Strona główna Działy Hyde Park Dziwne rzeczy dzieją się w Leeds ostatnio…

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    fatamorgana
    Participant

Naprawdę dziwne…
    Oto bowiem jedni cwaniacy mieszkaniowi przychodzą do innych cwaniaków, aby….wymusić "opłatę". Za co? Za nieprzekazanie informacji o nielegalnych praktykach mieszkaniowych na Policję…
    Coraz ciekawiej w Leeds. 😯 😮
    Najgorzej wyszedł na tym nasz stary znajomy, czyli Marcin ksywa; "Landlord" (kumpel Przemka G.). Najpierw dostał małego łupnia za "całokształt działalności", potem "zginął" mu paszport i pieniądze jakieś (pytanie z czyjego to bondu???), w dodatku ktoś zostawił mu kartkę z jakimś nieprzyjemnym tekstem (Marcin bardzo źle sypiał ostatnio…), jego samochód został namierzony, no i w końcu przyszli do niego tacy czterej ze Szczecina, którzy postanowili go "wyruchać" z interesu i jeszcze oskubać. No a dalej to- jak napisane jest w "Czarnej liście"- Marcinek w końcu siedzi… Biedaczek, myślał sobie tak oto: "I tak nic na mnie nie mają tak naprawdę…co mi zrobią, spier….m do Polski i mam w d. to wszystko. W końcu swoje z ludzi zdarłem.
    Paszport mi zaje..li, ale szybko w Edynburgu wyrobię przecież nowy."
    Jak powiedział, tak zrobił. Aż szkoda! Tyle starań i stresów, nerwów i wszystko na nic…
    No tylko że uciekanie do Polski służbowym autem to był pomysł co najmniej głupi.
    Pytanie do szczecinian; jaką macie wy czterej (z Grzegorzem, Arabikiem , Ferrarim i jeszcze jakimś) gwarancję, że z wami nie stanie się to samo??? To miasto jest mniejsze niż wam się wszystkim wydaje…

Się porobiło. Fantazja polska nie zna granic, skoro można wykorzystać nawet akcję Policji przeciwko pseudo landlordom, do zrobienia "biznesu".
    Jak tak dalej pójdzie to się cwaniacy pobijecie własną bronią…
    "POWODZENIA" i do więz…sorry; do widzenia! 😀 😆 😆 😆

Aha, zapomniałbym…Przemek G. tam w Polsce…Ty też nie śpij spokojnie, bo nie dość, że twoje Audi (kupione od Cygana Wici) i Punto doprowadziły do ciekawych wiadomości (min. adresów), to w dodatku teraz Marcin zacznie mówić na twój temat a wtedy….
    "Tyle słońca jest w areszcie, nie widziałeś tego jeszcze…" jak mawiał Laskowik. 😆 😆 😆 😛 😛 😛

SpokoBoyxxx:)
    Członek

Zapomniales napisac o Blacharach szczegolnie jednej Renatce studentce z Torunia ktora jest teraz oficjalna GIRL FRIEND wlasciciela oczywiscie azjaty -jednej z agencji wynajmu mieszkan(kumaci wiedza o jaka agencje chodzi).

Członek

Takie wlasnie pisal basnie nas znawca bajkopisarz z forum Fatamorgana

chomik
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    SpokoBoyxxx:) wrote:

Takie wlasnie pisal basnie nas znawca bajkopisarz z forum Fatamorgana

Ale ty to chyba juz masz jakas manie przesladowcza – koles sni Ci sie po nocach czy jak? Wyluzuj bo juz nudne sie zrobilo czytanie twoich postow – albo co Ci zrobil Fata albo jakies kibolskie kretynizmy!!!! 😯

Członek

z nudow poprostu… przez przypadek sie natknalem na ten post przegladam stare posty bo nuda wieje na forum leeds.pl

Anonim
    Gość

Członek

…????

Samuraj
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    fatamorgana wrote:

Naprawdę dziwne…
    Oto bowiem jedni cwaniacy mieszkaniowi przychodzą do innych cwaniaków, aby….wymusić "opłatę". Za co? Za nieprzekazanie informacji o nielegalnych praktykach mieszkaniowych na Policję…
    Najgorzej wyszedł na tym nasz stary znajomy, czyli Marcin ksywa; "Landlord" (kumpel Przemka G.). Najpierw dostał małego łupnia za "całokształt działalności", potem "zginął" mu paszport i pieniądze jakieś (pytanie z czyjego to bondu???), w dodatku ktoś zostawił mu kartkę z jakimś nieprzyjemnym tekstem (Marcin bardzo źle sypiał ostatnio…), jego samochód został namierzony, no i w końcu przyszli do niego tacy czterej ze Szczecina, którzy postanowili go "wyruchać" z interesu i jeszcze oskubać. No a dalej to- jak napisane jest w "Czarnej liście"- Marcinek w końcu siedzi… Biedaczek, myślał sobie tak oto: "I tak nic na mnie nie mają tak naprawdę…co mi zrobią, spier….m do Polski i mam w d. to wszystko. W końcu swoje z ludzi zdarłem.
    Jak powiedział, tak zrobił. Aż szkoda! Tyle starań i stresów, nerwów i wszystko na nic…
    No tylko że uciekanie do Polski służbowym autem to był pomysł co najmniej głupi.
    Pytanie do szczecinian; jaką macie wy czterej (z Grzegorzem, Arabikiem , Ferrarim i jeszcze jakimś) gwarancję, że z wami nie stanie się to samo??? To miasto jest mniejsze niż wam się wszystkim wydaje…

Się porobiło. Fantazja polska nie zna granic, skoro można wykorzystać nawet akcję Policji przeciwko pseudo landlordom, do zrobienia "biznesu".

Aha, zapomniałbym…Przemek G. tam w Polsce…Ty też nie śpij spokojnie, bo nie dość, że twoje Audi (kupione od Cygana Wici) i Punto doprowadziły do ciekawych wiadomości (min. adresów), to w dodatku teraz Marcin zacznie mówić na twój temat a wtedy….
    "Tyle słońca jest w areszcie, nie widziałeś tego jeszcze…" jak mawiał Laskowik. 😆 😆 😆 😛 😛 😛

Fata to nic dziwnego, prawo dzunglii, czyli silniejszy "zjada" slabszego.
    Tak bylo, jest i bedzie, zawsze znajdzie sie ktos silniejszy, wiekszy, z wiekszymi plecami i znajomosciami kto bedzie sobie chcial podporzadkowac innych, slabszych cwaniaczkow, itd…… 😉

Członek

Samuraj wrote:

fatamorgana wrote:

Naprawdę dziwne…

Fata to nic dziwnego, prawo dzunglii, czyli silniejszy "zjada" slabszego.
    Tak bylo, jest i bedzie, zawsze znajdzie sie ktos silniejszy, wiekszy, z wiekszymi plecami i znajomosciami kto bedzie sobie chcial podporzadkowac innych, slabszych cwaniaczkow, itd…… :wink:[/quote]

Tylko ten post Samuraj jest z 2006 roku znalazlem go starych postach przez przypadek to co Fata napisal ze Marcina zostal aresztowany bylo nieprawda i wymyslem Faty tak sie sklada ze ja Bylem rowniez w Edinburghu z nim wyrabiac paszport. i znam cala sprawe z autopsji…

Samuraj
    Członek

Elo byku dzieki za info, faktycznie dopiero teraz spojrzalem 😯 😆
    Ale w sumie tresc mojego postu jest uniwersalna, wiec moze odnosic sie do przeszlosci i przyszlosci, nie?? 8)

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.