Strona główna Działy Hyde Park Gdzie się spotykamy Forumowicze?

Wyświetlanych postów: 13 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    fatamorgana
    Participant

Proszę wszystkich zainteresowanych o wypowiedzi.
    Piknik nad jeziorem, z dala od miasta, czy miejski, swojski teren w Polskim Klubie?
    Zapraszam. Od odpowiedzi zależeć będzie decyzja…

fatamorgana
    Participant

No proszę…koncepcja "świeżego powietrza i wody" zdecydowanie prowadzi… 😀 🙂 😆
    A co będzie jak pogoda nie wypali? No?
    Jak poleje 30 minut to jeszcze, ale jak będzie tak jak dzisiaj? 🙁 🙁 🙁
    Chyba, że Wam chodzi (zgodnie z panującą obecnie w Polsce tendencją…) o te kaczki… 😮 ❓ 😛 😀

fatamorgana
    Participant

I co? Tylko trzynaście osób się wybiera???????????????????
    Słuchajcie ludzie…to za mało. Albo będzie min. 30 albo imprezę odwołuję i przesuwam na później. 🙁 😕

sylwek
    Członek

Ja się wybieram z kilkoma osobami, może nawet Scoork-a będe miał na pokładzie. Sprężać się z tą ankietą, wiem że są wakacje a upał czasami doskwiera – GŁOSOWAĆ !!!!!!!!!
    Pozdrowionka 8)

odea75
    Członek

Niemogę sie doszukać daty 🙂

fatamorgana
    Participant

Abo jesce ni ma…
    Wczoraj wizytowałem teren imprezy. Problem w tym, że na ognisko trzeba mieć zezwolenie, a nie mogłem ustalić gdzie trzeba pisać z prośbą.
    Zadzwoniłem więc do Council-u w Harrogate (z mapy wynika że to chyba ich rewir), a tam mi powiedzieli, że w takim miejscu jak to, nie ma mowy o ognisku… 😥 😥 😥 👿 👿 👿
    W takim miejscu??????!!!!!
    To aż się prosi zrobić ognisko!
    Albo zrobimy małe i nieco z boku, albo grill będzie musiał udawać ognisko.
    Woda wczoraj to nawet ciepła była w tym jeziorze… 😀 🙂
    Kolejne Spotkanie będzie w polskim klubie, a tam jest wydzielone na ognisko miejsce. Odbijemy sobie!
    Data podana zostanie jutro!!!
    Ale najprawdopodobniej będzie to jednak 12 sierpnia.

kris
    Participant

Pisze sie na imprezke z dziewczyna ale wszystko jest uzaleznione od daty bo pracuje czasami nawet do 24 🙁 wiec prosze o wczesniejsze powiadomienie na maila by rote pozmieniac w pracy. Dzieki pozdrawiam.
    P.S. Sylwek staka chula jak tralala dzieki.

gonia
    Participant

Hej Hej witam 🙂
    Ja zaglosowalam…
    a wlasciwie to mi to jest obojetne gdzie by sie spotkanko odbylo…
    ale z racjonalnego punktu widzenia…by wydaje mi sie ze lepiej by bylo jakby spotkanko by sie odbylo na terenie polskiego klubu…po porstu jest to miejsce bardziej dostepne dla wielu osob…szczegolnie tych niezmotoryzowanych…wiec jesli nam zalezy na tym by zjawilo sie jak najwiecej forumowiczow zrobmy spotkanko tam…
    ale to tylko moja taka mala uwaga…
    ja sie zjawie gdziekolwiek by to bylo…tylko tez musze znac date min 2 tyg przed spotkaniem…bo niestety jestem na lasce mojego chlopaka prawo jazdy 🙂

fatamorgana
    Participant

Goniu?
    Gdzieś na początku postu o tym Spotkaniu wspomniałem o łączeniu się w ekipy i banku wolnych miejsc w samochodach.
    Nie powinno być z tym żadnego problemu…
    No a poza tym, miło Cię ponownie gościć.
    😀 🙂
    Jak tam opalenizna? Da się Ciebie poznać?

gonia
    Participant

hej hej…
    ahh no widzisz przeoczylam info o miejscowkach ale wiesz po takiej przerwie ciezko tak sie jakos ogarnac z tym wszystkim 🙂
    A jesli chodzi o wakacje to bylo znakomicie…pare relacji znajdzie sie na blogu :)no i opalenizna …oczywiscie jest…a poznac zawsze mnie mozna..wzkazowka…glupkowaty wyraz twarzy, rzobiegane oczy, usmiech-jak glupi do sera 🙂
    do zobaczenia na spotkanku 😀

fatamorgana
    Participant

Goniu?
    Czy Ty aby na pewno byłaś na Balearach???
    Pytam bo…

"Bora-Bora"- kompleks jaskiń i tuneli we wnętrzu góry pochodzący z czasów inwazji ZSRR na Afganistan. Niegdyś wykorzystywany jako strategiczna forteca przez Mudżahedinów, obecnie- jako schronienie Talibów w czasie ofensyw armii amerykańskiej".(…)

Cytat z PAP 2004r.
    Gonia! Co Ty tam robiłaś z przyjaciółmi????????????????????
    Od kiedy to w Afganistanie jest tak wesoło??? 😀 😆 😆 😆

gonia
    Participant

Ojjj Fata ja wiem ze nie uwazne czytanie zdaza sie wszytkim na tym forum…a w najczesciej to chyba wlasnie mi 😕 😀
    ale spoko wybacza sie takie bledy 8) 😉
    zjarzyj do mojego bloga i w ostatniej notce jest napisane ze Bora-Bora to taki music bar czy playa den bossa niedaleko Ibiza Town :)po prostu taka nazwa plazowej imprezki..gdzie ludzie potancuja na stolach…i osobiscie wole jedna ta Bora-Bore niz ta w Afganistanie …chociaz pewnie temperatura jest tam podobna 😀 😀 😀 😀
    pozdrawiam 😀

fatamorgana
    Participant

Jasne że wiem…Czytałem do końca bloga, ale nazwa tak mnie rozbawiła, że nie mogłem nie napisać tego posta…he, he.
    Mało kto wie, że w krajach muzułmańskich pewne nazwy są dla nas zabawne i w dodatku powtarzają się w Europie (i nie tylko), ale niekoniecznie w tak zabawnej parafrazie jak ta Bora- Bora…
    Takie fajne przeciwieństwo…
    Pozdrawiam

Wyświetlanych postów: 13 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.