Strona główna Działy Hyde Park BIG PROBLEM

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Mariusz1
    Członek

Witam
    Mam problem, jakis polski cygan zaczepia mnie ciagle i chce haracz:/
    Ostatnio nawet byl u mnie w domu i powiedzial, ze wszystkich zajebia jak nie bedziemu mu placic. Co moge zrobic w takiej sytuacji. Czywiscie na policje nie licze.:/

HardcoR
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Mariusz1 wrote:

Witam
    Mam problem, jakis polski cygan zaczepia mnie ciagle i chce haracz:/
    Ostatnio nawet byl u mnie w domu i powiedzial, ze wszystkich zajebia jak nie bedziemu mu placic. Co moge zrobic w takiej sytuacji. Czywiscie na policje nie licze.:/

Jak nie liczysz na Policje to licz na siebie:>

A poważnie, Fatamorgana umiescil numery telefonow do osoby kontaktowej w Policji i do siebie , ale skoro nie liczysz na nich…..

http://www.leeds.pl/forum//viewtopic.php?t=1392

Mariusz1
    Członek

dzieki

fatamorgana
    Participant

Pytanie dlaczego uwziął się właśnie na Ciebie?
    Czy dlatego że jesteś z Polski?(A tak właśnie często bywało z niejakim "Pizzą").
    Pocieszające wieści napływają ostatnio z obozu "poszkodowanych przez Cyganów". Ten niewątpliwie największy problem polskiej społecznośći w Leeds (i nie tylko…) powoli zmierza do pierwszych rozwiązań… 🙂
    Nic więcej nie powiem, przynajmniej na razie.

HardcoR
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    fatamorgana wrote:

Nic więcej nie powiem, przynajmniej na razie.

Ale Fata jestes tajemniczy normalnie jak Dn Pedro z Krainy Deszczowcow 😆 😆

v-tec
    Członek

Fata, spoko możesz nam zdradzić w jaki sposób pozbędziesz się cyganów z miasta. Oni się nie dowiedzą, przecież cygany nie umieją czytać 8)

fatamorgana
    Participant

Eeeech, V-Tec Ty znowu swoje …
    Kto mówi o masowej eksmisji Cyganów???? 😮 😯
    Trzeba ukrócić tych najgorszych, którzy są społeczną zakałą i zagrożeniem dla innych. Nikt nie ma nic przeciwko Cyganom jako takim, niech sobie żyją, pracują (hmmm…oby) i nie szkodzą innym.
    Jak wielu Polaków.
    Natomiast co innego kryminogenna część ich społeczności (nazywajmy rzeczy po imieniu…)…
    Nie mogę zakładać, że wszyscy Cyganie nie korzystają z Internetu i nigdy się nie dowiedzą o tym forum, tak samo jak nie można zakładać, że [b:dfdedc12be] ci co z nimi współpracują i mają ciemne powiązania[/b:dfdedc12be] jak np. osławieni nasi pseudo landlordowie dwaj -"Martin&Przemek Landlords Co., którzy się na takich powiązaniach przejechali- nie czytają tego co tu jest napisane…
    I nie zapominajcie o młodych, wygolonych byczkach, którzy gdzieś tutaj są i czekają na jeleni. To inne pokolenie niż Cyganie. Dla nich Internet i większe techniczne zagadnienia nie stanowią problemu.
    Głupotą jest zakładanie że; "przeciwnik jest zawsze głupszy ode mnie"…
    Dlatego właśnie nie wszystko będzie powiedziane.
    Sądziłem, że to dla Was wszystkich jasne. 🙂 😛 [/b]

Kalafior
    Participant

nie ma co snuc teori tylko trzeba wyrywac chwasty ktore nam wlaza w droge!! eye for an eye!!!!! mo-fo’s!! cyganie to szambo, gdzie kolwiek nie sa czy to w polsce czy tu w anglii. a molode wygolone byczki maja z regoly po 15 – 16 lat i nie sa tacy bystrzy, jeden z nich ostatnio zajebal mi rower za 10 funtow, ciekawe za ile go opchnie za 5? :)))))) debil! a jak zobacze go gdzies na moim bike’u to mu szprychy w cewke powsadzam!!!!!!

ela1981
    Participant

kilka dni temu cyganie dotkliwie pobili kolege (wstrzas mozgu, noc w szpitalu), dlugo jezdzil z policja i ich szukali, efekt- zabrali kilku za kradziez samochodow.
    Dajcie mi siekiere, sama ich wybije.

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.