby nie zapomniec, juz sie zapisalam na przyszly rok 😀

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.