Strona główna Działy Hobby Jeziorka

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    deryo
    Participant

sa gdzies w okolicy leeds jakies jeziorka nad ktorymi moznaby posiedziec w te upalne dni, poplywac i nie martwic sie o straz z councilu wyganiajaca z wody? 8)

bylem ostatnio na Roundhay Park- bardzo ladne miejsce, ale niestety kapac sie tam nie wolno. Slyszalem ze podobno w calej Anglii obowiazuje zakaz plywania 'na dziko’.

Jak ma sie to do rzeczywistosci? Jest, ktos zorientowany?

Prosilbym tez o namiary i jak dojechac, jesli ktos takowe jeziorka, badz rzeczki zna.

dzienks

koukla
    Participant

Niestety tez slyszalam o zakazie kapania na jeziorkach 🙁

fatamorgana
    Participant

Deryo!
    Coś mi się widzi, że w tym temacie chciało Ci się przeszukać forum o wiele mniej niż w temacie wózków widłowych…
    Poszukaj, ale tak uczciwie, a znajdziesz co najmniej dwa posty dot. wypoczynku, fajnych miejsc w okolicach Leeds i sprawy pływania…
    W te upały nie tylko Ty pomyślałeś o wodzie…
    A te tłumaczenia z wózków widłowych przydały się?

deryo
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    fatamorgana wrote:

Deryo!
    Coś mi się widzi, że w tym temacie chciało Ci się przeszukać forum o wiele mniej niż w temacie wózków widłowych…
    Poszukaj, ale tak uczciwie, a znajdziesz co najmniej dwa posty dot. wypoczynku, fajnych miejsc w okolicach Leeds i sprawy pływania…
    W te upały nie tylko Ty pomyślałeś o wodzie…
    A te tłumaczenia z wózków widłowych przydały się?

no hej.
    osobiscie uwazam, ze system przeszukiwania forum to poracha, ale jakos udalo mi sie znalezc posty. dzieki.
    widze jednak, ze moje podejrzenia byly trafne i jedyne miejsce gdzie mozna sie w tym kraju wykpac to odkryty basen…bleeee

ja chce do Polski 🙄

ps.a co do tlumaczenia uprawnien to na razie nie skorzystalem ale moze sie jeszcze przydadza 😉

luk.f
    Participant

Z jeziorkami jest kiepsko, co prawda zakazu kąpieli raczej poza miastem nie egzekwują, ale zbiorniki wodne(bo jeziorami to tego nazwać nie można 🙂 dookoła leeds do kąpieli nie zachęcają. Ja tam jak tylko mogę to jeżdże nad morze (do Filey – tylko godzinka drogi), lub chodzę na basen.

Luk

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.