Strona główna Działy Hyde Park Pczka z Polski do Leeds i z Leeds do Polski

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    rno
    Członek

Witam
    Mam pytanie czy ktos korzystal z uslug jakiejs firmy przewozacej paczki z Polski do Leeds i odwrotnie, czy taka w ogule dziala ???
    Wiem ze w londynie nie ma z tym zadnego problemu a paczka jest dostarczana od drzwi do drzwi (http://eagletransport.net.pl/.)
    Jezeli nie tak forma to czym polecilibyscie wyslanie paczki? Chodzi mi o przesylke dosyc spora ok 30 kg z polski do Leeds.
    Z gory dziekuje za podpowiedzi i witam serdecznie na forum.
    pzdr

SpokoBoyxxx:)
    Członek

😳

Bartoo
    Participant

wiem ze taka paczke mozna zalatwic z kierowca Orbisu..

monika2
    Członek

Jesli nie jest to dla ciebie za duzy problem, to paczki mozna wyslac/przysylac z/do Bradford. Maja tam do wyboru dwie obcje:
    1. placi sie za wielkosc kartonu, ktory u nich sie kupuje,
    2. jesli masz swoj karton, placisz za kg.

Jesli bedziesz zainteresowany, postaram sie dowiedziec wiecej szczegolow (ja jeszcze nie korzystalam, ale kolezanka robi to regularnie).
    Pozdrawiam

kamaag
    Participant

Hej Monika jak sie dowiesz cos wiecej na temat tej firmy z Bradford (adres, telefon) to napisz w tym poscie.
    Pozdrawiam

rno
    Członek

Dziekuje bardzo za odpowiedzi.
    – z uprzejmosci kierowcy juz kiedys korzystalem ale z wieksza paczka jest problem chociaz wszystko jest pewnie kwestia ceny…
    monika2 jezeli moglabys dowiedziec sie czegos wiecej o firmie z Bradford bylbym bardzo wdzieczny
    pzdr

monika2
    Członek

Firma nazywa sie Dar Trans. Adres: http://www.dtparcels.com
    Tel w Bradford 01274721179, pani Barbara.
    Niestety cennika na stronie jeszcze nie maja (dla malego porownania; kolezanka mowila, ze za paczke do Polski zwykla poczat chcieli £35, a tam placila £20).
    Pozrawiam

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.