Strona główna Działy Hyde Park piatkowe party w NU

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość

wiec tak chcialbym cos powiedziec na temat piatkowego party w NU mojim zdaniem bylo za*****niewiem jak sie inni na to sie zapatruja a co do organizatorow to strzl w dziesiatke , male ale 5funtow to troszke przegiecie powinno byc 3 maxymalnie a co do kobiet "polki sa najpiekniejsze" sorki za bledy ale juz jestem lekko wstawiony 🙂

olszak
    Członek

ziom jak dla Ciebie bylo zajebiscie to Ty chyba na dobrej imprezie w zyciu nie byles , takiego spedu januszy nie widzialem dawno , ogolnie chujnia czulem sie jak na wiejskiej imprezie bez odbioru ksz ksz

Anonim
    Gość

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    olszak wrote:

ziom jak dla Ciebie bylo zajebiscie to Ty chyba na dobrej imprezie w zyciu nie byles , takiego spedu januszy nie widzialem dawno , ogolnie [!!cenzura!!] czulem sie jak na wiejskiej imprezie bez odbioru ksz ksz

hej ziom heheh nieinteresuja mnie ludzie za bardzo ktorzy tam byli chodzi mi o muzyke byla na takim poziomie ze sam niemoglem w to uwiezyc (w leeds<szok>) a sam jestem dj-m i wiem co mowie jeszcze raz powracajac do ludzi to niewyobrzaj sobie ze to sunrise nad morzem ze wszyscy odpindzeni na maxa 🙂

darek.harro
    Participant

zgodzic to sie moge w jednej kwestii, polki faktycznie najpiekniejsze ale impreza… hmm… dno, moglbym nawet zaplacic 10 funtow ale zeby posluchac czegos porzadnego a nie 'ich troje’ i pobawic sie w fajnym towarzystwie(mam tu na mysli typow od ktorych z odleglosci 10km wieje buractwem) … nie mniej dziekuje organizatorom za podjecie proby.pzdr

jackyl
    Participant

o jezu, lecialo ich troje?? 😛 faktycznie w leeds to szok 😉

fotorelacja z poprzedniej imprezy niestety wskazywala na dominacje dresiarstwa w koszulkach polo.. nic sie zapewne nie zmienilo? 🙂

olszak
    Członek

nie 😆

Anonim
    Gość

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    jackyl wrote:

o jezu, lecialo ich troje?? 😛 faktycznie w leeds to szok 😉

fotorelacja z poprzedniej imprezy niestety wskazywala na dominacje dresiarstwa w koszulkach polo.. nic sie zapewne nie zmienilo? 🙂

niewiem czy lecialo ich troje jak ja bylem to akurat lecialo techno i inne jego odmiany dopiru od 2-3 leciala muzyka mieszana od dico polo do hip hop-u czyli dla kazdego cos milego sie znalazlo nie powiem bo nieprzepadam za disco polo ale bawilem sie bo juz bylem niezle wstawiony ,liczy sie to ze ktos pomyslal zeby takie cos zorganizowac i za to wielki plus, dj jestem juz pare ladnych lat i wiem ze zawsze znajdzie sie ktos ktoremu nieodpowiada muzyka, ludzie lub co innego a przeciesz jest tyle gust i goscikow 🙂

Baggins
    Participant

[quote:f65171f1c7]to akurat lecialo techno i inne jego odmiany dopiru od 2-3 leciala muzyka mieszana od dico polo do hip hop-u czyli dla kazdego cos milego sie znalazlo [/quote]
    Uwierz mi to wcale nie dla kazdego cos milego :). Ale abstrachujac od muzyki, mysle ze impreza byla bardzo swietna, ja niestety nie dojechalem, wiec tym swietniejsza…

SpokoBoyxxx:)
    Członek

olszak wrote:

ziom jak dla Ciebie bylo zajebiscie to Ty chyba na dobrej imprezie w zyciu nie byles , takiego spedu januszy nie widzialem dawno , ogolnie [!!cenzura!!] czulem sie jak na wiejskiej imprezie bez odbioru ksz ksz

Olszak dobrze ze niebylem na spedzie Januszy wrocilem wlasnie ze szkocji i bylo zajebiscie…pozdrawiam

Członek

olszak wrote:

Olszak dobrze ze niebylem na spedzie Januszy wrocilem wlasnie ze szkocji i bylo zajebiscie…pozdrawiam

jackyl
    Participant

SpokoBoyxxx:) wrote:

olszak wrote:

Olszak dobrze ze niebylem na spedzie Januszy wrocilem wlasnie ze szkocji i bylo zajebiscie…pozdrawiam[/quote]

malo januszy tam? 😛

i dobrze baggins mowisz, ze nie dla kazdego.. ale przy disco polo przy wysokim wspolczynniku znieczulenia zdarzalo sie wyglupiac czasem.. ;PP

Członek

jackyl wrote:

SpokoBoyxxx:) wrote:

olszak wrote:

Olszak dobrze ze niebylem na spedzie Januszy wrocilem wlasnie ze szkocji i bylo zajebiscie…pozdrawiam[/quote]

malo januszy tam? 😛

i dobrze baggins mowisz, ze nie dla kazdego.. ale przy disco polo przy wysokim wspolczynniku znieczulenia zdarzalo sie wyglupiac czasem.. ;PP[/quote]
    JANUSZE juz sa wszedzie ale napewno mniej i w mniejszym naterzeniu po za tym Szkocja piekny kraj brak przemyslu i piekne widoki napewno moga nacieszyc oko i spkojniej ludzie tam zyja 🙂 Leeds -niestety dochodze do przekonania ze Bradford i Leeds to sa najgorsze miata jakie widzialem w U.K( a widzialem wiele miast i miejsc w U.K )niestety chodzi nie tylko o architekture ,ale takze o rodzaj ludzi ktorzy zamieszkuja oba te paskudne miasta sam sie zastanawiam co ja tu jeszcze robie????

100%polak
    Participant

Miasto HULL wygrało znowu w angielskim rankingu na najgorsze miasto do życia w UK.
    Widziałem tam na drzwiach katedry kartkę z prośba pastora, aby nie włamywać sie wiecej bo oni naprawdę nie trzymaja tam pieniędzy.

a np. szkockie miasteczko Cumbernauld wygrało śmieszny ranking na :
    najbardziej oddalone ( i porzucone ) wózki od hipermarketów.

Maciek_K
    Participant

Wszysko bylo ok.
    Jeden duzy minus – organizatorzy nie postarali sie o polskie piwo!

jackyl
    Participant

nie no myslalem ze polski bro to tam podstawa bedzie.. 🙂

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.